Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
8.2.2008 12:02:29
Lidko, uši nezávidím, já už živím naději, že na ORL se chodíme jen dívat 1x do roka - máme vybráno
![]() My zas byli na rovnátkách, tak pevná jsou sundaná a jsem hlečí o 1300 za sundavací-ještě, že jsme v čekárně dlouho nečekali, jinak bych měla do hlavy vymluvenou díru ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
8.2.2008 12:00:26
Lidko, to je dobrý, ty půjdeš k zápisu a Dan počká před školou
. Třeba v dalším kole budeš chodit za něj i do školy Prostě je to realista poučený od bratra-ví, že ho ve škole nic zajímavého nečeká .Teda nevím, jak se drží doma Štíři, ale my jsme nedávno vedli debatu, kdy asi tak by si mohl založit rodinu . Tak jsem mu řekla, že tehdy, až ji uživí - tak uvidíme ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
7.2.2008 22:41:07
Mecháčku-to je super
)Jo,jo..evelyn-TOm je taky rak,a taky se asi bude dlouho u maminky držet )Mimochodem-dneska ho bolí ucho,takže zítra jdem na ušní-to je zpráva pro Blanku ..a s mladším na zápis...už tu ječel,že nikam nepude,aŤ tam jdu sama,že on počká před školou![]() ![]() . |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
7.2.2008 22:02:37
No jo, a dětičky jsou Ryba a Rak (Péťa)
. Péťa je teda typickej , prej se dlouho drží u maminky.E. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
7.2.2008 22:00:43
Hmm, tak u nás neustálá pozornost rodičů, pak ta lednička a peníze, asi nás puberta teprve čeká
. Ty dveře s koulí z venku bych brala já pro sebe . A s manželem jsme Blíženci(já) a Střelec a úspěšně nám letos začíná 23. rok, kdy se k sobě absolutně nehodíme .E. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
7.2.2008 16:01:16
Mecháčku, tak to je dobrý
koule na dveřích zevnitř a vypolstrované dveře k tomu, aby si miláčkové neublížili ![]() Hm, kočičky taky máme - 2 a očkovat už je chodíme od října - nějak se nám ztratily očkovací průkazy (asi v nějakém dalším rozměru) - ba ne, manžel Beran přeorganizoval šuplíky, kde vždycky byly a najednou tam nejsou .Jak je to možné??? Nevím...Ještěže jsou kočky domácí a ne venkovní... |
| Mecháček | 13080 |
|
7.2.2008 15:43:04
Tak na adolescenty žádná znamení samozřejmě neplatí, jak by také mohla, když na ně neplatí vůbec nic, že...
!!! Zanech marných nadějí, to je vyložené plýtvání energií a časem, který nám kvapem kamsi zdrhá. Jestli máš potřebu "vychovávat", kup si jakékoliv domácí zvíře, jsem přesvědčen, že dříve se ti podaří přenést nějaké výchovné prvky na 8m krajtu, než na pubertálního potomka v rozkvětu . A ještě tě bude mít za to ráda...My jsme včera navštívili veterinu s našimi dvěma miláčky (kocourek a kočička - nalezenci z popelnice) a u příležitosti jejich očkování jsem se pí Dr. zeptal, jestli by neměla nějakou vakcínu vhodnou na zarputilost, kterou tam úspěšně předváděl náš benjamínek, kterého jsme (přes odpor) vzali sebou jako hlídače zvěře, aby neprchla. A ta dobrá osoba pravila, že v injekcích nic vhodného nemá, ale že v zásadě není tak těžké namíchat potřebný elixír - trochu lásky (klidně méně), trochu peněz (klidně více), plnou ledničku a vlastní, plně vybavený, prostor s koulí zvenčí. Jednoduchý recept, ne ???Tak deme na to, kouli už jsem koupil, ale ještě se rozhoduji, zda ji nakonec na ty jeho dveře nepřidělám zevnitř, zdá se mi to efektivnější !!! M. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
7.2.2008 15:20:23
..zato konstelace Štír X Rak by měla být harmonická - no, asi to neplatí v případě matka X pubertální synek - aspoň teda u nás to teď dost skřípe. Ale možná, že to bude pubertou a jednou se to zase srovná...
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
7.2.2008 15:17:48
Mecháčku, vidíš, já jsem taky Rak a manžel Beran a taky už to spolu táhneme letos 20 let a 15 jako manželé - ale občas je teda Beran na zabití, to jo...
Mám kamarádku a ti to mají jako vy - ona je Beran a on Rak - jak já mu někdy rozumím )), mám ji moc ráda, ale někdy je to fakt na ránu - a jsou spolu už taky skoro 20 let - takže při troše dobré vůle a tolerance se i takhle kombinace dá )) Vím, že všechny horoskopy označují zrovna tuhle kombinaci jako 50:50... |
| Mecháček | 13080 |
|
7.2.2008 14:52:02
Hele, já jsem rak a žena beran (jako poleno...
), což je šílená kombinace. V každém rozboru se dozvíte, že tato dvě znamení by se neměla raději dávat vůbec dohromady, natožpak spolu zkoušet žít. Prostě to nefunguje !!! Tak nám to tak spolu "nefunguje" už 25 let... !!!(ale občas je to s tím beranem fakt o nervy) ahoj M. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.