| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 37795  [Dalších 37035 >>]
picidada 112974
16.4.2023 15:55:03
Mně tam silně neseděla podoba, resp. nepodoba těch kluků vůči rodičům. Prostě jakoby ti kluci byli podobní spíš těm svým nebio rodičům a nulová podoba vůči bio . Jakub - hnědé oči, Tereza a Martin hnědé oči. Tomáš přesně naopak, věrná kopie Olgy a Karla (obličej, vlasy, postava).
Okolík 129526
15.4.2023 22:18:44
Soud, kde budou děti byl jenom v posledním dílu. Předtím byl protahovaný soud s Davidem.~d~
...j.a.s... 81911
15.4.2023 20:59:56
Ten soud neměli kouskovat, ale nechat ho na poslední 2 díly. I bych tam dala tu linku, že Odspod navrhl dát Tomáše zpět ke Kadlecům. Mohli to víc rozehrát a nechat to finále v rámci odvolání a taky by tam bylo zajímavé víc rozvést to navrácení identity.
Linka Marcely byla taky zvláštní. Přitom logicky by dávalo smysl, že by se otec dítěte se svou manželkou přestěhoval do místa VŠ Marcely a oba by jí s dítětem pomáhali. Toho doktora přece v Hranicích už nic nedrželo.
...j.a.s... 81911
15.4.2023 20:56:32
Zas pokud by se klukům změnilo příjmení a v RL uvedli praví bio rodiče, tak už by je rovnou mohli vyměnit. V posledních 2 dílech ti kluci k tomu měli nakročeno. Jakub říkal, že už se nebojí, když by musel k Holcům a Tomáše to táhlo na ten fotbal k biotátovi a dost možná i na tu školu, i když se pak zase tvářil, že nechce od Holců.
Dávalo by to smysl ohledně výchovy a směřování do budoucna. Kdyby děti vrátili k bio rodičům, tak by to nemuselo narušit rozhodnutí, že by stejně žili společně a děti by se navštěvovali. Zatímco když zůstali v rodinách nebio rodičů, tak ty problémy - kdo rozhodne o tom, na jakou školu dítě půjde, se jen tak nevyřeší.
Ina z Radešína 148892
15.4.2023 20:04:10
Zmena jmen: ony ty deti ziji “na papiry” toho druheho.
Meli si vratit sve identity- tedy Jakub se bude nove jmenovat Holec a v rodnem liste bude mit rodice Remudova+manzel.
Ta pravovnice OSPOD vysvetlovala, ze by jinak v budoucnu doslo k soudnim sporum. Treba u dedictvi.
TaJ 81121
15.4.2023 19:56:14
Okolíku, jo, taky mi to přišlo zbytečně natahované. Asi bych udělala jen jednu sérii, třeba o 18 dílech a ukončila to. No, ale sledovanost to evidentně mělo, takže účel to asi splnilo:-)
TaJ 81121
15.4.2023 19:53:56
Rose, jestli se nepletu, tak ale ona ta paní z Ospodu to u soudu nedořekla...začala, že pro Jakuba kvůli jeho diagnóze výměna nepřichází v úvahu, ale že Tomáš má právo...nebo tak nějak...a pak jí do toho skočila Tereza. Takže těžko říct, co by vlastně paní z Ospodu dopověděla, nemyslím si, že by dali oba kluky jen Tereze...spíš to na mě dokonce dělalo dojem, že to byl záměr a že je chtěla přimět, aby se ještě dohodli na tom společném soužití, jelikož pro kluky to bylo asi jediné přijatelné řešení.
Každopádně myslím, že pro tatínka Martina to dlouhodobě únosné nebude a že by jim ten vztah s Terezou asi dlouho nevydržel, že by šel zpátky do Prahy, Tereza vždycky zůstane tam, kde bude Jakub.
Jinak to, že by Marcela sama odešla s dítětem a se svojí nemocí studovat, mi nepřišlo moc reálné.
Celkově jsem tak nějak čekala, že to takhle dopadne, že to zůstane zatím tak, jak to je, otázka je, jak dlouho by to ve skutečnosti fungovalo do budoucna...
Termix 105545
15.4.2023 19:35:58
Dívala jsem se na to teď zpětně a nějak se mi to taky nepozdávalo. Jakože Ospod navrhnul obě děti Tereze mi přišlo úplně mimo.
A nepochopila jsem tu změnu jmen.
Okolík 129526
15.4.2023 10:36:58
Za mě ~Rv
Kdyby to mělo 5 dílů, úplně by stačilo. Moje výhrady už tu zazněly od jiných, nebudu to opakovat. Překombinovana slátanina ~d~
Nella+2 28691
15.4.2023 9:51:25
Byla jsem zklamaná jak moc je to blbý. Nemocná Marcela odjede s miminkem na VŠ? Ospod by dal oba kluky jedněm rodičům???? No to doufám že nemá s realitou nic společného. Olga zachránila malé Tereze život a nikdo o tom ne edel, ani otec? A jak to teda věděla babička? A jen díky tomu teď nepřijdou o Tomáše??? A vážně by někdo rozhodl vzít toho kluka z mijujici rodiny??? Přišlo mi to jako strašná kravina celý.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 37795  [Dalších 37035 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.