Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
22.5.2008 10:06:51
Když ono se Ldiko, nic tak závratného neděje
, jen obyčejný život s puberťákem - jen jsme včera KONEČNĚ absolvovali očkování proti obrně, ale to se v tomhle věku asi taky nijak zvlášť neřeší...Jen mě pořád ničí ty kecy, kterými mi vykecává díru do hlavy, o chození pozdě spát ani nemluvím (ráno ho pak budím telefonem cca 2-3x do týdne) . A s bordelem všude po bytě jsem se taky ještě nesmířila...Proč jen ti puboši v tomhle věku najednou zapomenou,co se jim od začátku vštěpovalo do hlavy? |
| lipoo | 47870 |
|
|
20.5.2008 18:24:00
Co je?KDe to vázne?
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
12.5.2008 8:53:28
no teda...to si někdo užíval
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
12.5.2008 7:21:33
Ahoj, tak kde to vázne?
Já se hlásím po výletu za hranice všedních dnů do Paříže - bylo to exkluzivní, počasí úžasné a všechno ostatní taky - jen to bylo trochu krátké ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
29.4.2008 7:59:44
Teď má např, slíbený foťák za slušné vysvědčení (bez trojek)...tak uvidíme...
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
29.4.2008 7:58:44
Lidko, to u nás teda nějaké zakazování vůbec nikdy nefungovalo - odmalička
. Např.zakázat Večerniček nebylo řešení... Fakt u nás spíš funguje krátkodobá pozitivní motivace-odměnu si může sám vymyslet,my ale samozřejmě schvalujeme , aby to nebyly výmysly nad naše možnosti ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.4.2008 18:08:31
A velkomyslní nejsme..u nás odměny nikdy nebyli...u nás bylo spíš to,že když bude mít troje /krom předmětů kde na to fakt nemá/,tak prostě celý prázdniny nesáhne na počítač..aspoň měl ušetřený prázdniny strávený u PC
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.4.2008 18:06:16
Mecháčku v klídku
,on nemívá nic...ani po tom bohužel netouží..jako notebook by bral,ale učit se stejnak nebude...a není to,že mu ho koupíme,když bude mít takový a tkaový známky..Můj ho bude brát z práce-chtěli ho vyhazovat,a on ho ani nepotřebuje..takže mu to jen tak řekl...Já jsem taky říkala,že bych mu to dala jen za troju z češtiny /Je dys,takže na dvojku nikdy nedosáhne/,jenže je fakt,když mu teď vychází čtverka a s jeho poruchou pozornosti prostě na tu dvojku nedostáhne ani kdyby se po....troju měl vždycky.Takže mu musíme dát realistický a dosažitelný cíle..jinak by to nemělo smysl. |
| Mecháček | 13080 |
|
28.4.2008 16:22:00
Ahoj, teda tomu říkám motivace, to by se mu mělo snad už vyplatit začít něco dělat, nebo ne ? Ale můj názor je, že jste možná až příliš velkomyslní, měl by chlapec ve škole máknout i za mnohem menší odměnu, já bych mu to byl ochoten slíbit možná tak za vysvědčení bez jakékoliv trojky...
. Za trojku tedy asi ani náhodou. Ona je pak otázka, kam to bude gradovat, cojste případně schopni (a ochotni) nabídnout příští rok a potom a...Tak přeju, aby to vyšlo, snad se synátor chytí za nos a pochopí, že rodiče sice mohou hodně, ale chodit za něho do školy a učit se doma už opravdu ne... ![]() ![]() !!! |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.4.2008 12:36:02
hm...týdenní...to je nám na nic...za týden nic moc nedohoní..na to by potřeboval aspoň pět jedniček
...ale jen co jsem mu pohrozila,že má troju ze zemáku,tak další den donesl jedničku....no uvidíme....včil mu tatínek slíbil,když bude mít "jen" dvě trojky-matika čeština,že dostane notebook,takový starší,co si můj pořídil... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.