| Žžena | 83005 |
|
12.3.2024 16:39:19
"není důvod proč by s dětmi musela být osoba mající dělohu"
promiň neznámá, ale dokud je realita taková, že v 99% s dětmi ta osoba mající dělohu je, ukazuje, že zařídit si to v rodině naopak u nás stále ani ZDALEKA není tak jednoduché. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
12.3.2024 15:54:15
"Nemlčet se teď ale rozhodl i Libor Bouček, který se sám pohybuje v umělecké sféře a navíc je otcem. Sice nemá dělohu, vyjádřil ovšem svůj názor. „Je mi 43 let. Asi nejvyšší čas mít děti. Bůhví, jak budu fungovat dál, a nechci na jejich maturáku být zaměňován za dědečka. Tak je mám. O víkendu byli mí kamarádi na Lvech, další ve vyprodaným O2 universu a další na kšeftu v Krkonoších. Ten kšeft jsem odmítl. A vařil rajskou, umyl synovi zadek a asistoval při koupeli dcery. Ale kde jsem moh bejt. Proč musím volit mezi tvorbou a rodičovstvím?“ parafrázoval moderátor režisérčin projev a přidal svůj pohled na věc.
![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
12.3.2024 14:43:50
ale tak já chápu, že každý není katka, že na jednu katku připadá 1000 holek, co tu volbu udělat musely... ale není to primárně o péči o to dítě, je to o tom, jestli to tělo unese zátěž těhotenství a porodu, a přesto pak dokáže podávat stejné výkony...
což zase teda žádná společenská změna v oblasti genderu nezařídí ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
12.3.2024 14:31:31
Katka Neumannová si nestěžovala
(a že vrcholovou sportovkyni limituje těhotenství opravdu značně). ![]() Pokud si jako vdaná v 38 letech připadá jako oběť, že má dělohu, a přijde jí, že je v pasti, to je fakt těžký ![]() |
| *Hany | 30864 |
|
|
12.3.2024 13:04:59
"Nepochopila jsem, proč režisérka nemůže mít děti."
To já taky ne. Do porodu může pracovat a pak se o dítě může starat někdo jiný (otec, chůva). Většinou si to matky zařídí tak, aby měly dítě pořád po ruce. |
| neznámá | 91073 |
|
12.3.2024 12:10:29
Teď na mě vyskočilo video na fcb, asi nebude problém to dohledat.
Divná byla, moc ničemu nepomohla, navíc to celé četla z telefonu, celé to bylo spíš úsměvné než k zamyšlení, toto byla medvědí služba. ![]() Navíc proč by režisérka nemohla mít děti? KDyby herečka, chápu, pro roly je těhotenství složité, ale herečka? Na děti bývají dva, není důvod proč by s nimi musela být osoba mající dělohu. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
12.3.2024 12:03:56
Nehodilo se to tam, přesáhla přidělený čas, kdyby to udělal každý, trval by přenos do rána. A každý má na srdci nějaký problém.
Nepochopila jsem, proč režisérka nemůže mít děti. |
| byvala radka | 154149 |
|
12.3.2024 11:39:08
slo hlavne o to, ze presahla cas ji vymezeny, nereagovala na signaly k ukonceni
projev byl mimo, navic ho cetla z mobilu, vypadalo to, ze by ji museli z podia odnest, aby skoncila za me jeste velice slusne upozorneni, ze davno prekracuje cas ji vymezeny bohuzel se pak dockala reakce v projevu nekterych dalsich |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
12.3.2024 10:25:04
no samozřejmě, že je to téma k diskuzi, ale fakt to vidíš jako správný čas a místo? to přece ani není prostor k diskuzi, kdyby ji nestopli, tak by to dočetla, a co pak? nic... nikdo nemůže reagovat, nic se nezmění... je to na úrovni toho, jako by sis v kině stoupla před plátno a tam něco odrecitovala než začne film... jestli chtěla něčeho opravdu dosáhnout, měla si připravit nějaké úderné shrnutí a pár hesel... a téma pak pořádně otevřít v rámci následných rozhovorů... tím by asi získala mnohem víc...
btw to její "zamyšlení" bylo nepromyšlené a hloupé, věci to spíš škodí a z ní to dělá naivku, čímž do stejného ranku pak shodí každou ženskou (chlapa), co doopravdy bojuje za rovnoprávné postavení... přesně takhle jsou pak z feministek hysterky... |
| Cimbur | 64764 |
|
|
12.3.2024 10:00:44
Pracovala jsem, takže přenos jsem neviděla.
Ale proč sakra ne? Proč by se tak palčivá otázka neměla otvírat? Tím, že se o tom nebude mluvit, problém nezmizí. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.