| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 3627  [Dalších 3177 >>]
lipoo 47870
4.12.2008 8:19:31
~:-Dblani-přesně tak...sáček s ustřihnutým rohem...teď jsem dělala ještě druhou chalupu pro Mudr,ale ta se mi už tak moc nelíbí-měla jsem větší dírku v rožku a tím pádem se tím hůř kreslilo,ale nechtěla jsem to už předělávat...počkej-hodím foto:-)
a poleva normálně-bílek a cukr,ale musíš tam dát toho cukr hodně,aby to neteklo.
Blanka, syn 3137
4.12.2008 7:56:41
Lidko, obdivuju Tvoji trpělivost - jak děláš tu bílkovou polevu, že to vypadá tak úžasně? To asi nekreslíš jen z mikrotenového sáčku s ustřiženým rohem, že ?~b~
lipoo 47870
1.12.2008 21:05:13
díky za pochvalu~:-D..už je ve školce~n~,a teď abych patlala zas těstu ještě na našu...no,alespoň letos nemusím dělat i pro orlíka-vždycky jsme mu brali nějaký dáreček,bo tom chodil na kontroly-ale letos už na to kašlu...
Blanka, syn 3137
1.12.2008 9:49:55
Teda Lidko, to je nádhera ~R^~R^~R^, to bych teda nedala ani náhodou ~a~~n~. Jsi šikovná...Na vánočních trzích bys musela trhnout balík...
Poštovné zdarma bývá od určité částky - je jasné, že ne vždycky se to vyplatí,ale to, co jsem chtěla, bych zrovna jinak těžko sháněla, tak přežiju i frontu na poště ~d~.
lipoo 47870
1.12.2008 8:19:06
Blani-poštovný zdarma je,když zakoupíš přes nějakou částku,ne?No,i když ono třeba v jedné hračkárny mají určitou hru o stovku dražší než na internetu-takže plus poštovný-to vyjde na stejno a nemusím lítat..
My včera dělali chaloupku-pro danka do školky...čeká mě to ještě znovu na doma~;((
Blanka, syn 3137
1.12.2008 8:10:17
Jehlo, tak to se máš...my bohužel máme okna měněná před 2,5 rokem, tak to už opravdu nemůžu nechat ~t~.

Lidko, to já vybírala dárky tak, aby bylo poštovné zdarma - někdy se to poštěstí ~;) Štěpán bude muset chtě nechtě dostat nový mobil, protože ten jeho starý už je opravdu "na baterky" - když je třeba, nedá se mu dovolat příp. nemůže volat. Uvidíme, co vypadne u Vodafonu zlevněného a pak chtěl hru Trans Europa - Trans Ameriku už máme ohranou ~z~. Taky se zbláznil do francouzštiny, tak někde sháním nějaký PC kurs, co by nás nezruinoval v případě, že by ho to nakonec nebavilo (což je dost velká pravděpodobnost). Angličtina ho bavila taky jen do chvíle, než se musel začít něco učit, od té doby na ni jen nadává ~;((
jehla +4 64905
28.11.2008 23:46:31
Blani, ta já okna mýt nemusím, mám umyto ~t~~t~, na konci září nám měnili okna ~z~.
Taky jsem nakoupila dárky po netu, ale budu nakupovat i "normálně".
To je šílený, jak to uteklo.
lipoo 47870
28.11.2008 14:30:25
ale jinak na výzo samé trojky,z češtiny čtyři minus...když mu tatík říkal,že propadá z češetiny,tak drze odvětil,že nepropadá,že má čtyři minus...on si fakt neuvědomuje,že s takovou se nikam nedostane..jeho problém~:(
lipoo 47870
28.11.2008 14:29:06
jé-závidím..mi je zas líto dát tu stovku poštovnýho...akorát jsem objednala u Topgalu nějaké batůžky,ale to jen tak,né na dárečky,bo Tom to neocení...ale ten si už cosi koupil na netu,takže mu to tatík zaplatí,a dostane to pod stromek-sice to není nové,ale jeho problém....
a dan chce nějakou hru-výstup na everest,nebo Piraně útočí..a tu nemají nic:-((Snad budu muset fakt to objednat na netu.~n~
úklid a pečení?já nic~;((a to jsem doma...ale taky se chystáme na perníčky-dan chce brat do školky nějakou chaloupku..
jo a |tom vyhrál druhý místo v soutěži o nelepšího elektronika-na okrese...Jestli jsem to už nepsala.bylo to minulý týden.
Blanka, syn 3137
27.11.2008 11:02:09
Jehlo, chachá - peču zatím jen "hubou" - ale jo, už jsme si našla recepty na perníčky a tvarohovou štolu a o víkendu se na ně chystám - tak uvidíme, jaká bude realita ~t~.
A úklid???~o~ Zatím jsem jen koupila nové záclony do obýváku, aby nebyla tolik vidět ta špinavá okna ~b~...
Dneska se mi podařilo nakoupit spostu dárků na netu, takže pokud se to podaří a všechno to přijde, mám cca 90% dárků pokrytých. Já ty davy lidí tak nesnáším, že jsme vděčná, že se dá nakupovat "na dálku".Do města pak pojedeme jen nasát vánoční atmosféru na vánoční trhy se svařáčkem apod....~z~
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 3627  [Dalších 3177 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.