Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Balbína | 99798 |
|
|
13.10.2023 16:17:54
Na mě také nepůsobilo dobře, ale nohužel jsem se bavila s velmi blízkou osobou a takové nepříjemné hlasy jí zní v hlavě: nejsi dost dobrá... když neujdeš tolik a tolik kroků, je to špatné... takový určitý stihomam..... Takže si myslím, že to divadelní přestavení asi znázorňovalo toto a nebylo to úplně mimo
|
| Balbína | 99798 |
|
|
13.10.2023 16:14:08
Líbilo se mi. Mmch pak byl dokument o Jedličkovi, také velmi inspirující, doporučuji ke shlédnutí.
Dokument dával naději. Vím, že v hodně případech je složité. Líbilo se mi, jak lékaři/terapeuti byli zaujatí pro věc. Opravdu hodně mladých má psychické problémy. Ale nejen oni, vidím v okolí i hodně mých vrstevníků, kteří vyhořeli, jsou na antidepresivech. Dlouho se zamýšlím nad příčinnou. Řekla bych že chybí fyzická práce, něco vidět za sebou hotového. A asi obecně blahobyt. Viděla jsem studii s myšima. Udržovali je v "blahobytu", brzy se přestali rozmnožovat a pochcípali... Byl tam maličko vývoj, jaký vidím v naší společnosti (samci se separovali a začali být submisivnější a samičky naopak dominantnější a agresivnější ...) |
| K_at | 121378 |
|
13.10.2023 14:50:12
Viděla jsem část. Bylo to silné. Velmi se mi líbili i vybraní lékaři.
|
| ALL | 4469 |
|
|
13.10.2023 14:37:02
Na mne působily rušivě i ty čtené příběhy. Působily na mne uměle, strojeně, stejně nepřirozeně byly i předčítány. Naproti tomu rozhovory s lidmi sedícími na lavičce byly fajn, přirozené a zajímavé.
|
| Beat | 107867 |
|
|
13.10.2023 14:22:27
Myslím, ze to výtvarné pojetí bylo dost důležité. Mnoho lidi/ dětí o arteterapii nikdy neslyšelo, a tohle byla skvělá možnost “to předvést”. Jako dítěti s podobnými zážitky a zkušenostmi mně ty kresby/ výtvory oslovily moc.. Takové kresby bolavými duší. Mně se to líbilo moc.
|
| ALL | 4469 |
|
|
13.10.2023 14:15:20
Máto, ano, přesně, divadelní vstupy mi vadily nejvíc.
|
| máta | 14884 |
|
|
13.10.2023 14:06:30
ALL, to bych mohla podepsat. Výtvarné zpracování mě rušilo od podstaty sdělení, (divadelní vstupy ještě víc), ale líbila se mi informace o možném rychlém a úplné uzdravení
![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
13.10.2023 13:55:17
All, mě trošku rušily ty divadelní vstupy, ale zas jsem si říkala, že nejsem arbitr toho, co působí na mladé, kteří se na to dívají.. Takže pokud byli Venice a spol. k tomu přikovaní, tak to bylo asi zpracované i pro ně dobře. To jsem ráda.
|
| ALL | 4469 |
|
|
13.10.2023 13:19:20
Viděla jsem díky Rodině, byla tu v diskuzi zmínka. Mně se tedy zpracování nelíbilo, působilo to na mne uměle a rušilo mne to od podstaty sdělení. Ale také mne zaujala informace, že u dětí je velká šance na vyléčení, to zní optimisticky. A připadá mi to jako důležitá informace, kterou by měli rodiče vědět, aby s léčbou neotáleli. Což je asi obtížné - chvíli zřejmě může trvat, než si připustí, že dítě má skutečně problém, který by bylo vhodné řešit s odborníky.
|
| Venice+3 | 67640 |
|
|
13.10.2023 13:08:35
Zapnuli jsme náhodou chvilku po začátku a zůstali u toho s puberťákama až do konce jak přikovaní.
Mají ve škole hned několik kamarádů s psychickými potížemi. Různé situace už s nimi prožili a tohle jom hodně doplnilo obraz celé situace a možností, které existují. Moc dobře zpracované. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.