| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 37795  [Dalších 37065 >>]
Stará husa 154854
25.12.2023 9:59:02
Mně se to docela líbilo. Na to, že jsem dospělá a byla to pohádka. Pes se mi líbil taky, princezna byla hezká, ženich neurazil, král byl možná až příliš stařičký, ale zato vodník sympaťák, lokace, kde se natáčelo, krásné. Bomba, jako Anděl Páně nebo Tři oříšky pro Popelku, to nebyla, ale podle mě se zařazuje spíš k těm lepším pohádkám.
Velka morska vila 154333
25.12.2023 9:48:15
Jak se vám libila vánocni pohadka? U nas tak nejak neutral. Neurazi, nenadchne. Jsme si s detma rikaly, ze je to je porad na stejne brdo, nic originalniho. Mne se moc libily lokace a detem pes :-)
Tatramelka+3 66284
13.10.2023 21:11:04
Ahoj,

koukli jsme na dokument nyní s dcerkou (11let), řešíme tato témata hodně. Ne, že by se týkala přímo nás, ale některé skazky, které dcerka nosí ze školy a i ona umí být někdy nepříjemná a krutá, protože jestě neumí kouknout se na problém z druhé strany, nebo si uvědomit, že nekterá spolužačka třeba má problémy v rodině, proto se chová najednou jinak. Bylo to pro ní moc zajímavé, zamyslet se nad tím, že možná někdo, koho zná jen volá svým chováním o pomoc... .

Moc se mi pořad líbil. Celé to zpracování mi přišlo zajímavé. Jen jak psala Husa, i mně ty příběhy dětí přišly strašně po povrchu.
L+ 2m 114525
13.10.2023 19:18:14
Zajímavá teorie tohleto, Balbino. Možná na tom něco bude. Já mnoho lidí na AD neznám, ale ten vzorek, co znám jsou většinou lidé pracující "hlavou". Z fyzicky pracujících neznám nikoho. Já mám svoji teorii, že roli hraje i slunce a pobyt venku na vzduchu.
Čumča. 160024
13.10.2023 18:22:45
"Každá matka ví, jak bolí porod, ale málokdo chápe, jak bolí duševní nemoc."

Huso, tohle sedí jako zadel na hrnec. ~R^ Přesně - několik let se rozvíjejí a probíhající deprese je jako kontrakce, mírnější, silné, střídá se to, a vrací, člověk si myslí "teď je na chvíli líp"~7~

A dost těžký je to i potom. Já se trápila, jak moc to poznamenalo děti. Jestli jde život, ze kterýho si člověk pár let ukrojil depresí, ještě zachránit...
Čumča. 160024
13.10.2023 18:18:17
"takové nepříjemné hlasy jí zní v hlavě: nejsi dost dobrá... když neujdeš tolik a tolik kroků, je to špatné..."

Balbíno, je to takové. Tvá mysl ti servíruje věty typu "nezasloužíš si, aby....", "styď se za sebe", "tak, teď všichni vidí, jaká opravdu jsi...špatná"~d~

Může to být rušivé v dokumentu, ale ono to takové je v reálu, když si tím procházíš~7~
babi_ 48341
13.10.2023 18:14:11
Jo tak to popisovaly opravdu tak, že jsem si to neuvědomila. Máš pravdu.
Stará husa 154854
13.10.2023 18:11:21
Úzkostně depresivní poruchu tam mělo hodně dětí.
babi_ 48341
13.10.2023 18:03:53
Huso, myslím, že tam nebyl nikdo s depresí. Popisovali jiné nemoci.
Stará husa 154854
13.10.2023 17:43:02
Podívala jsem se na to. Narozdíl od vás ostatních mi přišlo výtvarné zpracování vnitřních myšlenek nemocných velmi působivé a pravdivé. Zase ty příběhy mi přišly takové ploché, nicneříkající, jako měl jsem problémy, úzkosti, nechodil jsem ven... když si vzpomenu na sebe a svět deprese, jak strašně bolestivé a mučivé to bylo... nevím, vzpomněla jsem si na Fern, že ta by na základě těch vyjádření pacientů vůbec nic nepochopila. A myslím, že většina zdravých lidí tohle nechápe. Každá matka ví, jak bolí porod, ale málokdo chápe, jak bolí duševní nemoc.
Jinak vyjádření doktorů, že děti lze lépe léčit a vyléčit než dospělé, jen je nutno přijít včas, je velmi naděje plné, doufám, že i pravdivé. A samozřejmě si přeju, aby se problémy dětské psychiatrie u nás konečném začaly řešit.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 37795  [Dalších 37065 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.