| lipoo | 47870 |
|
|
3.7.2009 8:16:07
jahalo-ještě si ji nechej
![]() tak hlásím,že mě včera tom potěšil..měli rozlučku,dojel v devětg večer busem...a pro ostatní jeli rodiče...holt se uchýlili někam do lesíku,vedle zahrádek,a chytráci chlastali.../tom naštěstí né,nemá to rád /,a pak samo si na ně někdo stěžoval,když hulákali,a dojeli tam policajti-a každej kdo nadýchal,tak volali rodiče a předávali rodičům...Tom propustili![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
2.7.2009 11:16:29
Gratuluji k vysvědčení bez trojky super. U Toma je to jedno záleží na září.Danek prvňák nezávidím. To nám zůstaly tři čtyřky
, ale co nadělám zabít jí nemůžu tak si jí ještě nechám.![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
2.7.2009 9:49:13
Lidko, však ono to půjde - jinak do školky bych chtěla taky
, to byly časy a to hodně děťátko, co skoro neodmlouvalo...a uklízelo po sobě talíře i oblečení - zato teď...![]() ![]() Zvláštní je, že i když je doma na zabití , tak ve škole ho mají kantoři vesměs )až na výjimky) rádi a jeví se jim jako bezproblémový ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
2.7.2009 9:28:09
ty jo,blani-žádnááááááá trojka?????To jste dobří...NO,on se toM NEUČIl nikdy,ale je fakt,že poté co se dostal na školu,jsem na něho kašlala i já
,už jsem vůbec nedělala dozor.děsím se příštího roku-Tom z matiky si myslím neví skoro nic,a to se bude teĎ učit středoškolskou-bojím,aby vůbec věděl,o čem je řeč..do toho danek v první třídě,bude si muset zvyknout na učení,že se doma musí udělat úkoly a vůbec-mám husí kůži.A NECHCIIIIII..chci do školky!! |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
2.7.2009 9:01:13
Lidko, ale vám už snad na vysvědčení tak moc nezáleželo tentokrát, ne? To Toma samozřejmě úplně neomlouvá, ale já si poamatuju, že v 8. třídě na konci jsem se na učení taky vyflákla, když jsme měla své jisté
![]() ![]() Jinak u nás hláasím zlepšení - matika, fyzika, čeština, angličtina - takže žádná trojka - hurááááááááá! Kdyby jen nebylo té blbé patálie s flaškou, měla bych i radost... ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
2.7.2009 8:19:20
Blani-tak pak dej vědět,to je fakt síla..
jahalo-gratuluju!my se pořád zhoršujeme...od té sedmičky má pořád horší a horší prospěch...sice teď neměl čtverku ,matiku si opravil na trojku,ale zas se pohoršil ze zeměpisu a přírodopisu o jeden stupeň...takže ve výsledku horší prospěch,ale tak čtverka není |
| Jahala. | 89330 |
|
|
1.7.2009 19:21:21
Ty jo Blani to jsou problémy držím palce ať to rychle máte z krku dej vědět jak jste dopadli. Občanku už doma máme asii 3 týdny vysvědčení dopadlo podle očekávání,není nádherné,ale z průměru 3,1 je 2,5 tak je to velké zlepšení
doufám,že se stím příští rok někam dostane a hlavně ,že to zlepší |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
1.7.2009 15:32:40
Gratuluju Tomovi k občance - teda jestli je k čemu gratulovat
![]() .Lidko, nene - Š. byl u paní učitelky PO vyučování - po skončení vyuč. nesmějí ani ve škole být, tak nechápu, proč zrovna on by tam měl 3/4 hodiny "přes" zůstávat... a proč se o tohle nikdo nezajímal...no zítra tam volám a budu chtít, aby nás vzali dřív - kvůli tomu nepojedeme 120 km sem a tam...nebo nebudeme zůstávat v Praze...![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
1.7.2009 14:58:04
a hlásím,že má TOm občanku
) |
| lipoo | 47870 |
|
|
1.7.2009 14:57:47
JO tak místo vyučování si chodí po návštěvách?
...jo,vy jste tak střídali třídy,jo?Danek chodil do kuřátek celé tři roky.a už je to za náma...a za chvilku se budem loučit se základkou..já nechciiiiii |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.