Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina Bergerová | 70170 |
|
9.4.2023 20:24:14
Okolíku, David je zákonný zástupce toho kluka...a strýc té holky
Oba mu věří...Proč s nimi nemůže promluvit? ![]() Tobě jde čistě o to svolení rodičů, že? Rodičovský palec nahoru, nebo palec dolů ![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
9.4.2023 20:21:22
Na Kukačky nekoukám, tak jen obecně:
pokud spolu lidi spí v jednom pokoji, tak je pravděpodobnost, že spolu budou mít sex, daleko větší, než když nesdílejí pokoj. Nejspíš ty děti po pohlavním styku netouží tolik, aby ho realizovali v nějakých nevyhovujících podmínkách, takže ubytování v jednom pokoji je k tomu pohlavnímu styku dost směruje. Zda je vhodné směrovat děti k pohlavnímu styku je již na vkusu každého soudruha. |
|
9.4.2023 20:19:53
TaJ, souhlas.
![]() Kdyby se mě dítě zeptalo, co si tom myslím, tak bych mu pověděla, ať počká, že není kam spěchat - ale to se nestane - oni si to stejně udělají po svém A jelikož si vzpomínám na první sexuální zkušenosti svých kamarádek - na podlaze tělocvičny, na zadních sedadlech auta...proč ne doma? |
| Okolík | 129526 |
|
|
9.4.2023 20:17:55
David jaksi není jejich rodič.... Jeho vyjádření je celkem mimo... Navíc, nevšimli jste si, co o tom říká Bára svoji sestře? Nevypadala zrovna spokojeně
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
9.4.2023 20:14:54
Okolíku, on s nimi šel David promluvit, viděl u nich kondomy, tak je pochválil, že jsou zodpovědní...co můžeš víc dělat? Vyhnat je radši mimo domov? Stejně když budou chtít, tak to udělají, ať už doma nebo jinde a ptát se nikoho nebudou...
|
| Okolík | 129526 |
|
|
9.4.2023 20:07:14
Marťasíno, máme na to odlišný názor. Já si svůj ponechám, ty si také nech svůj a klidně nech své 15 lété děti ze ZŠ doma souložit s jejich stejně starými partnery. Rodiče partnerů budou doufám sdílet tvoji benevolenci. Já bych je nenechala (už nemám 15leté).
![]() |
|
9.4.2023 20:04:36
"Přesto bych je u sebe doma spolu spát jen tak beze všeho nenechala"
co to je "jen tak beze všeho"?? Co tedy má být splněno? Asi ti nerozumím ![]() Téměř 16letí mají nějakou dobu trvající vztah, neznají se týden Chystají se použít ochranu. Mají na to právo? Podle mě ano. A oni jsou doma taky doma, stejně jako já, ne?![]() |
|
9.4.2023 19:59:21
Okolíku, reagovala jsem na tuto větu:
"mi přijde divné nechat děti ze základky spolu spát. A ještě doma" Mají si téměř šestnáctiletí požádat rodiče o svolení začít sexuální život? Proč ne doma? Proč raději v parku na trávě? Nebo na diskotéce na záchodcích? Já mám téměř 16letého syna a fakt bych si s ním nechtěla zkazit vztah tím, že budu nějak striktní Ani nevím, jestli bych na to měla právo![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
9.4.2023 19:51:30
|
| Okolík | 129526 |
|
|
9.4.2023 19:33:04
Aha, dík. Přesto bych je u sebe doma spolu spát jen tak beze všeho nenechala.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.