Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fren | 117315 |
|
30.10.2017 10:36:19
at žijou plísně,žejo - topení a větrání je jedna ze zákl.věcí,pokud je nechci mít doma a nemám-li rekuperaci. Nrevětrat a dotoho provozovat sušičku,to musí být pro plísně přímo ideální podhoubí
![]() |
| Fren | 117315 |
|
30.10.2017 10:33:18
"Vrásky manžel nemá, zároveň s pořízením sušičky jsem zvedla zálohu na elektriku"
- a přidala další brigádu ![]() don´t worry,be happy ![]() |
| Mapat | 109192 |
|
|
30.10.2017 7:21:00
Ad spotřeba elektriky: já jsem z toho měla taky strach, ale sušičku máme něco krátce přes rok a roční doúčtování elektriky bylo skoro stejné jako v předchozím roce, žádný razantní nárůst. Máme v tom tedy víc proměnných, např. elektrický kotel, kterým přitápíme na začátku a konci sezóny, a tím se topí každý rok jinak podle počasí, ale při sušičce zase ušetřím nějakou elektriku od žehličky. Na začátku jsem žehlila víc, nepřišlo mi to ze sušičky "dost dobré", ale možná jsem malinko snížila nároky a hlavně oblečení hned po vytažení rovně rozložím nebo rovnou skládám, takže teď už žehlím jen košile a utěrky a ložní, které do sušičky nedávám, protože to mám ráda rovné, naškrobené, ze sušky je to takové hadrovité.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
29.10.2017 22:47:38
Toz tomu rikam super kauf ☺. Potesilas me, taky mam vybranou AEG
|
| Len | 108740 |
|
|
29.10.2017 22:12:50
Zkus
Ja se takhle dostala do nejakych databazi a nabizi mi porad neco na recenzovani i od jinych firem, i kdyz u vetsiny me nevyberou, tak uz jsme tu meli smoothie maker, vysavac,... Ted cekame na nejaky extra super hard drive, od toho si teda nic neslibuju, ale manzelovi se to hodi k praci Urcite to vychytate brzy, to nastaveni tvrdosti vody mi pomohlo u prvni, tehle je to jedno![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
29.10.2017 21:59:09
Kasmiru se neboj, program na jemnou vlnu ho zvlada taky.
Supliku, koukni do navodu, nekde bys tam mela mit moznost nastavit si zbytkovou vlhkost podle stupne tvrdosti vody. Pote, co jsem to nastavila podle realne tvrdosti, tak to susi dobre, predtim bylo pradlo taky zavlhle. |
| Len | 108740 |
|
|
29.10.2017 21:55:25
Supliku, ponechali jsme si tedy druhou v rade, ale meli jsme celkem tri vyzkousene. Na prvni jsem napsala recenzi, ktera se nejspise AEG libila, takze mi nabidli za dalsi recenzi novou, kdyz uvadeli na trh novou radu. No a pak nabidli jeste treti. Takze prvni jsem prodala a treti taky, mame druhou v rade
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
29.10.2017 21:50:50
My ji mame prave dva roky, tedy uz druhou, vlastne treti
a nadsena jsem porad, zmizela plisen, nikde zadne susaky, za tri hodiny je pradlo vyprane i ususene. Jak topi, to nevim, protoze je zavrena v komore. No a spotreba elektriny nam neustale klesa, o plynu ani nemluvim, kdyz netopim jen kvuli pradlu. |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
29.10.2017 21:18:08
Super ! Muz vyhrozuje, ze on sve obleceni do susicky nestrci, ja ho utesuju, ze di ni pry muze i vlna (s kasmirem si to asi jeste rozmyslim 😉). Zitra ji koupim, jen dohodnout dodani je pruda. Desne se tesim , mam Vanoce uz dnes !
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
29.10.2017 20:40:15
Na susicku se chystam uz od lonske zimy, ale nemohla jsem pro ni v nasem pididomku najit misto. Jsem rozhodnuta a jdu do ni. Mam dotaz na Suplika, jestli ji uz ma doma a jak se novy domaci mazlicek osvedcil ?
Diky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.