Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daba+holčička | 55689 |
|
|
9.5.2016 12:48:18
Neřekla bych, zmenšují se ponožky a asi trochu i dětské oblečení, svoje trika dávám radši schnout na ramínku. Jinak se to opotřebovává tak normálně - tzn některé oblíbené poděděné dětské prádlo je už slabé
|
| Žžena | 83005 |
|
9.5.2016 12:46:21
Dírky nemáme. U některého oblečení došlo k určitým změnám proporcí (u trička na zahradu je to ovšem fuk), ale dírky žádné a ani pokles životnosti. Sušičku máme 5 let a kromě vlněných svetrů se v ní suší vše.
|
| Eva |
| • |
9.5.2016 12:30:07
ja mam zase pocit, ze se mi to obleceni ze susicky zmensuje. A pak mi vadi, ze je to po vysuseni takove moc mekke az hadrovite.
|
| Kafe | 134466 |
|
|
9.5.2016 12:28:53
Nemáš doma moly?
Sušičku mám asi rok a spokojenost maximální. |
| Mína |
| • |
9.5.2016 12:19:59
Používám sušičku deset let. Žádné dírky jsem na sušeném oblečení nikdy neměla.
|
| Evka a3 | 138517 |
|
9.5.2016 12:08:38
Chci se zeptat těch, kteří mají sušičku, n. zkušenost s ní (dlouhodobější), jak vypadá prádlo po dlouhodobějším sušení v sušičce?
Používám ji už 2 roky a poslední dobou se mi na prádle objevují drobné dírky. Žádné extra namáhání od dětí, žádné "úrazy" venku, prostě při skládání je najednou tam, kde předtím nebylo nic... Jelikož jsem tyto drobné dírky nemusela nikdy řešit v době před sušičkou, obávám se ,že je to daň za její časté služby. Máte to někdo také tak? |
| Len | 108740 |
|
|
29.2.2016 19:28:09
Jejda
A jakou jsi vybrala? Urcite ten dalsi kus bude v poradku. Mne ji teda dopravce privezl uplne zabalenou,nposkrabani bych si asi ani nevsimla, neb mi ji odvezli az na misto urceni do tmave komory a tam jsem ji pak rozbalila sama. Tak at uz je nahradni brzy doma![]() |
| melka | 150019 |
|
|
29.2.2016 16:53:23
Leni já už si vybrala a v pátek objednala, ono je to vážně těžké si mezi tolika názory a značek vybrat a tak jsem si řekla že to zkusím s whirpoolkou když už od ní mám doma vše
No a dnes mi měla přijít docela jsem se i těšila jenže ráno volal dopravce že je poškozený obal a po rozbalení zjistil že je poškrábaná Ještě že byl tak hodný a napsal že po telefonické domluvě jí vracíme tak ted nevím doufám že to už proběhne v pořádku a se sušičkou budeme kamarádky a nebylo to znamení že jsem udělala chybu a měla si vybrat jinou ![]() ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
25.2.2016 8:47:04
Melko, ja vybirala docela dlouho, nejdriv jen teoreticky a pak intenzivne asi dva dny, s vysledkem vyberu (AEG) jsem zatim hodne spokojena
Vyhoda susicky je, ze se tam nemusi nic pridavat, jen zapnout ten spravny program Mycku mam skoro stejne dlouho jako susicku a szivala jsem se s ni dyl, ale ted bych ji nedala, umyje naprosto vsechno.Jinak, pokud chces vedet vice o te Whirpoolce, tak si to dej jako tema, takhle jako pouhy prispevek ve spici diskuzi to zapadlo ![]() |
| melka | 150019 |
|
|
25.2.2016 0:24:44
Díky Leni
A jo jdu do toho, ted jen jakou si vybrat když to tak vezmu je to stejné jak u myčky taky jsem byla ze začátku zklamaná a chvilku mi trvalo než jsem přišla jak s ní zacházet a skládat nádobí aby bylo perfekt umytý a ted během chvilky už vím co kam dát a jaký program pustit a nedala bych jí je to moje zlatíčko. Jde jen o to vybrat si dobrou sušičku a naučit se s ní zacházet a hlavně trošku zmírnit očekávání |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.