Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
30.6.2008 9:05:01
Tak já mám 168 cm, takže Š. má asi 170 cm
.Chechtal se mi, ale usadila jsem ho, že když mu budu chtít dát pohlavek, že na něj teda dosáhnu ještě dlouho Horší je, že dvoje boty, co má cca 2 měsíce a měsíc jsou mu malé (a já bláhově myslela, že vydrží aspoň přes léto) ![]() ![]() - velikost 44 ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
30.6.2008 8:40:35
Blani-tak mě TOm taky předrostl,ale já měřím 161cm
)výzo máte krásný!!!žádná troja. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
30.6.2008 7:22:29
Teda Lidko, Tom už je kus chlapa
.My se včera měřili se Štěpánem - a už mi teda přerostl přes hlavu - má tak o cca 1-2 cm víc ![]() Výzo u nás klasika - jedničky z výchov a zbytek dvojky (teda až na chování ). |
| lipoo | 47870 |
|
|
29.6.2008 22:53:08
tak přidávám dvě fotečky z dnešního turnaje
![]() ![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
27.6.2008 13:24:05
aha..tak to jo..u nás se to musí posílat do jinýho města,tak to trvá 14dní...a co výzo?u nás dle předpokladu..dvě troje a čtverka z matiky
.jo a ten dobrej mladej učitel odchází-takže má naděje,že ho budou mít z matiky je ta tam![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
27.6.2008 7:14:20
Lidko, to jsem to napsala špatně - já tím myslela, že rodný list je potřeba k vyřízení toho občanství - ale my to máme "pod jednou střechou"-naštěstí a dokonce mají stejné úřední hodiny-tak snad to vyřídíme najednou
![]() Jo, pivo s paní uč. bylo fajn - i když já pivo moc nepiju...škoda jen, že uč. ze školy odchází - je moc fajn - asi taky proto, že má stejně starého kluka a holku o 2 roky starší, tak je "v obraze"... |
| lipoo | 47870 |
|
|
26.6.2008 14:27:19
tak Blani-tohle píšou na "ministerstvu"-při prvním pasu je potřeba to občanství,tak jste asi už pas měli???
doklady prokazující údaje zapisované do cestovního pasu (jméno, příjmení, datum narození, rodné číslo, apod.), například platný občanský průkaz (u občanů, kterým se občanský průkaz nevydává, jiné doklady, například: rodný list, oddací list), doklad o státním občanství (doklad o státním občanství se vyžaduje při vydání prvního cestovního pasu) |
| lipoo | 47870 |
|
|
26.6.2008 13:52:01
Blani-jak jenom rodný list??Vy nemusíte mít občanství?????To teda nechápu-Tom si vyřizoval ten pas v září a musel to mít.
rozlůčkové pivo je dobré!!! ...to náš milostpán zas vzal jakési křesadlo do školy,jeden kluk že si nastrouhal,a přišel další a zapálil to...takže mi volala třídní,že má platit 150kč-že ohořela jakási deska....a teď ještě frflá,že ON to platit nebude,že to ON neudělal-tak snad si jako myslí,že to budu platit jááááá????Asi už to dlouho nevydržím a zapleštím ho |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
26.6.2008 9:51:27
Lidko, díky, už jsem se tam byla včera zeptat - tak se už NIC nemusí předem vyplňovat, jen je potřeba rodný list dítěte a snad náš oddací )no, vezmu ho pro jistotu) a pak vyfotí na místě
. Tak snad to stihneme včas...My jdeme dneska s třídní na rozlúčkové pivo i s dětmi (ty teda pivo nebudou) . Normálně nás pozvala, včera večer obvolávala rodiče . Jsem čuměla jak puk ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.6.2008 21:15:34
no-a stovka za potvrzení
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.