| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 37795  [Dalších 37345 >>]
TaJ 81121
16.1.2024 13:03:44
Len, jo, já to chápu, každý máme něco. Já si zas docela ráda dám občas někde jinde něco jiného, než co si sami uvaříme, takže radši nepřemýšlím, co se s tím dělo:-)
susu. 129001
16.1.2024 13:03:36
Já nevím, když to žmoulá umytýma rukama, čemu to jako vadí.~d~
Já u cukroví a pod (třeba i chlebíčků) víceméně z principu nic neolizuju a mám umyté ruce. ty si koneckonců u vaření myju pořád.
Lenka Pražanda 128023
16.1.2024 13:02:08
Ano, je to v hlavě.
Já si vybavím, jak se jednou syn rozčiloval, že mu brácha sáhl na jídlo. Brácha na to: Máma ti na to přeci taky sahá když ho dělá. A odpověď: Ale máma si pořád myje ruce ~t~
TaJ 81121
16.1.2024 13:01:05
Stará huso, mám to podobně. I když teda zrovna madla v MHD, na ty nemusím mít ani mikroskop, stačí se koukat kolem sebe. Manžel u několikrát viděl brzy po ránu, když jezdil do práce, jak ukrajinští dělníci se vysmrkali do ruky, otřeli ji o sebe a pak klidně sáhli na madla...nebo někdo kýchne, dá si ruku před obličej, ale pak hned sáhne na madlo...ale to by člověk nemohl vylézt z baráku. A jelikož MHD jezdím několikrát denně a na madla sahám tudíž často, tak se snažím venku nejíst holýma rukama, doma, nebo v práci si jako první jdu umýt ruce a tam kde to nejde, tak nosím malý rozprašovač s dezinfekcí, nebo ubrousky, pokud vím, že budu něco jíst. Jinak to neřeším.
A v té restauraci, to není jen o manipulaci s jídlem, ale nikdy nemůžu vědět, kdo a jak sahal na příbory, talíře a skleničky, jak byly myté a kdesi cosi. To bych fakt nemohla nikam:-)
Len 108740
16.1.2024 12:58:19
MHD, madla a tak dale mi nevadi, verejne prostory jsou proste verejne. Nebojim se bacilu a tak. Ale jidlo je pro me uplne neco jineho, od uplne ranneho detstvi. Fakt mi nevadi, ze nejim cizi jidlo, v nicem me to neomezuje, co chci jist, to si uvarim.
Lenka Pražanda 128023
16.1.2024 12:57:33
"KDyž vidím, jak to hňácají a jak jim to taje pod rukama, no ble."
Když to napíšeš takhle, tak se neubráním stejné představě, fuj. A tohle přesně si vybavím u nepečeného cukroví. Jak to někdo žmoulá aby se to spojilo a pak z toho tvaruje kuličky ~7~
TaJ 81121
16.1.2024 12:56:58
Lenko, no právě...víš, že se mají v provozech dodržovat nějaká pravidla a víš, že to tak není...tam ti to nevadí. Ale u někoho doma je to stejné, taky může nějaká pravidla hygieny dodržovat a nemusí. Dokonce ani ten, koho dobře znáš...ono je to prostě v hlavě no, nemá to žádný reálný podklad.
Stará husa 154854
16.1.2024 12:47:50
Koníčku, přesně. Já se řídím příslovím, co oči nevidí, to srdce nebolí. Klidně jím i u cizích cukroví, dorty, buchty, jakákoliv jídla, klidně se dotýkám madel vozíků v obchodě a držadel v MHD. To by se člověk musel zbláznit, kdyby si představoval všechny ty bakterie, které kolem nás žijí. Naštěstí nemám místo očí mikroskopy a ani netrpím OCD.
neznámá 91073
16.1.2024 12:46:44
ALe zahlédla, ale to mi až tolik nevadí.~:-D
Mě vadí to neustálé žmoulání marcipánu nebo hmoty při tvoření dekorací. KDyž vidím, jak to hňácají a jak jim to taje pod rukama, no ble.

Nebo, jak píše Len, vykrajované ovoce a zelenina. Vždy si říkám, že je to krásné, ale tolik plýtvání, tolik zmařené ovozel, co přijde vyhodit.

U cukroví mi to tolik nevadí, okoknu dárce a když uznám, že to není šmudla, tak neřeším. Nejím cizí nepečené a nejím perníčky, ty beru spíš jako dekoraci, tak se berou moc do ruky.
Linecké miluji, tam olizování marmelády vytěsňuji.~:-D
Len 108740
16.1.2024 12:45:36
Ja to mam podobne, i kdyz spis nevedome. U me je to proste o pocitu. Nemam potrebu to nejak menit.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 37795  [Dalších 37345 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.