Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
22.4.2008 14:28:10
Jájo-taky gratuluju!!!Tak vy budete mít doma sestřičku..to bych taky chtěla..ale bratra asi mít nebudu
Tomovi necháme udělat nějaké testy na jakou školu by se hodil-nezávazně,stejně už má vybraný...a nic jinýho mu asi nezbyde....jinač u nás češtinu už ani neřeším,včil začal lajdat i v matice..no nic.Poznámky jsou super...u nás nic..jen že zapomíná.Holt je to tichý hoch )Zato s tím menším si užijem-jéžiš,to bude!!!Dobrý bylo,když měl v tepllákách díru /mezi nohama/ a babička mu říká "ty tady máš Ďůrku" a danek jí říká "šak ty máš taky v zadku dírku" ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
22.4.2008 14:12:34
A sbírku poznámek (co o ní psala Jája), mám dodneška schovanou - vždycky když mi je těžko, tak si ty výplody učitelské fantazie čtu a hned je mi líp...vždyť i učitelé jsou jen lidi
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
22.4.2008 14:10:29
Mecháčku, mě spíš někdy připadá, že učitelé zapomněli, že někdy byli dětmi
...Teda Š. matikář je asi světlá výjimka, protože minulý týden při tom "šikanovém vyšetřování" prohlásil, že on byl jako dítě stejný (jako ten "šikanovaný" hyperaktivní diblík), byly s ním prý jen samé problémy, až se mu jednou stalo, že po někom z blbosti hodil kámen a jen řízením osudu ho nezabil - to ho prý srovnalo...kéž by takových kantorů bylo co nejvíc...on taky k dětem s tímto přistupuje a i tihle puboši ho "žerou"....![]() |
| Mecháček | 13080 |
|
22.4.2008 13:37:57
Ahoj Jájo, připojuji se s gratulací k úspěšnému přijetí dcery na školu, teď už jen ji tam těch potřebných "pár" let (...4,5,6) nějak udržet aby to dochodila a máte to v kapse...
.Já vím, to se mi to směje, když už to máme (takřka) za sebou, však jsem si také prošli slzavým údolím... ![]() ![]() .A k těm poznámkám ? Ty mne vždycky bavily, jako žáka, i jako rodiče... . Na lyžařském výzviku, kam jsem léta jezdil, jsem pravidelně pořádali soutěž o nejlepší dosaženou poznámku za uplynulé období, děti se chytly a "soutěžily" velmi snaživě. Některé kousky byly fakt výstavní... . Náš nejstarší byl tehdy naštěstí teprve v 1. třídě a tak se nezúčastnil... Ale někdy mám z toho pocit, že se vymýšlení poznámek normálně vyučuje na peďárně jako povinný předmět - takové blbiny nemůže přeci dospělý člověk zplodit vlastní hlavou. Nebo jo ??? |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
22.4.2008 10:59:52
Jájo, tak to gratuluju (teda k tomu přijetí, ne k těm úžapoznámkám)
. Nic si z toho nedělej, já jsem ve 4.ročníku na gymplu dostávala poznámky od fyzikáře do sešitu typu "Graf nenalepen"...."graf stále ještě nenalepen --> nedbalost", jen proto, že jsem list s grafem do sešitu založila (nevypadl by), ale nenalepila , jak si soudruh asi přál... Taťka na tř. schůzce taky dostal záchvat smíchu-fyzikář byl totiž vyhlášený d...l po celé Praze. Byl prý strašně pohoršený, že jsem takhle nepořádná a chci maturovat z fyziky(maturitu jsem nakonec přežila bez úhony já i fyzikář)![]() |
| Jája(3děti) | 17847 |
|
|
22.4.2008 8:20:59
hurráááá, Terča se dostala na zdrávku. Nemáme to ještě sice na papíře (výsledky jsou jenom na netu), ale ani nevíte jak se mi ulevilo. Teďka ještě vybrat něco pro Páju, který by nejradši byl důchodce nebo profesionální sportovec (zas takový talent není).
Na třídních schůzkách u Páji jsem se ukázala zase jako děsná matka. Dostali jsme na podepisování sešit průšvihů a já dostala záchvat smíchu. Úplně jsem si představila takové ty poznámky, které mi myslím poslala Blanka. Že je tam ale zapíše nějaký učitel v 8.!!!!! třídě, to mi přišlo fakt směšný. Měl tam: "Jí v hodině chemie - OPAKOVANĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Jestli jedl nějaké chemikálie, tak má kačení žaludek . Pořád žije. Jestli jedl svačinu, tak mu ji měla sníst nebo zabavit a byl by klid. Těch vykřičníků tam bylo do konce řádku, takže naštvaná musela být pořádně.Jo, Lidko, pravopis, čtení, psaní je u nás furt na úrovni 2. třídy. Mi přijde, že všechny pravidla dááávno zazdil a velký problém je i napsat správná písmena za sebou. Děs :-( |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.4.2008 10:48:59
Nemá..jsem zjistila,že sešity má i u nás v "konzumu"-a já vůl se nezeptala už v pátek
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
21.4.2008 7:07:30
Tak to má Tom štěstí (a Ty smůlu)
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
18.4.2008 18:55:05
Blani-no,jenže u nás není kde
Do města se dostanu až v úterý,kdy jdu k zubaři![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
18.4.2008 15:03:48
Lidko, tak já bych byla krkavčí matka a sešit bych mu koupila - schválně,co by si vymyslel potom
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.