| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Epilace a depilace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 5281  [Dalších 4921 >>]
Epepe 89236
5.2.2018 16:53:17
Jak píšou výše, je mi to úplně jedno, ale bobra si všimnu, protože je to nezvyklé (myslím to, když leze z plavek, jinak samozřejmě ne).
Ženu, která by to tak měla, ve svém okolí nemám. Loni jsem viděla za celé léto jednu na koupališti v Berouně.
Len 108740
5.2.2018 16:40:38
Tak okoli nevim, jaksi nesleduju, jak to jini maji, ani nemam kde, sprchy jsou v kabinkach a pripada mi to tak normalni, ve verejne sprse bych se nesvlekla~:-D

Ja osobne holim vse uz dlouho, je mi to prijemnejsi a praktictejsi z ruznych duvodu~t~
kreditka 85904
5.2.2018 16:40:05
Jednoznačně jsem pro holení
Bouřka 7675
5.2.2018 16:39:50
No když zapátráš v historii, tak tu najdeš řadu diskusí na toto téma včetně anket, takže si tam můžeš udělat obrázek a ještě sledovat vývoj trendů ~;)
Kukurice29+3. 116346
5.2.2018 16:36:26
Myslím si, že je to úplně jedno. Holím se, protože je to příjemné mně a ne proto, že se o tom píše někde v časopise. Holím se od 15ti a dokud mi to bude vyhovovat, tak to dělat budu. Až mi to vyhovovat nebude, tak to dělat prostě nebudu.
Ale mám poslední dobou pocit, že ten trend vyholeneho klinu už nějakou dobu ustupuje.
Alča + Emma + Tobík 155608
5.2.2018 16:28:01
Ahoj, chtěla bych si udělat takovou menší anketu na téma holení.
Ať vlezu kamkoli, tak všude čtu jen názory jak dnes jedině holení je správně a kdo to nedělá je fuj. V diskuzi se to pak vždy zvrhne na přestřelku mezi zastánci a odpůrci holení. Nikdo kdo se neholí se veřejně nepřizná.
Přitom co vidím ve svém okolí bych neřekla že trend úplného vyholení klínu nějak převažuje jak se všude tvrdí.
Chodila jsem plavat na vysoké v rámci školy a někdy do sauny. Vždy to bylo tak půl na půl. Teď chodím na druhé kojenecké plavání se synema a tam teda většinou vždy převažují bobři. Z 10 jsou vyholené tak maximálně 3. A všechno přitom mladé holky do 35.
Jaký názor na to máte vy? A je realita u vás taky jinde než jak se nám snaží vnutit časopisy a internet?
boba007 132081
4.4.2017 7:59:31
Mně laser nepomohl vůbec, a to jsem tam byla asi 6x za á 2000 Kč.
Pak jsem za několik let šla na IPL, to je taky něco jako laser (to provedení). Stojí mě to 800 Kč a chodím cca 3x do roka. Není to trvalé (u mě), ale na pár měsíců je vždy relativní klid - musím oholit žiletkou, ale nejsou to silné chlupy a je jich méně. Holím jen taková malá políčka, co asi nezafungovala aplikace IPL. Za cca 3-4 měsíce se to zas rozroste, ale nejsou to tvrdý černý chlupy. Tak zas na IPL - klid - rozroste - IPL...
Asi by se na to dalo chodit častěji, ale já to nestíhám.
Zuzaniela 76377
3.4.2017 20:50:09
Lefff, hoď mi prosím potom zprávu, jak to dopadlo - zuzana.binarova@seznam.cz
Už mě to taky pěkně se.e. Zrovna teď hledám pinzetu, abych si vytrhala bradu, pinzetu opět nemůžu najít, takže do práce půjdu s bradkou. Ve středu jdu na kosmetiku, tam mi to taky vytrhne teplým voskem, ale za chvíli to naroste znova ~n~
Balbína 99798
31.3.2017 23:43:47
Myslím si, že s přibývajícím věkem na některých místech chloupků ubývá a jinde přibývá. Bohužel.
Lefff 13513
31.3.2017 19:17:08
Mně už došla trpělivost a zvolila jsem laserovou epilaci. Mám čerstvou zkušenost, takže výsledky ještě nemůžu hodnotit (první epilace z plánovaných 4 - 6), ale doufám, že pak bude na dlouho klid.

Nechápu jednu věc a doufám, že mi to někdo osvětlí: Spousta žen si léta vytrhávala obočí tak důkladně, že jim tam nakonec nic nerostlo a musely si je domalovávat. Neznám ale jednu jedinou ženu, které by se podařilo vytrháváním trvale zbavit nežádoucích vousů. Máte někdo vysvětlení?
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 5281  [Dalších 4921 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.