| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1993

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 138  [Dalších 98 >>]
Maddy + 1 38713
1.7.2006 11:58:37
Ahojky,

tak zdravím po odmlce. PC ještě není opravené, teď píši od rodičů. Jsme tu do pondělka, táta přijede z práce až v út a ve st. vyrážíme s partiou do hor. Už se moc těším, máme naplánované nějaké výlety, jeden i na Slovensko do lanového centra.

bára měla na výzo vyznamenání ( 5 dvojek ze 14 předemětů), tak mi udělala radost. Včera si za odměnu vybrala mikinu a od babiček, dědů a sestry vyfásla peníze. Tak přemýšlí, jak je zhodnotí.

Štěpce přejeme krásnou dovolenou, ať si užije moře. V Řecku jsem ještě nebyla, ale je prý nádherné.My se chystáme k moři na přelomu prázdnin, ještě nevíme kam, vybereme nějaký last minute, snad.
Jinak jede Bára 13.7. na tábor a já budu na chalupě u rodičů s Jonym.

Tak užívejte prázdnin a já zase nakouknu.
Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 23024
27.6.2006 14:44:19
Ahojky,to je super,jak Bára dopadla,jaký smutky,vždyť je to veelká šikulka!!!
Doufám,že dojela dobře,asi byla pěkně ospalá a unavená viď?

Teda vy jste ale sportovci,uff asi bych na to neměla energii,my byli v ne a včera v po na koupáku,páč v těch vedrech se ani nikam nedalo jít.Dáda si to užíval je ve vodě pečený ,vařený,pak večer padne do postýlky a spí celou noc.

Štěpánka odjíždí 30 června na 14 dní do Řecka se svým tátou,takže budu mít jen Davídka a bude se mi po ní stýskat.

Jinak jsme celkem v poho,akorát by mohlo sprchnout,vůbec u nás neprší,takové by to bylo osvěžení,tak pa a až budeš moci ozvi se .
Maddy + 1 38713
25.6.2006 22:44:31
Ahoj Maru,
tak to je paráda - nové autíčko, aspoň nejsi závislá na manžovi, moc gratuluji a pořádně si ho užij.

My máme pokažené PC, bude na správce asi týden (teď píši z manžova notebooku, ale zítra si ho bere do práce). Nevím,kdy se ak ozvu.

Bára skončila na mistráku 4 a ve druhém závodě 5, byla trochu smutná, že jim to uteklo, ale já myslím, že i tak je to úspěch. Teď volala, že se jim pokazil bus a místo půlnoci dojedou asi kolem 6 ráno. Tak do školy nepůjde, i když odevzdávají uč.

Víkend byl náročný, byli jsm,e s manžou v pomocném týmu triatlonu, od 11 do 22 hod na občerstvovačce pro závodníky na parném slunku, tak jsme zpařéný, unavený a dehydrovaný.

Tak zatím, užívejte si léto.
21.6.2006 17:51:46
Mare super,gratuluju,no vidíš,tak huráá do práce.

Autí jsme byli koupit dneska,mám Peugotka 309 za 29 000 kč,není rezlý,je garážovaný,má nové brzdy,prostě udržovaný,je stříbrenj a nafťák,dneksa jsme ho zkoušela projet,zaplatily jsme zálohu,v pátek doplatíme,na začátek to úúplně stačí,jinak máme oktávku,ale tu teď mít nebudu když mám peugeotka.

O řidčák jsem si dneska byla požádat,ale dostanu ho až za měsíc,budou se stěhovat ,což mně mrzí,ale co se dá dělat..ale i tak ho vyzkoušíme propjet,dneska jsem si ho zkoušela projet v tom autobazaru,jezdí kluk dobře,jen si na něj musím zvyknout.
Maddy + 1 38713
20.6.2006 20:43:54
Maru, obrovská gratulace k řidičáku! Tak vidíš, jsi šikovná, tak teď jen jezdit a jezdit....to by ti tatík mohl pořídit i nějaké autíčko, co říkáš? ( nééé šlapací).

Já dnes byla dopol v práci vyřizovat půlúvazek, dopadlo to dobře, tak jsem ráda.
odpol jsme byli plavat a se známými na pivko.
19.6.2006 17:55:37
Tak ,mám řidičák!!! Udělala jsem všechny zkoušky na poprvé,jen jediný co bylo blbý,tak mi je blbě mám mírný úpal,jsme děsně spálená a bolí mně hlava a chtělo se mi zvracet,ale jsem mooc ráda,že to mám za sebou,v st si jdu zažádat o řidičák,zítra by tam měla dát autoškola papíry.Uff.

Jdu se svalit do postele,měla jsem do teď jěště vyřizování ve městě,Štěpka je oficiálně od září přihlášená na basket.

Teda Mare vy si užíváte,tak ať se grilčo vydaří,taky bych šla do bezénu,ale teď už bude volno,tak toho využiju,už huráá nemusím nic šrotit.
Maddy + 1 38713
19.6.2006 14:47:30
Dík za gratulaci, ani mi to nedošlo, že je to už 100.

My byli o víkendu na chalupě, pěkně naložení v bazénu a grilovali. Přijela za námi kupa známých s dětmi, tak bylo veselo.

Dnes jsme byli plavat na našem koupáku ( voda je ohřívaná na 27st) a odpol. máme zakončení s dětským cvičením - bude opékačka a soutěže pro děti u cvičitelky na jejich zahradě, tak se těšíme na vydovádění a pokec.

Držím pěsti na zkoušky!
16.6.2006 11:16:23
Mare ukořistila jsi 100 příspěvek gratuluju!!!

Čauvík,dřív jsem se nedostala,manža byl doma pracoval.Uklízím,šrotím testy a včera přijali Štípu na basket,máme jěště v po přijít ve 4 odpol na trénink do Sokola,domluvit se rovnou s trenérkou,která bude mít Štípu,chtějí za rok 2500.- trénuje se v Kladně po všech školách,kde je zrovna volná tělocvična a bude jezdit i na soustředění a zápasy,jinak bude tam chodit první měsíc zdarma,když se jí to nebude líbit,tak už chodit nebude,pokud anoi,tak teprve pak budeme platit.Jěště musím nakoupit míč,boty trika..no prostě vybavení.Jo a včera jsem byla na výýborném obídku v La Fontáně,pozvala mi kamarádka a celé to zaplatila,tak jsem byla trochu v šoku ,takže příště zvu já jí.

Jo o víkendu mně omluv moc tu nebudu,budu se snažit jěště něco nacpat do hlavy,v po jdu ke zkouškám,buď udělám,nebo půjdu za 14 dní,takže v po mi síím držte palce.

Taky dneska jedeme odpol ka kamrádce,na zahrádku,má bazén,tak se budeme rochnit,už se na ní moc těším,joo s kalhotami to taky znám,Dáda ničí snad všechno,má to jen chvíli.
Maddy + 1 38713
15.6.2006 20:25:28
Maru, tak to je prima, že Štěpka bude sportovat, uvidíš, že jak se zabaví ( teda, když ji to chytne), tak nebudou myšlrenky na žádné lumpačiny. Tak pak písni, jak se jí to líbí.

my dnes byli dopol. opět na koupáku a odpol na zahradě u kámošky. kluci řádili jak o dušu, stálo nás to jedny roztrhlé kaťata, skoba jako prase, měl je měsíc....
15.6.2006 10:34:36
Mare děkuju za blahopřání Davídkovi. Oslava byla pěkná ,až budu moct přetáhnout fotky,kablík má mnaža u sebe,tak ti je hodím do mejlíku.

Račice neznám ale tak přibližně vím kde to je.

Štěpku jsem přihlásila na baskett,tak dneska odpoledne,máme přijít na hřiště ve městě,budou tam trénovat a rovnou se domluvíme s trenérem a i si Štěpku vyzkouší,takže by teoreticky měla chodit od září.

Joo řídím ráda,moc mně to baví ,ale jsem nervozní z těch zkoušek,ale snad to zvládnu,už aby bylo po nich.V sobotu mám poslední jízdu s majitelem autoškoly,přeskouší si mně před těmi zkouškami jak řídím.

S domečkem zatím nic,manža nemá čas cokoliv vyřizovat,tak se zatím nic neděje,dost mně to mrzí,ale co nadělám....však se to časem pohne.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 138  [Dalších 98 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.