| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 5245  [Dalších 4805 >>]
Pole levandulové 23006
24.9.2018 10:20:57
I vlna lze, když tam na ní máš program. Dávám vše, krom opravdu drahých věcí, ale jinak tam s úspěchem suším vše od bavlny až po kašmír. K prádlu je šetrnější susšička s tepelným čerpadlem, neohřívá se tolik, jako klasická.
angrešt 114837
23.9.2018 23:08:17
jakmile začne navlhlé počasí, dávám tam všechno. i vlněné svetry - to je sice extra dlouhý program, ale to je mi fuk.
Teď tam byly i moje samodržící punčochy (pokusně jeden pár) a přežily bez úhony. Takže příště půjdou i silonky.
Katka a 2 výrostci 141251
23.9.2018 22:27:00
Fren,to jsou "manazerske monterky",halenky,kosile,co bych jinak pracne zehlila...takze vyvesit to mirne vlhke a teple je proti tomu pohoda.
Koliha velká 153026
23.9.2018 20:40:47
Povedlo se mi srazit akorát manželovu zimní čepici, když jsem ji v hromadě vypraného prádla přehlídla ~:-D Jinak všechno bavlněné, džíny, úpletová trika, všecko jde do sušičky, nic se nikdy nesrazilo, naopak to sušička krásně narovná, rozbalí i zmačkané ponožky, jen je srovnat do komínku ~:-D a jak obere i cucky papírového kapesníku, co nechává muž pravidelně po kapsách, a zvířecí chlupy, to je božííí, nevím, jak jsem mohla žít před ní... a to to nešetřím, používám nejdrsnější program (do skříně). Mám Boschku, třeba některé obyčejnější tohle neudělají.

A to jsem sušičku kupovala kvůli velkým kusům jako závěsy, které nemám kde sušit (starý byt bez balkónu s mrňavou asymetrickou koupelnou).
Koliha velká 153026
23.9.2018 20:31:06
Nikdy to nevadilo. Uměliny normálně suším. Plastové kousky a zipy na oblečení jsou v pohodě, akorát kovové koncovky apod. cinkají o buben :-) A ta prací síťka ochrání některé zdobení před zbytečným omletím. Je silonová, kdyby se zničila, je to to nejmenší koupit novou. Ona v té sušičce taková teplota není, aby se to speklo, spíš ta sušička může zničit pružnost (manželovy cyklodresy), tak ty nesuším.
Dari79 114243
23.9.2018 16:39:50
Nedáváme akorát mikiny velkého syna - jde o obecně dražší kousky, které mají tendenci se srážet a on je pak nechce nosit.

Bavlněný trička atd se holt srážej, ale nic fatálního.

Obrázky na dětským tričku taky teda umí zařvat, ale není to až tak fatální.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
Analfabeta 141613
23.9.2018 16:27:16
Suším všechno, i podprdy. Ty dávám do pracích sáčků do pračky a posléze přendám do sušičky. V zimě sušičku miluju, v létě jsem sušila venku.
Fern 155759
23.9.2018 16:22:23
"Kalhoty, halenky, košile vyndavám ještě malinko zavlhlé, vyvěsím na ramínko a taky nežehlím." - tohle mi přijde hodně pracné~8~,ještěže tedy sušičku fakt nepotřebuju,v rd jsem si vytvořila systém sušáků - jeden venku leifheit se zatahovacíma šnůrama na velké nebo hodně prádla a taky na něm větrám peřiny, pak tzv.rozkládací-klasika no a pak mám v kommoře sušák na cca 2 pračky,když suším v zimě a který je jinak vytažen pěkně ke stropu.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 5245  [Dalších 4805 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.