| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 3627  [Dalších 3077 >>]
Blanka, syn 3137
22.5.2008 10:06:51
Když ono se Ldiko, nic tak závratného neděje ;), jen obyčejný život s puberťákem - jen jsme včera KONEČNĚ absolvovali očkování proti obrně, ale to se v tomhle věku asi taky nijak zvlášť neřeší...
Jen mě pořád ničí ty kecy, kterými mi vykecává díru do hlavy, o chození pozdě spát ani nemluvím (ráno ho pak budím telefonem cca 2-3x do týdne):(. A s bordelem všude po bytě jsem se taky ještě nesmířila...Proč jen ti puboši v tomhle věku najednou zapomenou,co se jim od začátku vštěpovalo do hlavy?
lipoo 47870
20.5.2008 18:24:00
Co je?KDe to vázne?;((
lipoo 47870
12.5.2008 8:53:28
no teda...to si někdo užíval:(
Blanka, syn 3137
12.5.2008 7:21:33
Ahoj, tak kde to vázne?
Já se hlásím po výletu za hranice všedních dnů do Paříže - bylo to exkluzivní, počasí úžasné a všechno ostatní taky - jen to bylo trochu krátké
:-D
Blanka, syn 3137
29.4.2008 7:59:44
Teď má např, slíbený foťák za slušné vysvědčení (bez trojek)...tak uvidíme...
Blanka, syn 3137
29.4.2008 7:58:44
Lidko, to u nás teda nějaké zakazování vůbec nikdy nefungovalo - odmalička ~g~. Např.zakázat Večerniček nebylo řešení... Fakt u nás spíš funguje krátkodobá pozitivní motivace-odměnu si může sám vymyslet,my ale samozřejmě schvalujeme ~j~, aby to nebyly výmysly nad naše možnosti ~k~
lipoo 47870
28.4.2008 18:08:31
A velkomyslní nejsme..u nás odměny nikdy nebyli...u nás bylo spíš to,že když bude mít troje /krom předmětů kde na to fakt nemá/,tak prostě celý prázdniny nesáhne na počítač..aspoň měl ušetřený prázdniny strávený u PC:-D
lipoo 47870
28.4.2008 18:06:16
Mecháčku v klídku:-D,on nemívá nic...ani po tom bohužel netouží..jako notebook by bral,ale učit se stejnak nebude...a není to,že mu ho koupíme,když bude mít takový a tkaový známky..Můj ho bude brát z práce-chtěli ho vyhazovat,a on ho ani nepotřebuje..takže mu to jen tak řekl...Já jsem taky říkala,že bych mu to dala jen za troju z češtiny /Je dys,takže na dvojku nikdy nedosáhne/,jenže je fakt,když mu teď vychází čtverka a s jeho poruchou pozornosti prostě na tu dvojku nedostáhne ani kdyby se po....troju měl vždycky.Takže mu musíme dát realistický a dosažitelný cíle..jinak by to nemělo smysl.
Mecháček 13080
28.4.2008 16:22:00
Ahoj, teda tomu říkám motivace, to by se mu mělo snad už vyplatit začít něco dělat, nebo ne ? Ale můj názor je, že jste možná až příliš velkomyslní, měl by chlapec ve škole máknout i za mnohem menší odměnu, já bych mu to byl ochoten slíbit možná tak za vysvědčení bez jakékoliv trojky...:(. Za trojku tedy asi ani náhodou. Ona je pak otázka, kam to bude gradovat, cojste případně schopni (a ochotni) nabídnout příští rok a potom a...

Tak přeju, aby to vyšlo, snad se synátor chytí za nos a pochopí, že rodiče sice mohou hodně, ale chodit za něho do školy a učit se doma už opravdu ne...:-D:-D:-D !!!
lipoo 47870
28.4.2008 12:36:02
hm...týdenní...to je nám na nic...za týden nic moc nedohoní..na to by potřeboval aspoň pět jedniček:(...ale jen co jsem mu pohrozila,že má troju ze zemáku,tak další den donesl jedničku....no uvidíme....včil mu tatínek slíbil,když bude mít "jen" dvě trojky-matika čeština,že dostane notebook,takový starší,co si můj pořídil...
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 3627  [Dalších 3077 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.