| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 5245  [Dalších 4715 >>]
Len 108740
2.12.2017 11:19:41
Tino, spousta lidi ma susicku treba ve skrini v loznici, nebo nejak jinak schovanou v loznici, tu mate evidentne velkou dost:-) Ja ti ji necpu, jen je to opravdu skvely vynalez a je mi lito, ze jsem s ni tak dlouho vahala.

Ja treba hodne slozite prala pres zimu lozni, mame dvojprosteradlo, dvojperinu, to se nikde slusne susit nedalo. Venku porad alespon 90% vlhkost, nic tu neschne. Ted je to vyslovene radost. A jak rostou deti, tak by tech susaku pribyvalo, uz to nejsou zadne mini obleceni, ale spis dospelacke velikosti (co se delky tyce).
TaJ 81121
2.12.2017 11:18:07
Jinak Danulu, my taky máme místo na sušáky a nemáme ho na sušičku~;)...sušáky stojí normálně uprostřed místnosti, sušičku asi těžko postavím přímo doprostřed pokoje...
Kafe 134466
2.12.2017 11:15:49
Mám a hojně využívám.
TaJ 81121
2.12.2017 11:14:01
Danulu, my s plísní problém nemáme, nahoře je teplo a sucho, půlka oken je na východ, půlka na západ, takže tam jde hodně sluníčko a teplo...do druhého dne je to suché, složím, uklidím...nepereme každý den, takže nám to tam nevadí, navíc my tam fakt chodíme prakticky jenom spát...já tam obvykle zapadnu dlouho po půlnoci, manžel chodí spát už kolem deváté..., přes den nahoře prakticky nejsme...jinak mi to prostě přijde zbytečný výdaj, zase tak malá částka to pro nás není...a do koupelny se už nevejde, do kuchyně taky ne, tam budeme mít problém umístit i tu myčku, ubere nám to dost úložného prostoru v lince, takže to ještě zvážíme...máme sice barák, ale místnosti jsou malé a komory tam nejsou žádné...
Bberi 40972
2.12.2017 11:02:31
Mám sušičku asi půl roku a musím říct,že je to super pomocník. Hlavně v zimě,kdy to vše tak dlouho schne.
Silvie03 80313
2.12.2017 11:00:54
Máme byt a v baráku sušárnu. Jeden den peru a věším, druhý den sbírám a žehlím.
Silvie03 80313
2.12.2017 10:59:42
To není hlavní důvod. Jen mi to tehdy nějak utkvělo v hlavě a byl to jeden z argumentů, proč si ji nekoupit. Dnes je mi to fakt jedno, sušičku bych si nekoupila ani bez kamarádky.
Silvie03 80313
2.12.2017 10:54:42
Sušičku nemám a ani ji nechci. Kdysi jsem mluvila s kamarádkou, která se vrátila z USA a srovnávala, že v Česku prádlo ze sušičky nikdy není tak dokonale hladké a suché jako v Americe. To se mi nějak zarylo do paměti a byl to jeden z důvodů, proč jsem sušičku vždycky odmítala.

Jinak jsem ale staromilec, mám ráda vůni vypraného prádla na šňůře nebo při žehlení. Taky jsem výjimka a peru skutečně jen když je pračka plná, takže toho prádla i při třech dětech není tolik a žehlení mi tudíž nevadí.

To naopak bez myčky už bych žít nechtěla :-)
Komody na Favi.cz - největší výběr
janna001 59890
2.12.2017 10:36:14
Nemám, protože ji nemám kam dát.
Len 108740
2.12.2017 10:29:07
Susicka je nej vynalez, mam ji dva roky a nikdy jinak. Zmizela nam z domu plisen, ja uz nemam kazdy rok par zapalu plic a jinych potizi dychaciho ustroji, pradlo nikde nezabira misto a nepotrebujeme ho tolik. Navic krasne voni a je mekkoucke, nepotrebuji pouzivat avivaz a tak dale. Proste velika spokojenost. O Miele jsem uvazovala, nicmene sousedka oddelala za poslednich deset let tri Miele susicky zbytky nasi kamenne vody, ktera ucpe a znici vse, neodolalo ani Miele (susicka, pracka, nejdele vydrzela mycka). Takze mam levnejsi a funguje skvele.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 5245  [Dalších 4715 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.