Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Drop | 147259 |
|
|
12.8.2016 10:21:14
no ale musíš tam chodit a osahávat jestli "už" je to suchý, v létě je to paráda, ale v zimě to nesnáším
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
12.8.2016 10:20:42
Další hřebík pro ekologii
![]() ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
12.8.2016 10:20:25
Nu pokud u žebrového radiátoru nechceš sýma tangáčema čistit tu nevyčistitelnou spáru mezi žebry, vyložíš je zřejmě přes to žebro, čož někomu může asociovat nevhodný tvar míst, která obvykle tanga kryjí. To, že dotyčný tomu nepřesně říká vyboulení, je dáno asi konkrétním tvarem žebra. Dívka, s níž ten jinoch tehdy sdílel radiátor, nebyla žádných panoptikálních rozměrů a počítám, že nějaká tanga taky vlastnila.
Víc nemůžu sloužit, moje obsese to není a v dobách před suškou mé (ploché) radiátory také něco usušily. ![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
12.8.2016 10:19:45
Mám sušičku už dlouho....zbytečně.
Chtěla jsem ji po přestěhování do baráku, protože mi prádlo v prádelně (nejmíň používané koupelně) schlo proti bytu pomalu nebo vůbec. Jenže po několika pokusech, kdy ať jsem štělovala, jak jsem štelovala, oblečení se prostě sráželo, jsem to vzdala. Navíc co to jde, stejně suším venku. No a potom jsem dala sušák opět do obýváku, to vzniklo z toho, že jsem pověsila na sušák venku a jak začalo pršet nebo třeba na noc ho jen zatáhla dovnitř..... Nakonec prádlo už ani neskládám, bereme si ho rovnou ze sušáku. Dámy mají nepěkný zvyk házet s čistým oblečením po zemi, když si vybírají, co na sebe. Nad tím, co se odehraje s poskládaným prádlem, by jeden brečel. S prádlem ze sušáku tohle nedělají a když, tak člověku není líto toho času, co strávil skládáním.... Nakonec teda použiju sušičku třeba jen párkrát za rok, když peru povlečení a nemůžu ho zrovna povšsit ven. A zcela jistě v tom u mě hraje roli i ta neekologičnost vzhledem k sušení na sušáku a to, že mi věšení a sundavání prádla až tak moc nevadí. Odvádění odpařené vody máme do odpadu podobně jako u pračky. |
| TaJ | 81121 |
|
|
12.8.2016 10:15:40
Bouřko, dělám to taky tak
, někdy to stěhuju třeba z balkónu vedle do ložnice, když se třeba zvedne vichr - protože nepoužívám kolíčky, nemám ráda, když tam pak zůstanou vytlačené na tom prádle....a nežehlíme, takže bez kolíčků je to super...a nebo někdy stěhuju sušák dovnitř, když se sousedi rozhodnou grilovat nebo někdo v okolí něco pálí...tak sklopím ty kratší křídla navrch, vezmu za tu kratší stranu a nesu před sebou... |
| Carollyn | 131058 |
|
|
12.8.2016 10:15:32
Bouřko,jsou ty kondenzační, ne?! Vylijes vodu,pára nikam neunika...
|
| Carollyn | 131058 |
|
|
12.8.2016 10:13:22
Fren,fakt jsem to viděla jenom u jedněch lidi, co mají rd. Sice mají zahradu,ale nemají rádi, když jim někde verejne vlaje prádlo
. Já taky nedám dopustit na prádlo vysusene na slunci, ale přiznám se,že na zimu bych to brala. |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
12.8.2016 10:12:57
Páru to nedělá, voda je v zásobníku, nebo já ji mám vyvedenou do odpadu pod dřezem, u manži byla ta hadice hozená do vany.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
12.8.2016 10:11:43
No hlavně je dobrý složit ty postranní křídla a pak znovu rozložit, pravda občas to pak chce menší urovnání prádla.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
12.8.2016 10:11:34
Commer, tak jeden ten větší rozkládací sušák mám pověšený tak ani ne za 10 minut a to tak, že se to pak nemusí žehlit, jen to druhý den poskládám a uklidím...takže to mi nepřijde zase tak hrozný...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.