| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kniha přání a stížností

Co vám na Rodině nefunguje, co by chtělo vylepšit, co tu chybí a jakékoliv vaše náměty a nápady k serveru Rodina.cz

Pravidla a návod Jak diskutovat
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 4034  [Dalších 3934 >>]
Mirka99 65690

Kam zmizel článek od Macešky?

8.12.2008 20:02:53
Dnes jsem ho viděla na hlavní stránce, byl o Michalce a jejích obrázkách. Těšila jsem se na večer, že si ho v klidu přečtu a ono nic ........~:(
Roni 88917

Re: Hlavní strana...

8.12.2008 19:11:37
Raďulko, články zatím na starosti nemám, práce s diskuzemi a poradnami mi zabírá více času, než kdo původně počítal. Tvůj dotaz posílám Jirkovi a dám sem doufám ještě dnes večer odpověď.
Roni 88917

Re: Prosba, jak mazat fota ve sdílených denníčcích...?

8.12.2008 19:10:21
Milado, já jsem tu nebyla, tak nevím, v čem konkrétně máš problém. Požadavek, aby byli dva (a více) správci jednoho alba? Technické věci posílám Jirkovi a budu se snažit ho upomínat, aby na ně nezapomněl. Pravdou určitě je, že Jirka má spoustu jiné práce, takže některé požadavky i dlouhodobé zatím z tohoto důvodu vyřešeny nebyly. Budeme se snažit to změnit, pokud to půjde po technické stránce (všemu taky nerozumím:-))
EditaMT 39700

8.12.2008 17:57:36
Velice děkuji, snad se tato změna podaří (viz.níže...). ani mne nenapadlo, že je to problém i denníčků rodin... Ale je to fakt...
Tak by stálo za to něco s tím udělat....
děkuji budu nahlížet... či budu vděčná za případný y-mail
Raďulka 16249

Hlavní strana...

8.12.2008 15:31:09
Roni, chci se zeptat jak dlouho trvá přidání článku na hlavní stranu? Posílala jsem článek minulý týden. A teď se koukám, a je tam dost článků smazaných a poslední je z 24. listopadu, proč to???
Roni 88917

8.12.2008 13:30:50
Edito, poslala jsem tvou prosbu Jirkovi, podívá se, co by se s tím dalo dělat.
EditaMT 39700

Prosba, jak mazat fota ve sdílených denníčcích...?

8.12.2008 12:35:23
řešíme otázku vymazání fotografií z denníku... jde o společný denník květňáčků 09. Ale jistě je to otázka i denníčků jiných, tedy těch sdílených. na těchto stránkách jsem vedena jako přítel - mohu vkládat fotografie, články, ale nemohu je mazat...
I správce našich stránek nemá tolik času aby, obeslána mnoha mejly, vymazávala a vymazávala... Jde nějak stabilně nastavit ikonka na mazání fotografií (případně starých neaktuelních článků)??????
Tedy má správce tuto možnost??? - případně prosím - jak??? Obě Děkujeme...
Luci+Luk 44497

Re: Roni, dotaz,

7.12.2008 23:17:36
Roni,ale já si myslím že nejde o to mít tu červené zámečky,ale o to aby tu byla zachována slušnost,pochopení a hlavně určité soukromí..Je fakt,že když se budu chtít bavit pouze o látkových plenkách a jak mi do nich děti krásně kakají~t~,tak nepotřebuji zamknout diskuzi..Škoda jen že Rodina.cz dává přednost "problémovým" lidem před slušnými,kteří si chtějí pokecat na VAŠEM serveru beze strachu,že mne někdo šmíruje z rodiny,příbuzných,z okolí,úchyláků,atd....~a~

Heidi,je to fakt,můžem jít jinam,o nic nejde,mě se svět nezhroutí~t~,jen kdybych byla majitelem určitého serveru,tak bych se snažila vyjít vstříc.CHápu že požadavků na změny musí být mnoho,ale pokud mají chránit přispěvatelky před prudéry a úchyli,tak si myslím že snad ani není co řešit..
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
Heidi 57020

7.12.2008 22:33:46
Lucko, já už taky jsem si našla své přátelé na jedný jiný nejmenovaný diskusi. Sem sice ještě občas nakouknu, ale čím dál tím míň.
Mně sice taky nevadí, že tu pomalu každý měl několik nicků a každý problém řešil pod jiným, mně nevadily ani rozdílné názory lidí. Ani to, že si plno lidí dělalo prču u všeobecných diskusí. Mně vadilo, že se tu od samého začátku uráželi lidi, kteří nešli s davem a nebáli se napsat svůj odlišný názor. Tenhle portál mi přijde, že se začíná blížit spíše sektě, kde určití lidé si už jen o všem rozhodují. Akorát je zajímavý název Rodina, ale přitom tady to má k opravdové rodině daleko. Když si tu někteří v minulosti založili diskusi o tom, že mají rodinu, ale začali mít třeba nějaký existenční problémy, tak tu byli většinou obviněni z nemakačenství nebo z toho, že neměli mít děti.
Na Rodině, pro jejichž mnohé přispěvovatele jsou slova pomoc, upřímnost, morálka a solidarita jen prázdné pojmy, být taky nemusím. Nevím, co jste měli vy konkrétně za problém, ale mě třeba taky vadí lidi, kteří si s někým píšou, ale přitom dotyčného na jiné diskusi pomlouvají.
Tak jestli odsud odejdeš, tak ti přeju hodně štěstí.~:-D
Roni 88917

7.12.2008 22:17:40
Luci, na to máte samozřejmě plné právo a možností, kam se uchýlit, je jistě hodně.
Přestože víme o problémech, které přináší otevřenost Rodiny.cz, určitě není naším cílem vytvořit stránky plné červených zámečků určených pouze pro "vyvolené".
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 4034  [Dalších 3934 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.