Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
4.12.2008 8:19:31
blani-přesně tak...sáček s ustřihnutým rohem...teď jsem dělala ještě druhou chalupu pro Mudr,ale ta se mi už tak moc nelíbí-měla jsem větší dírku v rožku a tím pádem se tím hůř kreslilo,ale nechtěla jsem to už předělávat...počkej-hodím foto![]() a poleva normálně-bílek a cukr,ale musíš tam dát toho cukr hodně,aby to neteklo. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
4.12.2008 7:56:41
Lidko, obdivuju Tvoji trpělivost - jak děláš tu bílkovou polevu, že to vypadá tak úžasně? To asi nekreslíš jen z mikrotenového sáčku s ustřiženým rohem, že ?
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
1.12.2008 21:05:13
díky za pochvalu
..už je ve školce ,a teď abych patlala zas těstu ještě na našu...no,alespoň letos nemusím dělat i pro orlíka-vždycky jsme mu brali nějaký dáreček,bo tom chodil na kontroly-ale letos už na to kašlu... |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
1.12.2008 9:49:55
Teda Lidko, to je nádhera
![]() ![]() , to bych teda nedala ani náhodou ![]() . Jsi šikovná...Na vánočních trzích bys musela trhnout balík...Poštovné zdarma bývá od určité částky - je jasné, že ne vždycky se to vyplatí,ale to, co jsem chtěla, bych zrovna jinak těžko sháněla, tak přežiju i frontu na poště . |
| lipoo | 47870 |
|
|
1.12.2008 8:19:06
Blani-poštovný zdarma je,když zakoupíš přes nějakou částku,ne?No,i když ono třeba v jedné hračkárny mají určitou hru o stovku dražší než na internetu-takže plus poštovný-to vyjde na stejno a nemusím lítat..
My včera dělali chaloupku-pro danka do školky...čeká mě to ještě znovu na doma ![]() ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
1.12.2008 8:10:17
Jehlo, tak to se máš...my bohužel máme okna měněná před 2,5 rokem, tak to už opravdu nemůžu nechat
.Lidko, to já vybírala dárky tak, aby bylo poštovné zdarma - někdy se to poštěstí Štěpán bude muset chtě nechtě dostat nový mobil, protože ten jeho starý už je opravdu "na baterky" - když je třeba, nedá se mu dovolat příp. nemůže volat. Uvidíme, co vypadne u Vodafonu zlevněného a pak chtěl hru Trans Europa - Trans Ameriku už máme ohranou . Taky se zbláznil do francouzštiny, tak někde sháním nějaký PC kurs, co by nás nezruinoval v případě, že by ho to nakonec nebavilo (což je dost velká pravděpodobnost). Angličtina ho bavila taky jen do chvíle, než se musel začít něco učit, od té doby na ni jen nadává ![]() |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
28.11.2008 23:46:31
Blani, ta já okna mýt nemusím, mám umyto
![]() , na konci září nám měnili okna .Taky jsem nakoupila dárky po netu, ale budu nakupovat i "normálně". To je šílený, jak to uteklo. |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.11.2008 14:30:25
ale jinak na výzo samé trojky,z češtiny čtyři minus...když mu tatík říkal,že propadá z češetiny,tak drze odvětil,že nepropadá,že má čtyři minus...on si fakt neuvědomuje,že s takovou se nikam nedostane..jeho problém
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.11.2008 14:29:06
jé-závidím..mi je zas líto dát tu stovku poštovnýho...akorát jsem objednala u Topgalu nějaké batůžky,ale to jen tak,né na dárečky,bo Tom to neocení...ale ten si už cosi koupil na netu,takže mu to tatík zaplatí,a dostane to pod stromek-sice to není nové,ale jeho problém....
a dan chce nějakou hru-výstup na everest,nebo Piraně útočí..a tu nemají nic:-((Snad budu muset fakt to objednat na netu. ![]() úklid a pečení?já nic a to jsem doma...ale taky se chystáme na perníčky-dan chce brat do školky nějakou chaloupku..jo a |tom vyhrál druhý místo v soutěži o nelepšího elektronika-na okrese...Jestli jsem to už nepsala.bylo to minulý týden. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
27.11.2008 11:02:09
Jehlo, chachá - peču zatím jen "hubou" - ale jo, už jsme si našla recepty na perníčky a tvarohovou štolu a o víkendu se na ně chystám - tak uvidíme, jaká bude realita
.A úklid??? Zatím jsem jen koupila nové záclony do obýváku, aby nebyla tolik vidět ta špinavá okna ...Dneska se mi podařilo nakoupit spostu dárků na netu, takže pokud se to podaří a všechno to přijde, mám cca 90% dárků pokrytých. Já ty davy lidí tak nesnáším, že jsme vděčná, že se dá nakupovat "na dálku".Do města pak pojedeme jen nasát vánoční atmosféru na vánoční trhy se svařáčkem apod.... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.