| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 5245  [Dalších 4645 >>]
Žžena 83005
4.11.2017 21:10:47
šuplíku,
hele možná ten Tvůj kus fakt blbě funguje.
Nic před vložením do sušičky neroztřepáváme, od toho ji máme, abychom nemuseli.
neznámá 91073
4.11.2017 21:05:30
Proč při zvířatech sušička dlouho nevydrží?

Sušička má senzory, přece nemůže pustit vlhké prádlo. Já bych ještě vyzkoušela menší nálož sušička a pak bych jí reklamovala.
Taky mám občas něco vlhkého, ale jak psaly holky, jeden kousek, třeba srolovaná ponožka.

Taky jsem nedávno měla problém se sušičkou. Do dveří jsem přivřela rukáv dětského trika. Po sušení jsem vytáhla triko s půlmetrovým rukávem, podobně jako Morticie Addams a její svetr pro miminko.~t~
espr 88177
4.11.2017 20:58:08
Suším na suché do skříně a vše je suché, sem tam pásek u džín nebo zmuchlana ponožka je vlhká jinak vše suché. A co údržba sušičky? Důsledně vylévat zásobník na vodu....už se mi stalo že jsem třeba dvakrát nevylila a doufala že zásobník vystačí...nestačilo a prádlo bylo navlhlé. Pak všechny filtry ..mám 3 filtry ...pokaždé vyčistit. Jednou za půl roku vezmu kartáček na zuby a vysavač a lehnu na zem a vyčistím ty mřížky co vedou k výparníku ( kterej chlap projektant tohle vymyslel ?) Mam AEG Lavatherm protest plus cca 4rokystarou a suší super.
kambala pláááckááá 118391
4.11.2017 20:51:02
když žehlíš, taky je to vlhký. já to normálně poskládám lehce vlhký (fakt lehce), normálně dám do skříně
kambala pláááckááá 118391
4.11.2017 19:09:51
lehce vlhky nevadi. jestli hodne vlhky, tak mas budto precpanou susicku nebo ti malo zdima pracka
jak 39257
4.11.2017 18:39:10
Tak jeste dosus, jeste chvili.a hňed vyndej. A poves a sloz.
Litevská...krychle 139266
4.11.2017 18:34:03
mám aeg lavatherm, suším většinou na mix, nebo na šetrné sušení - čtvereček s kolečkem a tečkou, když jsou některé kousky ještě vlhké - stává se to, třeba když to předem neroztřepnu, dávám ještě dosušit na 20 minut na program - obrázek hodin, pak je to suché
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
DaVinci 49945
4.11.2017 18:22:37
Mám AEG susicku asi dva měsíce. Jsem nadšená. Vše rovnou skladam do skříně. Nejčastěji využívám program bavlna, trvá 1:50 hod, když jsou větší kusy, protahnu na cca 2:20. Když dávám prádlo z pračky do susicky, tak ho nacechravam. Po každém cyklu vycistim filtr a vyleju hrozně vody. Pračka mi zdima na 1200 otáček.
Katka a 2 výrostci 141251
4.11.2017 18:21:21
Já mám sušičku abych minimalizovala žehlení,nevadí mi, že část prádla schne na sušáku. Takže já postupuju tak, že nežehlivé věci- ponožky, trenky, spodní prádlo,tepláky- přehodím sušit na sušák. Zbytek obsahu pračky - trička,halenky,občas gatě dám do sušky na program bavlna suchá.
Vyndávám horké (něco má vlhký límeček, to neva). Uhlazuju a pečlivě složím, nechám na sušičce složené vychladnout do rána nebo pár hodin. Jako na košili či nobl halenku pro mezinárodní konferenci to není, ale běžná pánská a klučičí trika jsou"vyžehlená" dostatečně.
Podle mě je důležité nemít v bubnu sušičky moc věcí a hlavně to poskládat hned teplé.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 5245  [Dalších 4645 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.