| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 3627  [Dalších 3497 >>]
lipoo 47870
3.7.2009 8:16:07
jahalo-ještě si ji nechej~t~

tak hlásím,že mě včera tom potěšil..měli rozlučku,dojel v devětg večer busem...a pro ostatní jeli rodiče...holt se uchýlili někam do lesíku,vedle zahrádek,a chytráci chlastali.../tom naštěstí né,nemá to rád~t~/,a pak samo si na ně někdo stěžoval,když hulákali,a dojeli tam policajti-a každej kdo nadýchal,tak volali rodiče a předávali rodičům...Tom propustili:-)
Jahala. 89330
2.7.2009 11:16:29
Gratuluji k vysvědčení bez trojky super. U Toma je to jedno záleží na září.Danek prvňák nezávidím. To nám zůstaly tři čtyřky ~a~, ale co nadělám zabít jí nemůžu tak si jí ještě nechám.~;)
Blanka, syn 3137
2.7.2009 9:49:13
Lidko, však ono to půjde - jinak do školky bych chtěla taky ~y~, to byly časy a to hodně děťátko, co skoro neodmlouvalo...a uklízelo po sobě talíře i oblečení ~n~ - zato teď...~o~~o~~o~ Zvláštní je, že i když je doma na zabití ~v~, tak ve škole ho mají kantoři vesměs )až na výjimky) rádi a jeví se jim jako bezproblémový ~a~
lipoo 47870
2.7.2009 9:28:09
ty jo,blani-žádnááááááá trojka?????To jste dobří...NO,on se toM NEUČIl nikdy,ale je fakt,že poté co se dostal na školu,jsem na něho kašlala i já:-),už jsem vůbec nedělala dozor.děsím se příštího roku-Tom z matiky si myslím neví skoro nic,a to se bude teĎ učit středoškolskou-bojím,aby vůbec věděl,o čem je řeč..do toho danek v první třídě,bude si muset zvyknout na učení,že se doma musí udělat úkoly a vůbec-mám husí kůži.A NECHCIIIIII..chci do školky!!
Blanka, syn 3137
2.7.2009 9:01:13
Lidko, ale vám už snad na vysvědčení tak moc nezáleželo tentokrát, ne? To Toma samozřejmě úplně neomlouvá, ale já si poamatuju, že v 8. třídě na konci jsem se na učení taky vyflákla, když jsme měla své jisté ~f~~t~
Jinak u nás hláasím zlepšení - matika, fyzika, čeština, angličtina - takže žádná trojka - hurááááááááá! Kdyby jen nebylo té blbé patálie s flaškou, měla bych i radost...:-©
lipoo 47870
2.7.2009 8:19:20
Blani-tak pak dej vědět,to je fakt síla..

jahalo-gratuluju!my se pořád zhoršujeme...od té sedmičky má pořád horší a horší prospěch...sice teď neměl čtverku ,matiku si opravil na trojku,ale zas se pohoršil ze zeměpisu a přírodopisu o jeden stupeň...takže ve výsledku horší prospěch,ale tak čtverka není
Jahala. 89330
1.7.2009 19:21:21
Ty jo Blani to jsou problémy držím palce ať to rychle máte z krku dej vědět jak jste dopadli. Občanku už doma máme asii 3 týdny vysvědčení dopadlo podle očekávání,není nádherné,ale z průměru 3,1 je 2,5 tak je to velké zlepšení~z~ doufám,že se stím příští rok někam dostane a hlavně ,že to zlepší
Blanka, syn 3137
1.7.2009 15:32:40
Gratuluju Tomovi k občance - teda jestli je k čemu gratulovat ~t~~b~.
Lidko, nene - Š. byl u paní učitelky PO vyučování - po skončení vyuč. nesmějí ani ve škole být, tak nechápu, proč zrovna on by tam měl 3/4 hodiny "přes" zůstávat...~n~ a proč se o tohle nikdo nezajímal...no zítra tam volám a budu chtít, aby nás vzali dřív - kvůli tomu nepojedeme 120 km sem a tam...nebo nebudeme zůstávat v Praze...~a~
lipoo 47870
1.7.2009 14:58:04
a hlásím,že má TOm občanku:-))
lipoo 47870
1.7.2009 14:57:47
JO tak místo vyučování si chodí po návštěvách?~t~...
jo,vy jste tak střídali třídy,jo?Danek chodil do kuřátek celé tři roky.a už je to za náma...a za chvilku se budem loučit se základkou..já nechciiiiii
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 3627  [Dalších 3497 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.