| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 3627  [Dalších 3027 >>]
lipoo 47870
16.4.2008 12:19:57
Blani-taky jsme měli jít dneska jen se ukázat skrz to chrápání...takže návštěva orlíka byla v plánu,ale né kvůli uchu:(
Blanka, syn 3137
16.4.2008 12:02:13
Jehlo, tak Štěpán zase říká :"No to snad ne..."

Lidko, uši a průdušky - nic moc :-(, tak ať jste brzo fit - já doufám, že na ušní půjdeme až v říjnu na kontrolu po roce ;)
jehla +4 64905
16.4.2008 11:54:08
Ahojky, tak u nás se teď ujala mezi dětmi věta " no super" - to, když mají něco udělat.
lipoo 47870
16.4.2008 11:47:30
no hezký...já to četla a říkala si,jaký máš talent..až pak jsem viděla nadpis "citát od ebena":-D
tak a my bysme se nenudili jsme doma...Tom má zánět stř.ucha-ve 14ti letech!takže včil mám doma oba dva-danek vyfásl antibiotika včera-na zánět průdušek:(
Blanka, syn 3137
16.4.2008 7:28:24
Možná, že puberta je jeden z nástrojů, jak příroda pečuje o lidský rod, aby nevyhynul.
Protože člověk by asi dobrovolně nikdy neopustil to bezpečí vlastní rodiny, kde je o něj postaráno milujícími rodiči a rodiče by asi těžko přenesli přes srdce, že to rozkošné a bezproblémové dítě najednou odchází. Ale pak přijde spásná puberta a z toho rozkošného dítěte se stane nesnesitelný jedinec, který opovrhuje svými rodiči, jejich hudbou, jejich oblečením, jejich životním stylem, takže nakonec jednou, když praští dveřmi a odejde, rodiče to jakž takž přežijí.
A co je zajímavé, že hned venku na toho nesnesitelného jedince čeká jiný nesnesitelný jedinec, ovšem opačného pohlaví, který také před chvílí někde praštil dveřmi a ti dva nesnesitelní pocítí k sobě tak neuvěřitelnou náklonnost, že spojí své životy a stanou se z nich ti báječní milující rodiče, od kterých by žádné dítě neodešlo, nebýt puberty.
Je to podle mě velmi rozumné a co příroda dělá, dobře dělá.

Mecháčku, tak u vás zdravé jádro zvítězí a ze synka se stane pořádkumilovný jedinec (taky se tím utěšuju) :-)
lipoo 47870
16.4.2008 6:23:07
Mecháčku-hezký:-D
Blani-nápodobně:(
Mecháček 13080
15.4.2008 8:36:38
Tak to si také dost často říkáme, ale zdá se, že ten jejich "domácí" obrázek se od toho "venkovního" liší a někdy dost zásadně...:-D. Kupříkladu náš nejstarší nemá k domácnosti, z našeho pohledu, vůbec žádný vztah. Zadanou práci sice udělá a zpravidla dobře, nicméně samotného ho nějak se zapojit do jejího chodu ani nenapadne. Naše usilovné výchovné snažení vyšlo v jeho případě zcela nadarmo. Tedy myslíme si my. Onehdá nás tak zcela zaskočila jeho slečna, která, jen tak mezi řečí, utrousila, jak doma spolu uklízí, ON loupe brambory k obědu a sám od sebe pomáhá s nádobím ...(R^) !!! Tak to nás tedy dostalo, trochu se od té doby utěšujeme představou, že ten náš rodičovský pohled není možná ten nejsprávnější a že má také ještě i jinou tvář, mnohem přívětivější, kterou si ovšem šetří na "lepší příležitosti". No alespoň že tak.
Blanka, syn 3137
14.4.2008 13:47:56
Tak jsem si přečetla článek na hlavní stránce "mezi námi děvčaty" a upřímně jsem se zasmála :-)
Už se vidím, jak po 15 letech manželství říkám manželovi, aby MI šel vynést koš a flirtuju u toho ~j~;)
Naštěstí mám svéprávného manžela, kterému to takhle říkat nemusím...ale co dítko, to je vždycky boj, aby něco udělal - o systematické pomoci doma ani nemluvím-bojím se, aby mi snacha jednou nevyčetla, že jsem vychovala lenocha :-©
lipoo 47870
10.4.2008 9:19:33
http://matematickyklokan.net/Sborniky/sbornik_klokan_2007.pdf

tady jsou příklady co měli loni
lipoo 47870
10.4.2008 9:15:30
http://matematickyklokan.net/info.php
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 3627  [Dalších 3027 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.