Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rodinová | 140078 |
|
|
16.1.2024 13:31:24
Ovocny salat nesnasim z principu, ani ne tak matlani rukama, to bych prezila, ale to uplne zbytecny vzajemny pomichani jednotlive prijemnych chuti a tvaru ovoce do jednolite tutti frutti hmoty, to fakt nejim
![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
16.1.2024 13:31:20
Mně teda některé jídlo taky nechutná, ale nechutná mi kvůli chuti a zápachu, ne kvůli tomu, jestli na něj někdo při krájení sahal rukama nebo jestli má nějaký tvar.
|
| Len | 108740 |
|
|
16.1.2024 13:23:07
Moje uplna nocni mura je ovocny salat. Vetsinu ovoce i tak nejim, nesnasim nakrajene ovoce na pohled, cich i dotek a jeste pripravene nekym jinym, to mi zvedne zaludek spolehlive. Zeleninove oblohy jim, jen kdyz nevypadaji unavene a nejsou tvarove narocne. Popravde, nejradsi mam takovy ten klasicky cesky zelny salat🙂
|
| neznámá | 91073 |
|
16.1.2024 13:20:11
Vždy okouknu hostitele a pokud mám možnost, tak domácnost a pak se rozhodnu. Dělám to tak se vším jídlem, ale obecně mi chlebíčky nevadí tolik, jako ta potahová hmota.
ALe třeba bramborový salát jím pouze svůj, mamky, babičky a v restauraci, nikde jinde ho nepozřu. A pak jsou jídla, která prostě dochucujeme jinak než ostatní, takže třeba svíčkovou, rajskou, křenovou nebo koprovku jím pouze svojí a mamky, jinou nepozřu. Celkově jsem hrozná citlivka, když kupuji něco bazarového, tak zkoumám okolí fotky, když vidím bordel, nekoupím. Nebo když mi někdo ukazuje fotky třeba z dovolené nebo nějakého zvířete, ja se první nevědomky zaměřím na okolí a vidím třeba skládku v rohu dříve než krásného vysmátého psa. |
| Len | 108740 |
|
|
16.1.2024 13:19:56
Chlebicek z chlebickarny klidne, na navsteve mimo rodinu ne. Jednohubky jedine svoje. Ja nemam presne pravidlo, ridim se svym zaludkem, kdyz se pri pohledu na jidlo stahne, tak se proste nepremaham. Treba kdyz hral manzel cricket a v pulce byla prestavka s jidlem, tak jidlo pripravene nekterymi indickymi ci pakistanskymi manzelky jsem si dala, anglicke sendvice nikoliv. Zaludek si rekne.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
16.1.2024 13:16:50
Susu, no, nebo zeleninové saláty a oblohy v restauracích a milión dalších věcí...Tak asi pokud někomu vadí ta představa, že někdo na to jídlo sahal, tak asi nemůže chodit na jídlo nikam, protože to reálně hrozí všude...
|
| susu. | 129001 |
|
16.1.2024 13:13:34
A chlebíčky nebo jednohubky teda taky jako nikde nejíte?
|
| neznámá | 91073 |
|
16.1.2024 13:06:13
No právě, už jen ta představa.
![]() ALe i kdyby měli rukavice, stejně jim to taje pod rukama, prostě fuj a potahovaný dort nikdy. ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
16.1.2024 13:05:30
Susu, no já si taky při vaření ruce pořád myju...ale jestli to tak dělá každý, nebo jestli něco sem tam neolízne, to nikdy nevíš. A to je asi to, co na tom někomu vadí.
|
| Stará husa | 154854 |
|
16.1.2024 13:04:09
Na vánoce dělám rumové kuličky, hňácám to samozřejmě rukama, ale vždy si je předtím umyju a neolizuju je. Nevím, co víc bych mohla pro hygienu udělat a zároveň nevím, co je na tom nehygienického nebo odpudivého.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.