Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
17.6.2008 7:40:19
Lidko a Jájo, tak vám (a dětem) přeju, ať jste úspěšní při výměně učitelek - potíže s výtvarkou jsme měli naštěstí naposled v 5. třídě - třídní byla vůbec exot
![]() . Já myslela, že s "výchovami" by se potíže na 2. stupni už neměly dít a ono ejhle - je to vlastně jako hlavní předmět? Já takhle bojovala na gymplu s brannou výchovou - taky to bylo prezentováno jako "nejdůležitější" předmě pod sluncem :-(U nás odchází Š. třídní a jsou z toho smutní nejen rodiče, ale i žáci, ale nikomu se nepodařilo ji přemluvit . Nějak si nesedla s ředitelkou a ta jí na příští rok chtěla osolit rozvrh - asi to bylo na ostří nože, když to skončilo výpovědí ![]() ![]() .Byla jejich poklad . Teď budou mít příští rok třídního matikáře - je taky hodný, ale podstatně přísnější, tak třeba to bude pro něco dobré, třeba líp porovná toho problémového hošana :- |
| lipoo | 47870 |
|
|
16.6.2008 17:47:48
Kecy o výchově od manžela fakt miluju!!!!
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
16.6.2008 17:46:55
Jájo
,ty ještě žiješ??Tak trojku z výtvarky bych teda sakra řešila!!!!!Dyť se jim to počítá už do příjmaček!!!Teda-on je vlastně už někde na gymplu,že?Bo v tom mám guláš...ale u TOma se to počítá do příjmaček...no jsem zvědavá,co s tím třídní spraví-ale myslím,že když vznese toto od rodičů,že říďa udělá škatule hejbejte se..ale TOm říkal,že snad nedostanou ředitelku-že to by mi pěkně poděkoval -tak za dobrotu na žebrotu...tak jsem mu říkala,že oni taky byli za zástupkyní aby jim vyměnila matikářku-tak jsem mu řekla,ať si to domluví s tím učitelem,co je má z hudebky-učí i matiku...ať za ně oroduje..páč jim pořád říká,jak jsou hodní To by bylo super-to by se chodilo na rodičáky Je to mlaďoch-čerstvě vystudovaný,a hraje v nějaké kapele![]() |
| Jája(3děti) | 17847 |
|
|
16.6.2008 14:17:03
Jééé, dobrý nápad Lidko
, akorát já bych potřebovala vyměnit místo matiky učitelku z výtvarky.Pája bude mít na výzo trojku z češtiny (jásám , trojku z chemie a..... z výtvarky!!!! Tentokrát jsem se na učitelku už vykašlala a šla rovnou za říďou. Tam jsme si ujasnili, že Pája nemá (ani my ) ambice jít na uměleckou školu, ani jeden z nás nemá zprávy o to, že by v daných hodinách dělal rotyku, takže čekám, co bude. Docela fajn jsme pokecaly na téma vlohy, protože třeba naše Zuzka je studijní typ, ale v těláku byla děsná. Ani krok navíc. Jinak Terča školu už naprosto kašle. Tak snad to výzo dostane a bude mít uzavřenou základku. Včera mě děsně rozčílila, protože se rozhodla "uklízet" svoje školní věci. Tzn. likvidovat nepotřebné sešity, papíry.... No a skončilo to tak, že natahala papíry do kuchyně, prý ke svázání do sběru), v pokoji nechala vyrabované šuplíky (protože jsme zrovna něco po ní chtěli a nemohla pokračovat) a na posteli fixky, průpisky,... a některé bez vršku a jak na potvoru ne vyschlé!!!! Když jsem večer začla řvát kvůli tomu nepořádku v kuchyni, tak místo úklidu sedla na postel a začla brečet. ![]() Jako správně vycvičená mamka, jsem teda posbírala papíry v kuchyni, nadělal hromádky, svázala je a odnesla do garáže k ostatnímu sběru. Pak makala do pokoje holek, Terezi dala nové povlečení a donutila ji vyprat si ručně ty fleky na prostěradle (nafuněná prý stála u vany a hodinu si tam hrála s mýdlem a kartáčkem) a se Zuzkou aspoň trochu uvedly její šuplíky do stavu, aby šly zavřít. No a jak jsem byla hotová, tak jsem si samozřejmě: vyslechla komentář manži o výchově. "Když ji furt budeš stát za prdelí, tak si pak nestěžuj, že je takový bordelář" Jj, má pravdu, ale v té chvíli to bylo na vraždu..... |
| lipoo | 47870 |
|
|
16.6.2008 13:18:41
Téda-tož kde jste?
![]() ![]() Tak já byla dneska ve škole-žádat,aby jim příští rok vyměnili učitelku z matiky..páč průměr závěrečné písemky byl 4,5!!!Byli dvě trojky,jinač čtverky a pětky!Tom na výzo čtverku z matiky!!!!Tak uvidíme...píučka mi řekla,že to podá jako žádost ředitelce-že rodiče žádají o výměnu učitelky-ale prosila jsem ji,aŤ nejmenuje-tak to prý samozřejmě...páč pak by to odnesl jedině TOm |
| lipoo | 47870 |
|
|
9.6.2008 22:04:47
Téda...tož kde to vázne?Nic novýho?
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.5.2008 22:16:12
Blani-tak tak!!!Mi se docela líbil nějaký psycholog-ale to nevím jestli byl přímo psycholog,nějaký chlap,co jezdí po školách a dělá děckám ty testy-a pak napíše přímo konkrétně typy škol..to bylo fajn,a Toma odhadl ale dokonale...a skvěle jsme si pokecali-má totiž něco podobného doma![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
22.5.2008 13:21:24
Lidko, můj názor na spychology se Tvou zkušeností jen posílil - tyhled konzultace mi přijdou většinou dost k ničemu
, stejně se pak musíte rozhodnout sami co a jak.Mám kamarádku psycholožku, je hrozně fajn, ale pořád by někoho testovala a vyhodnocovala a nakonec úplně náhodou se dozvěděla, že její 1000x otestovaná 13-letá dcera měla za duben 3 týdny neomluvené absence Takže zaplaťpánbůh za ty naše kluky . My na podobném vyšetření byli vloni (na žádost třídního) a výsledek byl tak nějak dost podobný - kluk spokojený, já už míň...Když mi švagrová v září sehnala nějakou další známou psycholožku, už jsem jí hnala...sice jsem způsobila rozkol v rodině, ale mám pokoj... |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.5.2008 13:09:52
jo a ještě,že střední školu zvládne v pohodě,a možná i vysokou...prý je hrozně chytrý
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.5.2008 13:08:45
Blani-tak Tom už se chystá na očkování proti tetanu
![]() NO vidiš-výhoda,že TOm si nic do hlavy nevštípil,bordelář byl odmalička,takže to mám teď jednodušší.. no,my byli v pondělí u psycholožky-nějaKÉ Komplexní vyšetření,a chtěla jsem ať mu udělá ten test na volbu povolání...tož nic moc...můj pocit. Tom spokojený jak želva,páč paní psycholožka,když jí řekl,že má dvě trojky na výzo řekla,že to je dobrý a mě se zeptala co se mi na tom nelíbí...tak já ji řekla,že kdyby se doma aspoň trošku učil,tak by to bylo omoc lepší a ona na to "a kdo z nás se rád učil?"..NO,takže asi tak!Takže Tom má vlastně schválené,že se nemusí učit..fakt nic na mě...její závěr je,že Tom má malé sebevědomí,má děs z matiky,je hrozně fajn kluk,hodný,nepije,nekouří,nikde se netrajdá....a nedokáže pracovat pod tlakem-aŤ už časovým nebo jakýmkoli...že prostě nebude mít nikdy jedničky,že není škatulkové dítě-že bude ten roztržitý profesor s jednou ponožkou zelenou a druhou červenou...z hlemýždě nikdo nikdy prý neudělá závodníka..prej už se rodíme s tím,jestli budem pomalí nebo rychlí..a bla bla bla.Takže vlastně jsem se nic moc nedozvěděla,ale pošle mi to ještě písemně,tak pak třeba něco poberu....ale ty počítače mu schválila...takže půjde na to elektro,ona říkala,že ani ty školy s oborem "počítačové systémy",tak tam prej těch počítačů moc není,stejně se hrabou v rádiech a tak.....a taky by prý pro něho nebyl intr to pravé....a prý nemůžu posuzovat chytrost podle známek ve škole-v dnešním školství to prý nelze!!Když slyší slovo desetiminutovka,tak ji prý vstávají chlupy na hlavě ..NO,to já vím,že je chytrý,ale co z toho,když ho pak se škaredýma známkama nikam nevemou |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.