| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 5245  [Dalších 4325 >>]
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
12.8.2016 8:52:56
Do druhýho dne? Přes zimu jsem jednu várku sušila týden. Tři děti. Chtěla jsme ji tři roky, než jsem k tomu manžu přesvědčila. Po měsíci mi řekl, proč že jsme ji nepořídili dávno?! ~l~ V novém bytě ji mám taky. Nemám tu místo na sušáky. ~:-D
12.8.2016 8:49:02
Nežehlím roky, takže mám možná trochu jiný standard.
12.8.2016 8:48:30
Sušička je můj miláček. Tuhle mi přijela rodina, ráno jsem stáhla peřiny, hodila do pračky, za dvě hodiny frkla do sušičky a večer jsem povlíkala čisté. Za dvě hodiny usušíno.
Prostě jen z pračky přehodíš do sušičky a zapneš a pak jen vyčistíš filtr. Všechno.
Žžena 83005
12.8.2016 8:12:36
V zimě je to super. Jakýkoli zabahněný oblečení, bunda atd., je díky tandemu pračka +sušička za 2 hodiny čisté, suché a připravené k oblečení.
Žžena 83005
12.8.2016 8:09:35
Sušička je vzhledově podobná pračce, taky se uvnitř v bubnu točí prádlo, akorát ne ve vodě, v sušičce fučí do toho bubnu teplej vzduch. No a pristě to do ní dáš mokrý a vyndáš suchý :)
kachna_ 144932
12.8.2016 8:06:55
Vyndám, narvu do sušičky, zapnu, vyndám ze sušičky co nejdřív po skončení procesu a uložím, vyčistím filtr a vyleju vodu (nebo lze napojit na kanalizaci), jednou za čas vyčistím i druhý filtr.

Máme:
menší spotřebu ponožek (omezuje se tvorba lichonožek)
menší potřebu prádla na kusy a tím, jak ho častěji peru, tak můžu u pračky používat krátký program s minimem prášku a na studenou vodu. Na čtyřicet peru fakt výjimečně.
Sražené prádlo nemáme, ale upravovala jsem teplotu sušení
Nefunguje na manželova levná pracovní trika, ta jsou pořád zmuchlaná. Ale já je taky nemám ráda, tak jí to nemám za zlé. A manželovy pracovní kalhoty jsou opranější než by asi byly při běžném sušení, protože tam má takové ty odrazové pásky.
Co mě překvapilo, tak s tou minulou pračkou moc nespolupracovala. S tou novou je v těsném souladu.

Jak bylo psáno výše, úspora času je báječná.
Gab1 148226
12.8.2016 7:27:20
Susicku miluju. Kupovali jsme ji kvuli tomu, ze v zime nam pradlo neuschlo ani do druheho dne.

Nejdriv jsem si myslela, ze je skvela proto, ze cast pradla opravdu vypada i bez zehleni dobre. Nakonec ocenuju hlavne cas, ktery usetrim vesenim (sundavanim) drobných veci, jako jsou ponozky, spodni pradlo, vzdyt je toho pres 100ks za tyden.

Krome par vyjimek jako je funkcni pradlo nebo nekolik "lepsich" halenek susim vse, znicila jsem pouze jedno tricko s gumovym potiskem hned v zacatku.

Myslela jsem si, ze v lete budu nadale susit venku na zahrade, ale ani nahodou. Ta casova uspora je neprekonatelna.

Mycka, susicka a roomba jsou tri veci, kterymi se pece o domacnost radikalne posouva k lepsim zitrkum :-)
jak 39257
12.8.2016 7:08:16
Susicka je to, u ceho jsem litovala, ze jsem si nekoupila driv.
Obývací stěny na Favi.cz - největší výběr
Lady V. 139699
12.8.2016 6:23:03
Myčka, sušička a parní vysavač jsou mí nejlepší přátelé
Alca 145121
12.8.2016 2:15:31
Sušičku sice taky nemám, ale okolí ano a já po ní toužím :) Co jsem vypozorovala, tak z pračky normálně prádlo přendáš do sušičky (teda to, cos e sušit může, taky se tam nemůže dát všechno) a zapneš navolený program )dle materiálu) stejně jako u pračky a pak jen čekáš. Taky mi bylo řečeno, že když se prádlo vyndá hend po dojetí programu, a rovnous e složí, tak se nemusí žehlit a vypadá jako vyžehlené :)
Obrovská výhoda je sušička v případě, kdy máš mimčo. Zkracuje se doba sušení a navíc když to dáš sušit na vyšší teplotu, tak není třeba žehlit vůbec (plus věci pro miminka většinou se sušičkou problém nemají - jsou z bavlny). každy vlastník sušičky v mém okolí si ji vychvaluje :)
A tip - co sjem slyšela, tak je lepší si pořídit zvlášť sušičku a zvlášť pračku, ne kombinaci....

P:S. Sušička vypadá v podstatě úplně stejně jako pračka, jen většinou má dvířka neprůhledná (na rozdíl od pračky)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 5245  [Dalších 4325 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.