| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
Re: Admine19.11.2008 12:47:31
Jééé tak dočítám koukám že Admin, zaměstnal "náhradu"
Roni vítej!!!!! snad to tady bude klapat tak jak má...tedy odpovídáš bleskově ![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
Re: Admine19.11.2008 12:39:36
konečně trochu oživení smajlíky
![]() |
| Líza | 17721 |
|
|
Re: Admine19.11.2008 12:36:07
Díky za smajly.
|
| Roni | 88917 |
|
|
Re: Admine18.11.2008 17:34:10
KaMyš, je to přesunuté do odpovídající diskuze.
|
| kaMyš | 6886 |
|
|
Re: Admine18.11.2008 16:36:48
Opakované rýmy v dětské gynekologii
Roni, šel by přesun? |
| Krakatice | 22448 |
|
|
Admine15.11.2008 21:39:12
potřebujeme pomoc s dizkuzí
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/prisp.asp?id=10403566 Jedná se o velmi vážné téma a pokud to je v tvých možnostech, dá se najít pisatel podle IP adresy? Nebo i jiné informace? díky a doufám, že si to snad aspoň jednou přečteš, když tě člověk shání!!! |
| Roni | 88917 |
|
|
Re:15.11.2008 20:39:39
Markéto, určitě nejsme všichni spisovatelé s nápady na názvy a psaním bez gramatických chyb, tak to samozřejmě beru. Jak jsem psala, snažím se spíš opravovat než mazat. Donedávna si spousta zakladatelek prostě založila co chtěla a kde chtěla. Pokud byly i celkem slušně upozorněny na již existující diskuze nebo témata, odsekly zhruba v tomto duchu. Takže se to tu snažím tak trochu "zkulturnit".
Nápad se zvýrazněním záhlaví u 1.Smazáno dávám Jirkovi do připomínek na příští týden ![]() Včerejší téma se tu objevilo již po několikáté s jasným cílem se trefovat do určité osoby či osob, což je v rozporu s pravidly zakládání témat na Rodině. Proto bylo smazáno. |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re:15.11.2008 19:26:57
Roni, dík. Jasněže nemůžeš pročítat vše, ale holt každého nenapadne napsat "Jak pomoci švagrovi od rodičů alkoholiků" nebo něco podobného. :)
Ale každopádně díky, že reaguješ na požádání, to je super! Trochu potíž je v tom, že toho 1.smazáno v záhlaví si leckdo nevšimne a pak se diví, co se stalo, a vytvářejí se konspirační teorie jako u jedné včerejší kontroverzní diksuse. Napadlo mě udělat u této odkládací diskuse jiný rámeček, třeba červený, aby to bylo jasné všem, resp. zakladatelovi ... |
| Roni | 88917 |
|
|
Re:15.11.2008 19:07:14
Markéto, hodí se stoprocentně, potíž je s názvem
Když jsem čistila zpětně ty mraky starých témat, byla jich tam hromada typu "Jako pomoci...někomu." Což nevypovídá vůbec o ničem, protože to je velmi obecné. Témata občas prohlížím, přehazuji nebo přepisuji, pokud mě napadne výstižnější název, ale pokud někdo vypíše rodinnou ságu na půl stránky, tak to opravdu nemám čas pročítat. Je to kolikrát škoda, protože by to určitě někomu i v budoucnu mohlo pomoci, ovšem pokud zpětně v přehledu nalistuje téma "Co s mámou?", asi z toho mnoho nepozná.Taky rozhodně nechci prudit, jde mi pouze o to, aby se zakladatelky samy snažily hledat výstižné názvy témat a lépe využívaly prostor v založených tematických diskuzích, protože od toho tu jsou. Nicméně není problém, téma nechám do zítřka nebo dokud se neposune mimo hlavní lištu ![]() |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
15.11.2008 18:31:56
Kde byla založeno téma Jak pomoci švagrovi?, že je v 1.smazáno? Jen se ptám, neprudím :) a napadá mě, že by se nemělo mazat hned o půlnoci, ale třeba obden, protože takhle rychle třeba nestačí zakladatelka zareagovat a pořádat o přesun a zmizí třeba i cenné rady.
Téma mi připadá ideální do Rodina a jak v ní přežít. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.