| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 5245  [Dalších 4585 >>]
kdyzsesluncinedari 82374
16.8.2017 14:15:47
Když ony přestaly fungovat už tak po 5 praní. Přijde mi spíš, že ta teplejší voda narušila tu nepropustnou fólii, která je teď taková tenčí.

Takže ložnice ne? A já myslela, že tam ušetřím za topení. ~t~
Pole levandulové 23006
16.8.2017 14:10:20
Pokud to slozis jeste teple, po dosuseni, je to rovne a nic nezehlis. Pokud nestihas slozit hned, muzes pred skladanim nahodit program na refresh, ten to zas vyhladi.
kdyzsesluncinedari 82374
16.8.2017 14:05:30
Na tu jsem koukala podle testů, ale bohužel, v Electro Worldu je za 17 990 Kč a to už hodně přesahuje mé možnosti. Těch 14 000 Kč je maximální strop a čím levnější bude, tím ještě lépe.
Přes Heureku bych se cenově vešla, ale v těch obchodech nikde neberou Sodexo poukázky.
kdyzsesluncinedari 82374
16.8.2017 13:59:58
~R^ Tak to se skoro nic nezmění. Taky teď ždímu na víckrát, protože ty polštáře a podobně mi to stejně na poprvé pořádně nevezme.

Jsem ráda, že tedy pračku v kombinaci se sušičkou mohu z výběru vyřadit. Napadlo mě to spíš kvůli tomu sušení párou a následnému žehlení. Já jsem teď zvyklá opravdu důkladně věšet prádlo, takže nic není třeba žehlit. Po sundání z věšáku hned skládám.
Pole levandulové 23006
16.8.2017 13:56:14
neznama, s tim souhlasim, tepla i vlhka to dela dost, ale jde to resit otevrenim okna /predpokladam, ze loznice neni ve sklepe/. A rozhodne lepsi susit pradlo v susicce nez na susakach.
neznámá 91073
16.8.2017 13:53:46
Na podložkách je většinou ještě údaj, že svojí funkci plní pouze po X vyprání. Není to tak, že budou neprosákavé do nekonečna.~;)

Sušičku neporadím, jen bych radila si rozmyslet tu ložnici. U nás pračka se sušičkou jedou taky nepřetržitě, máme sušičku s tepelným čerpadlem (než budu nařčena, není to žádný kšunt~t~) a jde z ní dost vlhkého tepla, při našem provozu mi slušně vytápí prádelnu.
Určitě lepší než sušáky, ale do ložnice mi moc dobrá nepřijde.
Pole levandulové 23006
16.8.2017 13:52:27
Pracku se susickou dohromady rozhodne nedoporucuji a uz vubec ne pro tve ucely casteho prani. Za prve to trva cele silene dlouho a za druhe je to vyrazne poruchove. Moji mame ted klekla jedna tesne po zaruce, oprava byla draha, tak se na to vykaslala a koupila normalni pracku a susicku poridi pozdeji zvlast.
1000 otacek je pro susicku relativne dostacujici, ale neni to zadna hitparada, to uz bych doporucovala, pokud ta pracka jinak slouzi dobre, opakovat zdimani dvakrat /takhle to delam na chalupe, kde mame pracku s malo otackama a nechci si susicku oddelat/.
kdyzsesluncinedari 82374
16.8.2017 13:49:23
Děkuji za tip, mrknu, pročtu.

Pračka je už starší. Má maximálně 1000 otáček. Z toho důvodu jsem zmínila i tu možnost pořízení pračky se sušičkou v jednom, ale zas to bude všechno na dlouho a jela by v podstatě nepřetržitě.
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
kdyzsesluncinedari 82374
16.8.2017 13:43:30
Já zatím všechno suším normálně a počítám, že něco na sušák přijde i dál. Spíš mě zarazilo, že na podložkách je, že mohu vyprat na 60 stupňů a nakonec to je tak, že vyprat je tak sice mohu, ale následně už nebudou plnit svou funkci. ~4~~t~ Musím je protřídit, jestli to dělá jen některá značka nebo všechny. ~o~

Jde mě hlavně o polštáře, peřiny a další ložní prádlo. To my schne nejdéle a on pročůrá denně o tři postele. O gauči už ani nemluvím, na tom už se nedá ani sedět.
Pole levandulové 23006
16.8.2017 13:35:49
Jano, to ano, Ale Electrolux je proste levnejsi. Kdyz porovnam zpracovani AEG a Electroluxky, ktere mi staly doma chvili vedle sebe, tak ta E. ma tenci plech a takove forovejsi plasty, ale stala pulku, co ta predchozi, tak to neresim a pocitam, ze za tri roky ji zas vymenim a pri trose stesti to uhraju na petiletou zaruku.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 5245  [Dalších 4585 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.