| ja_ga | 19325 |
|
|
13.7.2004 16:58:18
Ahoj Miško,
moje starší dcera je taky narozená v květnu93,ta mladší skoro pět let po ní. A máme téměř identický problém.Už skoro před rokem jsme diagnostikovali PUBERTU!Je to děs,a jen doufáme,že nebude hůř. Z ničeho nic ji přepadají různé nálady,chvíli je v pohodě hraje si s mladší ségrou a za hodinku je to úplně naopak a nemůže ji ani vystát.Za všechno můžou vzbouřené hormony,tak se to snažíme tolerovat.S poznámkou o tom,že víme,že to jsou ty hormony odcházíme z pokoje a necháme ji v klidu.Za chvíli za námi přijde a je zase "normální".Legraci jsme si zažili,když i ta šestiletá nám řekla,vidíte,zase ty hormony.....Taky nám pomáhá,když si vzpomeneme jak jsme tohle období prožívali my.(chudáci naši rodiče ;o) Ty máš druhého cvčka ještě v peřince,jak je velká slečna spokojená s mladší sestřičkou? Jak to u vás s pubertou vypadá teď? Měj se fajn Ahoj Jana |
| Mišpule a Domule | 18330 |
|
|
27.5.2004 9:59:25
Moje dcera , která byla ještě do nedávna bez sebemenších problémů se otočila úplně naruby . Dělá všechno co nemá a chodí jak ve snách . Mám za to , že s ní začíná mlátit puberta . Je vidět , že nechce zlobit , protože mi pomáhá , ale stále se jí daří dělat nové a nové problémy . Máte podobnou zkušenost ? Jak to zvládáte ?
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.