| Roni | 88917 |
|
|
Re: Ahoj Roni!23.11.2008 18:20:56
Milado,
je to smazané. |
| Roni | 88917 |
|
|
Re: Jů22.11.2008 22:48:13
Kirkland,
témata ke smazání jsou nyní přesouvána do složky 1.Smazáno, kde je nastaveno pravidelné mazání každý den o půlnoci. Mám pocit, že kdysi došlo k nějakým úpravám a to "Bude brzy smazáno" už nefunguje. Domnívám se, že složka 1.Smazáno není běžně dostupná, takže tam nelze zakládat tzv. "rychlá" témata určená ke smazání v nejbližší době. Poslala jsem Jirkovi dotaz ohledně možnosti zakládání "rychlých" témat do speciální mazací diskuze s intervalem mazání delším než 1 den. Co se mazání témat týče, tak už jsem tu psala, že se snažím valnou většinu nechávat a spíš je přejmenovávám než mažu. Pokud se stane, že se téma chytne, vracím ho z 1.Smazáno do vhodné tématické diskuze. Mažu pouze témata s nicneříkajícím názvem nebo ta, u kterých je předem jasné, že problém bude vyřešen během několika hodin tj. "Sháním lístky na dnešní večer" nebo "Je už dnes slunce ve znamení toho a toho" apod. Myslím, že se výrazně zlepšila jednak výstižnost názvů témat a jednak snaha uživatelek je přiřazovat do vhodných diskuzí, což bylo přesně to, o co nám šlo. Záložka "Nové" je zatím nevyužitá, ale myslím, že to se brzy změní. O problému vkládání smajlíka pouze na konec textu vím, poslala jsem Jirkovi dotaz, zda by to nešlo upravit. |
| Kirkland | 74921 |
|
|
Re: Jů22.11.2008 22:04:46
Roni dik, za dobrou praci
![]() ![]() Mela bych jeste jeden navrh - nemohla by jsi presunout diskuze, ktere smazes do zalozky Nove - bude brzy smazano? a nechat je tam alespon 3-5 dni a uplne je vymazat az pak? Obcas se stane, ze diskuze je zajimava, prispeji do ni, ale druhy den uz je fuc. A zalozka Nove je uplne k nicemu, takhle by se alespon vyuzila. Drive to tak byvalo a dokonce holky, ktere vedely, ze jejich diskuze je jen na rychle informovani a nema zadny hlubsi vyznam, tu diskuzi zalozily do "bude brzy smazane" rovnou. Pak by stacilo to jen smaznout po 3-5 dnech. Taky moc dekuji za vracejici se kurzor - bezvaa ![]() Jen - neslo by jeste nejak udelat, aby se smajlik objevil tam, kde nastavim kurzor? Pokud bych ted chtela dat smajlika treba doprostred tohoto prispevku, tam ho tam nedam (jen okopirovanim), vzdy se zobrazi az na konci. |
| Zufi. | 52220 |
|
|
Re: Jů22.11.2008 18:45:31
Díky za úpavu názvu tématu-vypadá to líp!
|
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
Re: Jů22.11.2008 11:08:37
Roni ahááááá no tak jo no.. ale ten omdlívací fakt miluju a mnohdy by byl na místě... nešel by aspoň ten (a objímací jakože "jsme s tebou když máš trápení"?)... ten by se taky užil.. možná víc než ten se žvejkačkou... a ten co je "jahoda"?"rajče"??? Nějak nevím k čemu ho užít....
Ale jestli to příliš zatěžuje server, tak už nepípám ![]() |
| Roni | 88917 |
|
|
Re: Jů22.11.2008 11:05:25
If, máš pravdu, Silvestra jsem změnila nazpátek.
S těmi smajlíky se to má tak, že zaprvé Jirka má svůj zdroj, ze kterého čerpá, to je na jeho rozhodnutí a zadruhé příliš mnoho smajlíků znamená přílišné zatížení serveru, jak mi bylo řečeno. Myslím, že teď už jich tu je tak akorát ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
Re: Jů22.11.2008 10:50:46
Roni, ještě jednou musím pochválit smajílky a tebe jako "dobré nové koště"! Zastáváš svou práci opravdu na jedničku
ale přece jen mám připomínku.. už včera jsem to chtěla napsat, ale rozmyslela jsem si to, ale dneska co se změnilo "kam jet na silvestra" v "silvestr-prosím o tip" už musím...Přijde mi že některé tvoje "zestručnění" jsou spíš na škodu než k užitku, je to opravdu tak nutné? Dokud bylo "kam jet na silvestra" bylo jasno... pod názvem "silvestr-prosím o tip" si můžu představit od toho kam vyrazit až po jednohubky a silvestrovskou výzdobu naprosto všechno, takže musím rozklepnout téma abych zjistila že je v záložce "dovolená" a tudiž se jedná o "kam vyrazit"..... Někdy jsou tvá zjednodušení spíš zavádějící ![]() ![]() ![]() Jinak mám typ na bezva přehled (snad přes dva tisíce těhle mini-smajlíků) na serveru "www.bahno.cz" a přimlouvala bych se taky za nějaké emotivní namátkou... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tenhle mám nejradši:o)))) ![]() |
| Cow :-) | 67672 |
|
|
Re: Příspěvek do bonzácké knihy21.11.2008 23:31:13
![]() ![]() jsem tu chtěla nakouknout a ani jak se mi podařilo odeslat stejný příspěvek se stydlínem jak už jsem jednou poslala a to jsem po druhé fakt nic nepsala jen klikla byl tam.....tak se omlouvám, néééé že bych toho smajla chtěla kdo ví jak vnucovat![]() ![]() ![]() |
| Cow :-) | 67672 |
|
|
Re: Příspěvek do bonzácké knihy21.11.2008 23:28:08
taky jeden stydlínek
![]() |
| Betulina | 31090 |
|
|
Re: Jů21.11.2008 22:39:47
děkuju za stydícího se. jen jsem čekala, že tam zůstane i ten rudý
toho stydlína jsem si všimla ve chvíli, kdy jsem chtěla použít rudocha ![]() ale je fakt skvělé jak se tu o to staráš, fakt dobrá práce Roni ![]() ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.