Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
24.9.2018 10:20:57
I vlna lze, když tam na ní máš program. Dávám vše, krom opravdu drahých věcí, ale jinak tam s úspěchem suším vše od bavlny až po kašmír. K prádlu je šetrnější susšička s tepelným čerpadlem, neohřívá se tolik, jako klasická.
|
| Yanull & 2 | 15067 |
|
|
24.9.2018 1:05:15
objednaná
![]() |
| angrešt | 114837 |
|
23.9.2018 23:08:17
jakmile začne navlhlé počasí, dávám tam všechno. i vlněné svetry - to je sice extra dlouhý program, ale to je mi fuk.
Teď tam byly i moje samodržící punčochy (pokusně jeden pár) a přežily bez úhony. Takže příště půjdou i silonky. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
23.9.2018 22:27:00
Fren,to jsou "manazerske monterky",halenky,kosile,co bych jinak pracne zehlila...takze vyvesit to mirne vlhke a teple je proti tomu pohoda.
|
| Koliha velká | 153026 |
|
|
23.9.2018 20:40:47
Povedlo se mi srazit akorát manželovu zimní čepici, když jsem ji v hromadě vypraného prádla přehlídla
Jinak všechno bavlněné, džíny, úpletová trika, všecko jde do sušičky, nic se nikdy nesrazilo, naopak to sušička krásně narovná, rozbalí i zmačkané ponožky, jen je srovnat do komínku a jak obere i cucky papírového kapesníku, co nechává muž pravidelně po kapsách, a zvířecí chlupy, to je božííí, nevím, jak jsem mohla žít před ní... a to to nešetřím, používám nejdrsnější program (do skříně). Mám Boschku, třeba některé obyčejnější tohle neudělají.A to jsem sušičku kupovala kvůli velkým kusům jako závěsy, které nemám kde sušit (starý byt bez balkónu s mrňavou asymetrickou koupelnou). |
| Koliha velká | 153026 |
|
|
23.9.2018 20:31:06
Nikdy to nevadilo. Uměliny normálně suším. Plastové kousky a zipy na oblečení jsou v pohodě, akorát kovové koncovky apod. cinkají o buben
A ta prací síťka ochrání některé zdobení před zbytečným omletím. Je silonová, kdyby se zničila, je to to nejmenší koupit novou. Ona v té sušičce taková teplota není, aby se to speklo, spíš ta sušička může zničit pružnost (manželovy cyklodresy), tak ty nesuším. |
| Yanull & 2 | 15067 |
|
|
23.9.2018 19:53:41
vďaka
![]() |
| Dari79 | 114243 |
|
23.9.2018 16:39:50
Nedáváme akorát mikiny velkého syna - jde o obecně dražší kousky, které mají tendenci se srážet a on je pak nechce nosit.
Bavlněný trička atd se holt srážej, ale nic fatálního. Obrázky na dětským tričku taky teda umí zařvat, ale není to až tak fatální. |
| Analfabeta | 141613 |
|
23.9.2018 16:27:16
Suším všechno, i podprdy. Ty dávám do pracích sáčků do pračky a posléze přendám do sušičky. V zimě sušičku miluju, v létě jsem sušila venku.
|
| Fern | 155759 |
|
23.9.2018 16:22:23
"Kalhoty, halenky, košile vyndavám ještě malinko zavlhlé, vyvěsím na ramínko a taky nežehlím." - tohle mi přijde hodně pracné
,ještěže tedy sušičku fakt nepotřebuju,v rd jsem si vytvořila systém sušáků - jeden venku leifheit se zatahovacíma šnůrama na velké nebo hodně prádla a taky na něm větrám peřiny, pak tzv.rozkládací-klasika no a pak mám v kommoře sušák na cca 2 pračky,když suším v zimě a který je jinak vytažen pěkně ke stropu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.