| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 37795  [Dalších 37555 >>]
Rodinová 140078
26.2.2024 17:11:00
Babi, taky mam “blizky nahled na vec”, to nas asi bude mit spoustu, ale o to vubec nejde, jasne, mraky realii tam bylo nesmyslnych.
Tohle ale nemel byt dokument o pacientovi a o leceni tumoru, ja to chapala jako edukacni pomucku divakum, jak se taky da postavit k tumoru a jake vsechny souvislosti to muze pro jednoho otevrit.
Proto taky ty rozhovory s pacienty na konci.
Taktez nastolit otazky typu Jak bych to delal/videl ja.
Myslim si, ze to tvurci pojali rozumne.
A ze se tu diskutuje o vztazich rodicu…~d~
Reznicek byl vybornej~:-D
Abigail* 76789
26.2.2024 17:08:42
Balbíno, taky se mi to moc líbilo a ta scéna, jak Filip vstává z postele a potácí se chodbou mi přišla možná už "trochu moc", ale vlastně to tam pasovalo, jen jsem u toho řvala víc a víc...
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.2.2024 16:30:51
babi, myslím, že je to tím, že debatují ty/i, co seriál viděly/i... teda hlavní dějová linka kolem tumoru, je tak nějak nediskutovatelná, pokud s tím nemá někdo osobní zkušenost, není na tom nic, co bychom mohly/i rozebírat... a přiznejme si, je to tak těžké a popravdě děsivé téma, že ani nikdo nechce (nedokáže) domýšlet ani teoretické postoje...
ta vedlejší linka - rodiny - je tam ale zajímavá taky, to jak nemoc ovlivní vztahy, jak dokáže lidi úplně vyšinout, jak třeba sestra bratrovi "přizná", že se cítí zodpovědná, protože mu záviděla tu jeho dosavadní kliku v životě (fakt úžasná scéna), nebo i manželské peripetie, to jsou témata, ve kterých se holt cítíme silnější a jsme schopné je rozebírat... navíc teda ta manželská linka byla krásně rozehraná a z počáteční nejistoty se vyvrbila moc hezky, asi i díky uvěřitelným výkonům brodské a řezníčka...
babi_ 48341
26.2.2024 16:22:11
Přestala jsem seriál sledovat po druhém díle (s bohatými osobními zkušenostmi jsem nedávala např. ani návštěvu malých dětí na oddělení = nesmysl),

sleduji pouze zdejší debaty o něm ~:-D ...a jsem v mírném úžasu, že se vytrvale opakovaně řeší vztah rodičů a obdobné peripetie, ale co se týká tumoru a smyslu pro něj prakticky nic ~d~

Nevím, co to tedy dalo lidem, kteří jsou šťastně bez blízkého náhledu věci, protože reálie byly drobet mimo, a pozornost navíc evidentně poutaly jiné problémy.
Beat 107867
26.2.2024 15:15:17
Mně se i líbilo, že tam opětovné sblížení Jarky s manželem bylo jen tak jako zpovzdáli, nic se neřešilo, nerozebiralo..
Lenka Pražanda 128023
26.2.2024 14:55:27
Mě naopak v jednom z předchozích dílů, kdy pořádal David vernisáž, přišla zklamaná, že tam její fotky nejsou. Měla jsem dojem, že se nechala fotit (i když v soukromí) za účelem prezentace.
On se zachoval hrozně, měl jí vystavit uvnitř, ne za výlohu, když už. A její kámoška tu fotku taky mohla přemístit jinam, když se to Brodské evidentně nezamlouvalo. Manžel to vyřešil super ~:-D A Jarka aspoň viděla, kdo je formát.
Beat 107867
26.2.2024 13:28:12
Viděli jste někde nějaký jiný článek, než v Blesku nebo Extra ci co? Já žádný neviděla, protoze tyhle dva tituly proste nikdy neotviram. Hrozne mi vadi.
Rodinová 140078
26.2.2024 11:35:53
Taky se mi to libilo.

Ano, misty to bylo moc schematicky a navodny, ale chapu, ze to ma upozornit a vzdelat divaky, takze jsem byla schopna to tvurcum odpustit :-)

Jinak dojemny a humorny, nejvic se mi libil Reznicek, segra a cela jeji rodina ~:-D
Rodinová 140078
26.2.2024 11:32:41
Spravne pravne - ona (zda) se souhlasila, ze ji vyfoti nahatou, ale (aspon jak tvrdi), nesouhlasila s publikovanim.
Takze pochybeni na strane umelce.
Balbína 99798
26.2.2024 11:22:17
Serial se mi libil hrozne moc. A posledni dil - chvilku mi prislo zda to neni az tak moc melodramaticky... jenze nemoc je vazna a jde se na dren... vlastne slzim i ted tady u te diskuze.
Povedlo se jim a skvele obsadili herce a ti skvele zahrali....
Cekala jsem, ze dopadne dobre, urcita nadeje je pro nas vsechny potreba, ale lehke to neni.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 37795  [Dalších 37555 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.