| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 3627  [Dalších 3157 >>]
lipoo 47870
1.10.2008 10:43:25
tak to je sila..dobře,tak TOm by si ho vyzvedl,ale když mu bez čipu oběd nedají...a vůbec-jak oni ví,že si ho vyzvedl nebo nevyzvedl...Tož kurnik,aŤ si ho sežerou kuchařky a Tomovi započítají normální cenu...je to stejně divný
Blanka, syn 3137
1.10.2008 8:23:34
Lidko, tak tenhle nesmysl s obědy máme v práci taky :-( - prý na nevyzvednutý oběd není nárok na dotaci a nemohou ho dát někomu jinému a oběd se musí vyhodit :-(. Ale že to mají i děti, to je teda síla :-( A buď ráda, že Tom čip jen zapomněl doma, Š. ho předloni ztratil - měl ho na klíčích a ty mu někde vypadly z kapsy batohu - takže jsme navíc ještě pro jistotu měnili zámek a museli mu nechat přidělat 1 klíč, co stojí 250 Kč/kus, takže ztráta vyšla docela draho :-(. Navíc ani ten rok nechodil na obědy, takže čip měl na klíčích zbytečně :-(
lipoo 47870
30.9.2008 15:24:59
Blani-tož já už jsem rezignovala~:-D
Gratuluju k rodičáku..my už měli a já bych tak chtěla ještě řešit obědy..páč když si ho prý nevyzvedne,a ani neodhlásí,tak prý platíme plnou cenu-nějakých 60kč nebo kolik..což se mi zdá jako hezký nesmysl!!Jenže jsem to nějak neřešila,do té doby než TOm zapomněl čip na oběd
~:(
Blanka, syn 3137
30.9.2008 13:57:47
Tak tady je "ticho po pěšině" ~;)je vidět, že máme už velké puboše a žádné problémy :-).
My měli včera třídní schůzku a k velké radosti celé třídy a všech rodičů jsme se dozvěděli, že třídu opustil největší prudič :-). I nový třídní je nadšený, jak je třída najednou hodná (tak jen aby jim to vydrželo) ~j~
lipoo 47870
5.9.2008 20:43:31
Blani-přesně tak..jenže u něho to jde až do drzosti,ale on to tak nemyslí...prostě jen říkal psychoušovi,že tehdy a tehdy na kontrolu rozhodně nepřijde,protože musí do pálenice:-D
Blanka, syn 3137
5.9.2008 7:10:36
Lidko, Dan je prostě správný Moravák - ví, co je pro něj nejdůležitější :-). Však on příští rok bude o hodně dál něž letos - pamatuju,že Š. měl největší posun právě než šel do školy mezi tím 6.-7. rokem a škola mu rozhodně neutekla
lipoo 47870
4.9.2008 18:42:41
šest mu bylo,ale má odklad..takže ješět školka-naštěstí!!
za rok to bude hrůza!!Budu mít dva prváky a ještě k tomu DAna:-((
dneska diskutoval s psychoušem o pálenici a slivovici-prostě Dan.
Blanka, syn 3137
4.9.2008 13:25:56
Lidko a vy už máte druhého školáčka nebo je Danek ještě školkáček? Nějak teď vlastně nevím, jestli už mu bylo 6 nebo ne...
lipoo 47870
4.9.2008 8:20:57
JO,jo..je to super,že už můžou dát víc přihlášek..a zrovna nám to tak hezky vyšlo...jen,že TOm už je stejně rozhodlý.
Blanka, syn 3137
2.9.2008 9:54:20
Jehlo a co kdyby to Jirka zkusil na obě školy? Na tu UMPRUM by stejně dělal talentovky už někdy v lednu,ne? Takže byste věděli včas, jak na tom je a mohl by se rozhodnout, jestli UMPRUM nebo elektro. Navíc se dají podat přihlášky až na 3 školy,takže letos už je to víc v klidu než dřív.(jo, mě se to kecá, když se nás to ještě netýká). ALe držím vám palce, ať se rozhodnete co nejlíp.:-)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 3627  [Dalších 3157 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.