| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3627  [Dalších 3567 >>]
Blanka, syn 3137
5.10.2009 7:38:02
Lidko, co vy a taneční? Mě překvapila moje kadeřnice - má stejně starou holku (vlastně mladší - je někdy na jaře ´95) a ta už šla do tanečních...
Nějak jsme nad tím předtím vůbec nepřemýšlela, teda Š. si tam neumím ani představit a určitě ani chodit nechce (což si třeba časem rozmyslí)...~j~. No, je fakt, že já taky chodila do tanečních v 15, ale moc stejně starých kludků jsme tam neměli, spíš byli o rok, o dva starší...Tak uvidíme az rok, za dva...taky asi bude hrát roli, jestli najde nějakého parťáky, který by chodil taky.Nebo holka...~t~
lipoo 47870
2.10.2009 9:42:33
no,tak to bylo super!!!To bych taky chtěla!!Aby tam za mnou nestála fronta~:(
Blanka, syn 3137
1.10.2009 7:34:23
No, třídní si zval rodiče cca po půlhodině v několika dnech - někdo mohl dřív odpoledne, někdo později - bylo to prostě fajn - proti předchozímu roku, kdy se 2,5! hodiny probírala údajná šikana třídního tyrana a na nic jiného pak nezbyl čas ~q~~q~~o~. Ještěže ten už je pryč, celou třídu by rozložil ~a~. Skoro celou dobu tam měla hlavní slovo jeho matka ~o~~o~
lipoo 47870
30.9.2009 22:14:42
a rodiče od každého dítěte zvlášť..jako každý v jiný den?
lipoo 47870
30.9.2009 22:14:20
prej "žádné zdržování blbostmi"~t~~t~
Blanka, syn 3137
30.9.2009 8:11:59
zamčená diskuze ~j~ - na jednu stranu škoda, ale zase budeme bezkonfliktní dikuze - žádné hádky ~b~
Blanka, syn 3137
30.9.2009 8:10:08
Tak to má Tom prima třídního ~z~~z~, takového měl Š. vloni - bohužel nevydržel a odešel ze školství úplně ~o~~o~, ale prý ne kvůli dětem..., ael stejně je ho škoda...~d~ rozumněl si s nimi i s námi ~n~. Dkonce v 2. pololetí nedělal klasickou třídní schůzku, ale zval si rodiče od každého dítěte zvlášť - žádné zdržování blbostmi, rád obecné info řekl zvlášť každému a pak už se mohl věnovat jen tomu jednomu žáčkovi...No, s manželem prokecal hodinu o zbouraném nádraží v Praze na Těšnově ~t~~t~. Já šílela, co se děje, co zase ten náš nazdárek provedl a oni kecali o mašinkách ~o~~o~
lipoo 47870
29.9.2009 22:42:34
a víš co je fajne?že tuhle diskusi máme skoro jako uzamčenou-neb na ni nikdo nepřijde~t~
lipoo 47870
29.9.2009 22:40:47
dneska jsem byla Tomovi na rodičáku- super!tak jsem se dlouho nepobavila na rodičáku!!Teda víceméně ještě nikdy..
sotva třídní došel do třídy,tak prý neví,proč ta škola dělá ty rodičáky hned v září-pro ty prváky,že stejně ještě žádný známky nemají...a organizační věci už nám kluci určitě řekli...-jo taková vsuvka...Tomáš neví,jak se jmenuje jeho soused v lavici!!!!Se z něho jednou fakt poseru...no,takže jsme probrali organizační věci,pak že mají jet na turistický pobyt-takže asi pojedou do Jeseníků...učitel říkal,že my si aspoň týden odpočineme,on kluky líp pozná a vlasy mu z nich nevypadají ani nezešedivý../má plešku a okolo hlavy prošedivělé vlasy~t~

pak řešil omlouvání-prý uvolnění na víc jak dva dny vám musí omluvit ředitel,takže to musíte stihnout do pondělí,kdy oni mají poradu,aby vám to odsouhlasili..no a když to nestihnete,tak je necháte onemocnět,jako jste to dělali vždycky...:-D-náhodou,my si pečlivě žádali o uvolnění...Jako fakt byl v pohodě...prý "ptejte se,co potřebujete,a když už se neptáte,tak se na mě aspoň hezky usmívejte,tohle je asi první a poslední veselý rodičák,příště už budou známky":-D..no a z toho vstupního cvičení z češtiny byla průměrná známka 4.35:-)...nechal kolovat sešit se známkama-měli tam jen tu češtinu,a pak angličtinu-tak tam má Tom čtverku..ale jsou tací i co tam mají pětky ,pak je pár trojek a dvě dvojky...Dala jsem mu pak papír z PPP,jednu kopii i kdyby mohl dát angličtinářce,a to už všichni odešli,tak jsme ještě stáli mezi dveřma-a já se ho ptala na tu češtinu..a říkala jsem,že mám obavu,aby z ní vůbec odmaturoval..a on,že to je ještě daleko,a že jestli neodmaturuje Tom,tak pak už nikdo...Takže úroveň třídy bude asi na veliké úrovn
Blanka, syn 3137
25.9.2009 15:50:55
No, hlavně aby to nebylo měsíc před maturitou ~t~~t~
Š. má mít nově taky stránky tříd, ale všechny stránka kromě 1. třídy zejí prázdnotou, tak jsem z toho taková rozpačitá, k čemuže to vlastně bude sloužit...~d~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3627  [Dalších 3567 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.