| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kniha přání a stížností

Co vám na Rodině nefunguje, co by chtělo vylepšit, co tu chybí a jakékoliv vaše náměty a nápady k serveru Rodina.cz

Pravidla a návod Jak diskutovat
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 4034  [Dalších 3944 >>]
Luci+Luk 44497

Re: Články na hlavní straně

9.12.2008 0:01:15
Roni,pane jo,tak tady se už mažou i slušné příspěvky,nestačím se divit~Rv~Rv
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Články na hlavní straně

8.12.2008 23:20:27
Hm, kamarádka čeká už tři týdny, asi by se měla připomenout.

Roni, opět se jedné diskutérce podařilo omylem si prozradit přihlašovací jméno a heslo (kdyžtak ti pak na mail pošlu, komu). Stává se to tehdy, když si dotyčná nevšimne, že píše do záložky pro neregistrované (kam to automaticky hází, když se dá "Vložit názor" pod článkem, a vyplní tam svoje přihlašovací jméno do "jméno" a heslo do "email" - heslo se pak zobrazí pod "nickem". Už jsem na to jirku upozorňovala asi tak 4x v průběhu posledních let, zatím to nevyřešil ani tak jednoduchou obezličkou, že by to nezobrazilo jako mail cokoli, co nemá v sobě zavináč (v hesle ho moc lidí mít nebude). Pokud bys tohle mohla ohlídat, pár lidí, kteří si nevědomky prozradili registraci, ti bude vděčných.
Roni 88917

Články na hlavní straně

8.12.2008 23:03:57
Raďulko, zde je odpověď Jirky týkající se uveřejňování článků na hlavní straně:
Článek na hlavní straně bývá zpravidla uveřejněn do jednoho týdne. Vždy se snažíme mít nějaký redakční plán článků na celý týden a ne vždy je možné jej nasadit okamžitě.
Roni 88917

Smazání příspěvku

8.12.2008 21:50:39
Heidi,
vulgarity by obecně podle zásad diskutování zde být používány neměly, ale jsme lidi a stojíme nohama na zemi. V zásadě vidím velký rozdíl mezi používáním vulgarit mezi kamarádkami na drbárnách v běžném každodenním kontaktu a urážením osoby či osob v diskuzi určené k řešení problémů týkajících se serveru.
Tvůj příspěvek byl smazán z důvodu:
1) urážení a napadání jiných osob
2) kopírování částí jiné diskuze
3) obsahu, který nesouvisí s podtextem této diskuze
Aby nedošlo k nedorozumění a nebyla jsem osočena z nadržování určitým osobám či osobě, smazala jsem i těch pár předchozích příspěvků, které tě vyprovokovaly k této reakci.
Tímto považuji věc za uzavřenou.
Roni 88917

Re: Prosba, jak mazat fota ve sdílených denníčcích...?

8.12.2008 21:10:12
Milado, toho jsem si už všimla. Příspěvky tam žádné nejsou, protože jsem je ve valné většině z "nadtémat" přerozdělila do příslušných diskuzí pod nimi:-) Snažím se to nejdříve nějak v základu roztřídit a pak zkusíme zprovoznit funkci "vše". Píšu si.
Roni 88917

Re: Prosba, jak mazat fota ve sdílených denníčcích...?

8.12.2008 20:38:06
Milado, napíšu mu to a pohlídám:-)
Mirka99 65690

Re: Kam zmizel článek od Macešky?

8.12.2008 20:25:54
Moc děkuji a omlouvám se, nechápu jak jsem ho mohla nevidět (chybí smajlík co mlátí hlavou o zeď)
Roni 88917

8.12.2008 20:11:56
Tentokrát jsem v tom vážně nevinně, ve článku prsty nemám:-) Jinak je zde:
http://www.rodina.cz/clanek6742.htm
Téma dávám do smazaných - předpokládám, že je problém vyřešen.
Rozkládací sedací soupravy na Favi.cz - největší výběr
Raďulka 16249

8.12.2008 20:10:02
Článek od Macešky je zde - http://www.rodina.cz/clanek6742.htm

Dneska asi s ty články na hlavní nějak upravovali, odpoledne jich tam bylo míň než teď...

Roni, díky ~;)
Amélije 30817

8.12.2008 20:08:37
pořád tam je 26.11. Věříte na obrázky?
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 4034  [Dalších 3944 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.