| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 3627  [Dalších 3097 >>]
Blanka, syn 3137
20.6.2008 10:58:10
Jinak Š. to má taky na háku, nejradši by si šel hned vydělávat, ale to má hoch teda smůlu :( - a my taky ;((;((
Blanka, syn 3137
20.6.2008 10:57:06
Lidko, tak tady vidíš, k čemu to známkování je ~j~, když Tom zvládne těžkou soutěž a na vysvědčení má za 4 :-(. To je spíš špatná vizitka učitelky, ne? :(.
Kamarádky holka taky dlabala na školu, v 8. třídě měla 2 čtyřky a nakonec se dostala na gympl na 1. pokus - prostě asi najednou chtěla ;).
Ovšem mě se to kecá, my máme na vás skluz, a tak jsem ještě docela v klidu, ale uvidíme za rok, jak tady budu vyšilovat a vy už budete v pohodě - všichni kluci umístění tam, kde mají být R^R^R^
Jája(3děti) 17847
20.6.2008 7:58:57
Lidko, Pája a gympl :DDDDD
To by bylo psycho!!!! Je na základce v 8. třídě, stejně jako tvůj Tom :-)
Známky se počítají, ale ne všechny školy zajímají výchovy. Bez přijímaček by musel mít z hlavních předmětů (čeština, anglina, matika, fyzika a nevím co ještě) za jedna, což nemá ani náhodou. Takže by přijímačky musel dělat tak jako tak. Pořád zvažujem, jestli ho dát na učební obor s maturou nebo zkusit nějakou střední (techniku). Jemu je to naprosto putna. Nejlíp by byl profesionální fotbalista :-( nebo něco podobného. Mám docela obavu, jak se k dalšímu "studiu" postaví. Jestli na to hodí velký bobek a bude to sabotovat, tak nebude v druhém případě mít žádné řemeslo a ani maturitu.

Na gymplu je naše nejstarší Zuzka, Terča je v 9 a jestli dostane vysvědčení (snad jo), tak od září začíná na střední zdravotní(nebo se to píše zdravotnická?????) škole obor zdravotní asistent.

lipoo 47870
19.6.2008 22:45:04
Jehlo-no,to bys mohla...čekáme už dost dlouho:-D
a neprovokuj se známkama!!!My co dostanem čtverku z matiky!!!!/čtvrtý v matematické soutěži KLokánek a má čtveru/:(
jehla +4 64905
19.6.2008 18:41:10
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a už máme konec roku.
Mám pořád spoustu práce.
U našeho Jírky to vypadá na samé 2 ze všech hlavních předmětů. A opravdu se chystá příští rok na tu umprůmku.
Tak to bych mohla hodit nějaký ten obrázek, že?
lipoo 47870
17.6.2008 13:33:54
tak na pivo,jo?:-D
Blanka, syn 3137
17.6.2008 13:24:01
Lidko, kdyby třídní odcházela na mateřskou, tak bych to nějak zkousla, ale takhle je to fakt škoda. Má doma 15-letou dceru, takže ví "vo co gou" a to je strašně důležité. taky je hrozně hodná, ale ti puboši (až na toho jednoho hyper-) to kupodivu nezneužívali, přímo si ji opečovávali. Dokonce jim slíbila, že s nima půjde za 4-5 let na pivo :-D;)
lipoo 47870
17.6.2008 12:47:04
S třídní je mi to líto...naše taky odešla-taky mě to mrzelo-ale ona šla na mateřskou-loni...byla hrozně fajn a hrozně jsme si padly do oka-jako že jsme stejná krevní skupina:-)...fakt veliká škoda.NO,třeba se mi poštěstí a bude mít pak danka...tahle taky není špatná,dostala i ocenněí od žáků školy "srdce na dlani"-jako nejlepší učitelka,ale prostě na mě je taková moc hodná:-)
lipoo 47870
17.6.2008 12:45:09
Blanko-přesně tak!!!S tím druhým příspěvkem!!!
Moji kamošky se třeba manžel neodváží ceknout nějaké připomínky k výchově,protože má černý svědomí,že na děcka nemá čas,je pořád v práci-tudíž nemůže vychovávat a ona je na to sama /tak jako já/,akorát že ten můj má kecy pořád!!:(:(
Blanka, syn 3137
17.6.2008 12:05:06
jo a výchovné kecy od manžela taky miluju :-©:-©:-© - někdy mám pocit, že jsem další jeho dítě, které je potřeba neustále umravňovat :-(
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 3627  [Dalších 3097 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.