| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 37795  [Dalších 37335 >>]
susu. 129001
16.1.2024 12:42:41
TaJ, taky ráda ochutnávám. Vyloženě si užívám druhy, co mám ráda, ale sama je nepeču, nebyly u nás zvykem.
Olizování/osahání neřeším, to bych nemohla jíst nic a současně předpokládám, že lidi, se kterými se stýkám, jsou přiměřeně soudní a čistotní.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
16.1.2024 12:39:04
a když se dělají dorty s krémem, nikdy jsi nezahlédla, jak cukrářce ujede ruka a ona to setře prstíkem? ~t~
Koníček mořský 156666
16.1.2024 12:37:30
Já jsem si dokonce u některých vařících či pečících pořadů všimla, že si soutěžící vařič či pekař zhusta olizoval prsty. Nechce se mi věřit, že si je stejně zhusta oplachoval.

Na tyhlety nehygienický věci vůbec nemyslím a chutná mi všechno od všech. Popření se tomu říká. To by člověk fakt nemohl jíst nic.
neznámá 91073
16.1.2024 12:33:02
"Cukráři na práci s potahovkou používají rukavice. Nikdo nic nežmoulá v ruce"

No to nevim. CO občas sleduji různé pořady a výrobě dortů, kolikrát od profesionálů, jeden čas běželo "Dorty od Markéty" nebo i soutěžící v Peče celá země, nikdy nikdo neměl rukavice. KDyž už si někdo rukavice vezme, tak třeba na červenou řepu nebo jiné barvící potraviny.
A potahované dorty většinou pečou soukromé a příležitostné cukrářky, nevěřím, že mají rukavice.

Lenka Pražanda 128023
16.1.2024 12:31:53
Rose, já to vnímám tak, že v "provozu" se musí dodržovat nějaké hygienické zásady a někdo na to dohlíží. I když všichni víme že to tak není. Takže tam tu divnou představu nemám. Ale u někoho doma nevíš ~d~
Pracovala jsem v pekárně, takže vím jak se zachází s pečivem a stejně si ho koupím ~:-D
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
16.1.2024 12:14:09
když čtu ty fóbie z osahaného jídla, vždycky si vzpomenu na denní počítání rohlíků v kantýně - na každičký rohlík jsem musela sahat ~t~ o závodní kuchyni nebo studené kuchyni ani nemluvě ~;)
Lenka Pražanda 128023
16.1.2024 12:11:56
Mě taky ne. Proto peču sama.
Koníček mořský 156666
16.1.2024 12:08:35
Nevím, zda pořady o vaření a pečení podporují obezitu. Mojí teda určitě ne a obecně obezitu podporuje nenažranost a nedisciplovanost konkrétního jedince. Dívám se na Peče celí země, trochu na MasterChefa, na Prostřeno i na Pečení na neděli. Protože se ráda dívám na šikovné a kreativní lidi. Jo mám cukání, že něco uvařím nebo upeču. Ale to mám i když si prohlížím kuchařky, nebo někde vidím nějaký recept. Přesto vařím a peču uměřěně a jednoduše, nemám čas ztrácet čas (pečením). Občas si zajdu na nějaký dobrý, kvalitní a drahý zákusek. Ty levné už mi nechutnají. Poznám to. Tučné a sladké mám ráda, nemám problém ani se žlučníkem ani s línií. Občas se mi zdá, že jím zákusek - je to můj oblíbený a frekventovaný sen.
Dnes jsem teda měla ke snídani pečenou studenou kachnu, ale klidně si dám ke snídani dort i cukroví, které matlaly cizí ruce. Na tyhle věci vůbec nemyslím, to bych si nemohla dát ani rohlík.
Potahované dorty se mi líbí a věřím, že se pod uměleckým realistickým dílem často skrývá i něco jedlého a dobrého.
Co teda nemusím je marcipán, protože mandle mám ráda jen jako plod a jinak mi je mandlová chuť nepříjemná. Takže makronky taky nic moc. Obarvené jídlo moc nemusím, měla jsem problém i s fialovými bramborami. Nemám ráda všechny ty umělé řvavé modré, fialové, růžové a zelené.
A trend jedlých květů mi přijde už trošku úsměvný. Za chvíli se budou kytky sypat i na řízek. Včetně pryskyřníků, náprstníků a čemeřic.
TaJ 81121
16.1.2024 11:59:00
Len, tak to já právě ráda ochutnávám cukroví od někoho jiného, protože to naše už známe, že jo...~:-D. A některé druhy třeba vůbec neděláme a tak. Ale chápu, někomu vadí ta představa, že na to někdo sahal a nějak s tím manipuloval. Já to zas takhle neberu, to bych si nemohla dát jídlo nikde jinde, než doma a to by zas bylo jenom to, co si sami uvaříme a to teda ne...~:-D
byvala radka 154149
16.1.2024 11:56:39
to me ani nenapadlo, mi to prislo tak, ze chtel vyjimecny zazitek, ne " obycejnou" restauraci - to je banalni
chtel neco extra, pozval kuchare, udelal neco vyjimecneho
Brodska mi prijde ztelesneni porekadla "zene se nezavdecis"
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 37795  [Dalších 37335 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.