| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5245  [Dalších 5165 >>]
Košík_růží 130439
6.2.2022 12:58:12
Můžeš mít od různých výrobců, jen si ohlídej rozměry, aby ti to sedlo na sebe, a kup si mezikus na odložení košíku, ten je super.
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) 21165
6.2.2022 12:46:46
Moc děkuju za odpovědi~;((, překvapilo mě, že nemusím mít oboje od stejného výrobce.
S pračkami moc dobrou zkušenost nemám, měla jsem 18 let Whirpool, to byl držák, od té doby mám již 3., od různých značek a moc nevydrží.
Jana + 3 rošťáci 62541
6.2.2022 12:42:18
Mám oboje LG, postavené na sobě, pračka teda docela stará, sušičku jsme koupili před rokem, máme i mezikus s vytahovacím patrem na prádlo, což je super, vždycky tam postavím koš a prádlo vytáhnu do něj.
Značka LG je skvělá, oboje mi jede bez jediné chybičky, pračka už je letitá a pere skvěle. Mám oboje na 8 kg a peru i polštáře a peřiny, velké deky...
Jerry G. 159407
6.2.2022 12:34:53
Znacku si vyber, jaka ti vyhovuje. Jam susicku Siemens a pracku Bosch. Ale podle mne je to vse na stejno. Jediny co bych si ohlidala, aby susicka mela stejnou nebo vyssi kapacitu pradla nez pracka. Moje susicka toho neususi tolik co pracka vypere v jedne davce a je to na nic. Mame je postavene na sobe ve vestavene skrini, driv jsem mela ten mezi dil se suplikem na odkladani pradla, nikdy jsem ho nepouzila.
DaVinci 49945
6.2.2022 12:02:49
Mám AEG, mezi tím spojovací kus. Vše ok. Pračku jsme kupovali cca 5 let před sušičkou, přesto všechno sedělo a sedí.
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) 21165
6.2.2022 11:17:05
Hezké dopoledne,
chystáme se koupit novou pračku a sušičku.V koupelně máme málo místa, tak bych chtěla,aby byly přístroje nad sebou. Sušičku jsem nikdy neměla, tak dost tápu ve výběru. Poradí mi někdo, jaká sestava se vám osvědčila, máte ji a jste spokojené? Moc děkuji za odpověď.M.~;((
Vážný2 158667
16.1.2022 2:51:15
Mně na těchto článcích nejvíc vadí, že prostě předpokládají, že je tu někdo, kdo zakáže, nařídí. A že zapomínají na demokratický proces. A žel tím nás posouvají někam, kde hrozí, že ti poškození se prostě vzepřovu, bude-li jich hodně.

Před nedávnem jsem na to v jedné diskusi psal, že občanská válka má taky docela slušnou uhlíkovou stopu. Ovšem pokud ta "zelená strana" toto bude brát v úvahu a bude užívat luky, šípy, foukačky, ba třeba i trebuchet, tak ta stopa války nebude zas tak hrozná, protože to rychle skončí...
NovákováM 120401
15.1.2022 2:38:22
tak určitě,

ale nejlepší jsou ty informace.

Máme třídit. My tak činíme, pak vidíš jak jinde perou odpad do moře.

Pak - průšvih jsou brčka, tak se to zařídí.
Mně ty testy, co máme pořád používat (jak některý ty tyčinky, co nemáme používat co uší, tak ty, co se to na nich hodnotí připadají plastové - jsou recyklovatelné nebo ne?) připadají plastový. A je na tom víc materiálu než na brčku.. nebo že by nebylo?

na třídění se kvůli tomu nevykašlu, ale přijde mi to divný...

suším v šusce už mnoho let, ale jen ponožky, ručníky a povlečení. Neumím s ní zacházet, takže mi pár triček srazila (může za to ona, jemný program :-D), takže jsem ještě eko šetrná..

A jinak - to je to nejmenší.

antikoncepce je špatně, vícevrstvý toaletní papír je špatný, cokoliv plastového, i kdyby ses přeskočila, planetu sama nezachráníš. Ale snažit se můžeme, to jo.
Komody na Favi.cz - největší výběr
NovákováM 120401
15.1.2022 2:31:10
jani, my jsme vůbec pro tuhle planetu svoloč.

Ale nejhorší malér to určitě není.
Konzerva 153011
14.1.2022 15:40:52
Ona i ta bavlna nebývá 100ˇ% bavlna, i když je to na ní napsaný. ~d~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5245  [Dalších 5165 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.