| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Náboženství

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 29549  [Dalších 29409 >>]
libik 142094
14.5.2022 0:22:57
Pruhovaná já si myslím, že má jistý význam, že je to Moravák
libik 142094
14.5.2022 0:22:02
Kat, tvé patolízalské nástěnkářství mě může akorát rozesmát.

libik 142094
14.5.2022 0:19:53
yuki, v pořádku, žijeme v demokracii, v rozvolněné realitě, v hybridní válce a každý, ať je chytrý, blbý nebo jen neznalý, může se do bezvědomí vyjadřovat k receptům na knedlíky, státnímu rozpočtu nebo politickému systému v Peru, nevšimla jsem si, že s tím má někdo problém.

Já se ale zrovna tak mohu vyjádřit v tom smyslu, že jisté názory pokládám za neiformované, tendenční, nezralé nebo rovnou přiblblé, že?
Pruhovaná 64704
14.5.2022 0:16:43
Graubner je takovej Duka pro chudý. Zklamání.
Yuki 00,03,07 49504
14.5.2022 0:10:51
až bude církevní představitel svoje názory prezentovat v církevním tisku, nebudou se k tomu vyjadřovat nevěřící, pokud ale jeho názor vystaví všem, můžou se k němu všichni vyjádřit
K_at 121378
13.5.2022 23:50:34
Libiku, arogance jako vždy. Jak si dovoluješ vůbec soudit, jaké dilema kdo řeší?! Máš snad dojem, že dilema, morálka, etika jsou výhradně věcí věřících?! Znásilnění se jako téma týká každé dívky a ženy. A některých mužů a chlapců. Některých se týká bytostně osobně, bohužel. Válka se nás také týká, být naštěstí spíš "pasivně". Takže KDOKOLIV Z VEŘEJNÝCH ČINITELŮ se k tomuto vyjadřuje, hovoří k mnohem širšímu publiku, než "jen" přímo ke konkrétním věřícím. Právo na život, ano, to je důležité téma. Obávám se, že diskutovat o něm lze ve chvíli, kdy společnost nejprve hájí práva slabších (tedy i těch budoucích matek), v míru a klidu. a kdy je schopna pomoci i aktivně ten nový život taky vychovat, živit a pečovat. Kdy matkám nabídne různé možnosti a podpoří každé jejich rozhodnutí. Chtít řešit etiku u žen z válečných zón, to je ..... ~a~
Ropucha + 2 120300
13.5.2022 23:35:10
Yuki, když prezentuješ kategorický názor, tak holt někoho může zajímat, na základě čeho sis ho utvořila.
Beru na vědomí, že tě to uráží, ale nějak nevidím důvod cítit se provinile, že v diskuzi rozvíjím diskuzi.
Svůj pohled na věc jsi vysvětlila, já tvému vysvětlení rozumím.
libik 142094
13.5.2022 23:24:29
Na nevěčící nemá výrok arcibiskupa jiný vliv než, že mají co hejtovat, není to pro ně vnitřní dilema. Navíc ŘKC je v našich poměrech dlouhodobě jednostranně komentována aniž by jakkoliv ovlivňovala osobní postoje těch, kterých se víra netýká.

Je to pro ně prostě další kecáníčko, jednoduché, povrchní, mají na ně ovšem nezpochybnitelné právo.

Nevadí mi u nevěřících, u tebe jej chápu jako politicko-společenské angažmá, o němž jsi přesvědčena, u Sovice mě mrzí.

Pak je tu ještě principiální otázka daru života, ale s tím se nikdo neodváží ani vylézt, správné je prostě říkat, že Duka je hovado, super

Já si pustím film

Yuki 00,03,07 49504
13.5.2022 23:17:57
Ropucho, naprosto upřímně mě uráží vyžadování nějakých důkazů, že jsem něco četla, zvlášť na takové diskusi, jako je tato, přemýšlela jsem, jestli vůbec reagovat, nakonec jsem se rozhodla to udělat, ale zase mám dojem, že jsem udělala blbost, když jsem tím trávila čas

udělala jsem to možná ale hlavně proto, že považuju za důležitý vůbec o tom všem mluvit, aby hnutí pro život a pro rodinu a kdoví kdo další neměli tak snadnou pozici, z mýho pohledu je to banda, která by zasloužila odstavit od jakékoliv možnosti mluvit do čehokoliv, místo toho jsou přizvaní pod mpsv kvůli otázkám rodiny, neuvěřitelný a špatný a zlý, rozhodně nic, co bych schvalovala

poslechni si rozhovor Veselovského s Jochovou

https://video.aktualne.cz/dvtv/jochova-hajim-prava-deti-homosexualove-kteri-je-chteji-upred/r~5064a89cd29f11ec9136ac1f6b220ee8/

to je přesně ta cesta, kterou nechci jít, je to demagogie, nesmysl, právo na názor, který škodí, s tím nemůžu souhlasit
slyšela jsem to dnes, proto jsem se do diskuse s tebou pustila
Ropucha + 2 120300
13.5.2022 23:05:56
Yuki, že se Kambala věnuje obětem násilí, je profesionál v oboru a angažuje se v osvětě, to já samozřejmě vím.
A vím i něco o tom, jak a proč se oběti násilí chovají či nechovají.
O to mně ale nejde.
Jak píši, mě jenom zajímá, jestli lidé opravdu čtou, co Duka říká, v kontextu, nebo jestli je to pouhá řetězová reakce, vykřikovat, že Duka zpochybňuje znásilněné Ukrajinky jako oběti.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 29549  [Dalších 29409 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.