| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 5245  [Dalších 5155 >>]
Katka a 2 výrostci 141251
14.1.2022 11:54:08
Jenže kolikrát pereš bavlněná trika a podobné věci na denní nošení a kolikrát zimní bundu ?U nás jede pračka a sušička denně, ale z 90% jsou v ní bavlněná trika, ponožky, trencle...
1kulička 119729
13.1.2022 21:25:02
Ano, nejhorší zdroj znečištění jsou lidé, nesváděla bych to na sušičky. Navíc v našich podmínkách je většina sušiček kondenzačních, takže mikroplasty neletí do vzduchu, ale přes filtry do vnitřní místnosti. Takže asi řešením budou lepší filtry bych tak tipla.
Pole levandulové 23006
13.1.2022 12:55:27
Magráto, když chceš prosušit už suché prádlo a nemáš na to program, tak stačí k tomu suchému přihodit jednu namočenou a v ruce vyždímanou utěrku - ta ošálí čidlo a normálně ti to běží.
magrata1 95172
13.1.2022 12:48:40
máme v baráku problém s vlhkostí i se sušičkou. Skoro furt nám tu v zimě jede odvlhčovač. Ráda bych sušila venku i v zimě a v sušičce jen dosoušela, ale i po 40 min sušení je to prádlo pořád trochu vlhké. V našem vlhkém bytě by to zplesnivělo ve skříni. Musím sušit na max. výkon. Pomohlo by mi, kdyby se dal pustit zvolený program i s proschlým prádlem. To nejde, po 5 min. se to vypne. Když dám nastavení času, nemůžu zvolit stupeň usušení. Dost mě to štve.
Salamajka 156972
13.1.2022 12:47:09
Takový pravěk už si neumím představit. Zlatá sušička.Odpadlo mi tahání x košů těžkého prádla nahoru a dolů po schodech do prádelny a zpět. Dohadování se sousedkou,že tam v prádelně musí být aspoň trochu pootevřené okénko aby to schlo a nechytalo zápach. Když jsme se stěhovali a libovali za vyklízení prádelny uff. Mmch můj muž je opravdu velký a jeho jeho tričko zabere celý radiátor. To teda nevím jak bych sušila celou pračku, na radiátory jsem dávala max ponožky. V létě a příznivém počasí suším na balkoně a zbytek roku sušička. Materiál zkoumám jen u spodního prádla včetně ponožek tam preferuji větší podíl bavlny. Kousavé věci na omak též nemusím.
Pole levandulové 23006
13.1.2022 12:37:37
Ne každý chodí ve sportovním oblečení. Naše kabáty jsou z kašmíru, podšívka z hedvábí a pokud je potřeba, dají se do čistírny, do sušičky bych nic takového nedala. Boty nosíme kožené a, světe div se, se správnou péčí nejsou mokré ani v zimě a sněhu. Není zas takový problém nosit oblečení z přírodních vláken. A ano, sušičku používám a dokud z toho nějaká pošahaná Greta neudělá celosvětový problém, tak jí používat budu. Pak si holt poradím, jako vždycky.
Pole levandulové 23006
13.1.2022 12:37:37
Ne každý chodí ve sportovním oblečení. Naše kabáty jsou z kašmíru, podšívka z hedvábí a pokud je potřeba, dají se do čistírny, do sušičky bych nic takového nedala. Boty nosíme kožené a, světe div se, se správnou péčí nejsou mokré ani v zimě a sněhu. Není zas takový problém nosit oblečení z přírodních vláken. A ano, sušičku používám a dokud z toho nějaká pošahaná Greta neudělá celosvětový problém, tak jí používat budu. Pak si holt poradím, jako vždycky.
Len 108740
13.1.2022 12:00:10
:-) Ja doufam, ze nez neco podobneho ovlivni trh, tak uz budu ve svem ceskem pasivnim dome bez plisni a s extra prostorem na suseni.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
Abigail* 76789
13.1.2022 12:00:10
Vranice, s tím oblečením je to pravda. Snažím se nosit bavlnu, když pominu oblečení na cvičení, a je dost problém ho sehnat. Když se mi něco líbí, tak ani nekontroluju cenu, dokud nenajdu cedulku se složením.
A řekla bych, že za poslední rok dva se to ještě zhoršilo, jsem často na HO a máme doma celkem zimu, tak jsem si chtěla koupit tepláky a ve všech je polyester, z dřívějška mám staré bavlněné a teď to běžně k sehnání není. A dělají z toho udržitelnou módu, že je všude nacpaný recyklovaný polyester ~n~
Len 108740
13.1.2022 11:58:32
No, to nenosim, ale kabat neperu nikdy a bundy tak dvakrat rocne, takze co se tyce suseni ma minimalni vliv na mikroplasty. Bavime se o susickach, boty jsem opravdu do vyctu nepocitala, snehule ani nevlastnime.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 5245  [Dalších 5155 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.