| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 37795  [Dalších 37045 >>]
Čumča. 160024
13.10.2023 11:52:51
viděla jsem asi půlku, chystám se to dokoukat...

formát s AI byl ohromně zajímavej,

ohleduplné k těm dětem~R^ a přesto výtvarně úžasně zajímavý počin~R^
Beat 107867
13.10.2023 11:37:18
Mluvilo se tu o tom, ale před vysíláním.. Viděly jste to? Mně se moc líbilo zpracování. Ilustrace vytvořené pomoci AI, rozhovory, konstruktivní pojednání i ty nadějné příběhy. ~s~ Překvapila mě informace, ze oproti dospělým pacientum je léčebny pokrok mnohem větší.
holkamodroočka 156337
4.5.2023 9:33:20
Tady se ví vše. Nemáte tip, kde sehnat DVD B ludička s dabingem Oldřicha Kaisera? Všude nacházím jen s Tomášem Juřičkou. Chci to jako dárek pro kamaráda, z nostalgie. ~x~
julie50 3308
21.4.2023 16:51:19
Tak kniha znovu brzy vyjde. K dostání zde: https://www.kosmas.cz/knihy/523942/volha/

Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.4.2023 12:13:56
v reálném světě mám dojem, že lidé nemají rádi korektní chování u jiných, protože mívají pocit, že je taková osoba soudí (a odsuzuje) za jejich nedostatečnost a že se nad ně povyšuje... jinak u terezy mi to ani nepřišlo, však ona sama měla dost másla na hlavě, co se nevěry týče, měla taky "nakročeno", aby se spustila s davidem, proč by to měla dát vyžírat partnerovi, jen proto, že on to na rozdíl od ní stihl dotáhnout? k holcovým se taky nechovala moc fér, měla jim za zlé dost věcí a dost nevybíravě jim to dávala najevo... spíš než (hyper)korektní se mi zdála jako někdo s velikou potřebou sebekontroly, což si klidně umím představit u holčičky, co vyrostla v prostředí, v jakém vyrostla... ~d~
v seriálu jsem z ní neměla pocit, že by byla nereálná... ostatně mám pocit, že k tomu dojmu hodně přispívá ten její vzhled vzorné holky, umocněný tím děsným účesem ~:-D
Martina Bergerová 70170
18.4.2023 22:49:05
"Tereza mi taky timhle lezla na nervy -hrozne se kontrolovala, byla takova az neuveritelne korektni"

Jé, tak zrovna takhle vadilo mé tchýni moje chování, prý je to naprosto strašné, ta moje "správnost" - to je zvláštní, že už nám vadí i korektnost~:-D
Dooly. 12201
17.4.2023 10:39:33
Burte jo, Tereza mi taky timhle lezla na nervy -hrozne se kontrolovala, byla takova az neuveritelne korektni

nevim , jestli je na to typ, nebo ji ti reziseri takhle vidi, ale ona tak na me pusobi i ve Zlate labuti
Hatata 157806
17.4.2023 9:31:54
Někde jsem četla, že to mělo být naopak, ale kluci prokázali talent na ty opačné role. Kubovi šel ten autismus lépe, tak je vyměnili. Ale vybráni prý byli tak, jak píšeš
Buřt 147593
17.4.2023 9:12:31
Já jsem to neviděla celé, vadilo mi, jak ždímou emoce a některé postavy byly hrozně ploché, třeba Tereza byla nebo ten doktor-soused. Bohužel to takto mám se vším co režíruje Arichtev.
Koníček mořský 156666
17.4.2023 7:06:00
Mně se celkem líbila I.řada, ale i ta mi přišla zbytečně protrahovaná. Stačilo by méně dílů a větší spád. No a II. řada byla typická nastavovaná kaše. Za mě - byl to únavnej seriál. Jedničku dávám jen tématu a hercům - ti mě bavili. A že mě taky občas unavovali, za to nemohli.
Na druhou řadu jsem se dívala tím stylem, že jsem se dívala na ČT Art na Ikony Kamila Střihavky (to vám je panečku seriálek - lidskej, zábavnej, má drive). No a pak to na pár minut přepla na Kukačky. Úplně mi to stačilo, abych věděla o co tam jde. I když - někdy mě unavilo i těch pár minut.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 37795  [Dalších 37045 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.