Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
10.4.2008 9:12:06
blanko-no nervama to nebude....jak říkám,je to tím,že šprtky mají naučené vzorečky a počítání,ale prostě nepřijdou na postup....
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
10.4.2008 8:00:01
Lidko, Tom má správný nadhled-nemá nervy jako "šprtky"-nemá, co ztratit, tak nad nimi s přehledem vyhrává...V životě se Ti neztratí
![]() U nás taky žádná taková soutěž není - jen klasické olympiády - Š. letos skončil ve školní olympiádě 3.-a kdybych se ho nezeptala, ani by se nepochlubil ![]() ![]() |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
8.4.2008 21:35:32
Aha, děti s tím nikdy nepřišly. Oni mají zase jiné akce. Chodí na školu s jazykovým zaměřením, ale pěkně je tam pérujou. Ale dozvěděli jsme se od rodilých mluvčích, že Jirka umí moc dobře anglicky, tak to jsem ráda.
Něco na mne leze, tak jsem taková chcíplá, asi zalezu do pelíšku ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
8.4.2008 17:56:08
chodí tam od třetí třídy-to jsem tenkrát měla šok,když ho tam učitelka vybrala-jsem se divila-páč měl mít trojku z matiky...tak jsem byla moc ráda,že si toho učitelka všimla,že má logický myšlení..od té doby tam chodí pravidelně-teĎ už jde ten,kdo se přihlásí....ale na matematickou olympiádu ho nechtěli-to už je asi normální počítání
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
8.4.2008 17:55:07
JEHLO-u vás to nemají?To je celonárodní soutěž..Klokánek-matematická soutěž..ale jde tam spíš o to,přijít na postup řešení,než o počítání-proto mu to šlo /byl druhý ze své třídy/,a proto to nešlo těm holkám,co mají jedničky-a víceméně vše jen našprtané-ale logický myšlení žádný....a co si z toho veznu-je chytrej,ale neumí počítat
![]() |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
7.4.2008 15:23:40
Lipoo, Tom je šikula.
Co to byl ten klokánek? |
| lipoo | 47870 |
|
|
7.4.2008 15:00:59
co tu chcípl pes?
![]() Tom se účastnil Klokánku-a je pátý...s trojkou z matiky...a šprtka s jedničkou je dvacátášestá...no,co mu to pomůže,že je chytrý,když neumí počítat ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
1.4.2008 14:41:00
mecháčku-my né...to v novinách
![]() |
| Mecháček | 13080 |
|
1.4.2008 10:21:45
No děvčata, já zírám co jste to nasadily za téma, není to přeci jen poněkud předčasné
? Čekal bych třeba kouření, záškoláctví, chování ve škole, rozhazování kapesného a vůbec drzosti a pubertální výstřelky všeho druhu, ale pohlavní choroby... ? To jste mne tedy řádně zaskočily (a že se to hned tak každému nepovede ). |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
31.3.2008 7:44:48
Tak holky u nás taky nejsou v kursu
- ve třídě mají jen 2 a nad těmi Š.ohrnul nos hned-Pak má pár kamarádek od našich známých-znají se od malička, ale ty nebere jako holky-to jsou přece kámošky. Myslím, že od nich se taky ledaccos dozvěděl...A taky se dávno na nic neptá - asi všechno důležité už ví - možná jsme stihli informovat ještě včas .Např., že děti nenosí čáp, to teda ví taky od nás .A kapavka je normálně vyléčitelná, ale nesmí se zanedbat...spíš je děs, že se tím nakazí 14letý kluk ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.