| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 3627  [Dalších 2927 >>]
lipoo 47870
5.2.2008 22:50:39
Jehlo-hm,tak to jo..možná je to tím,že s Tomem nic nestuduju-nemám na to nervy:-)
jehla +4 64905
5.2.2008 21:36:29
Ahojky, nějak nestíhám.
U nás výzo naštěstí super. Student se ukázal, že na to má :-D. Všichni mají vyznamenání , Jirka měl 7 dvojek, ale na to, že mu v prosinci hrozily tři trojky, tak je jednička. Ale byla to makačka celé rodiny. Každý kdo mohl, s ním něco studoval :-D:-D.
Blanka, syn 3137
5.2.2008 14:19:07
Mecháčku, tak přesně tuhle školu dělá kamarádky dcera a je moc nadšená, pořád o tom co probírají, mluví - u nás doma neznámý jev :-))) Příští rok by měla končit...tak uvidíme, jak to dopadne, zatím je fakt moc spokojená, i když samé jedničky samo nemá...
lipoo 47870
5.2.2008 12:26:05
Mecháčku:-D...taky jsem byla nejmladší dítě,ale byla jsem to nejhorší:-D,takže u mě to byli pořád vzory ve formě starších sourozenců:(
Mecháček 13080
5.2.2008 11:57:30
Byla to Soukromá veřejnoprávní akademie TRIVIS, je jich po republice několik. Absolventi mají průpravu např. pro pozice ve státní správě, v integrovaných záchranných systémech, v bezpečnostních agenturách, nebo třeba i u policie. Jsou tam, kromě standardních předmětů (vč. jazykové přípravy AJ + NJ), základy práva, kriminalistika, ale i sebeobrana apod. Bývala dokonce i střelba, ta už ale není (je to pro školu moc drahé...). Taková spíše adrenalinová záležitost, ale kupodivu ve třídě jsou holky a kluci 50/50. Což je celkem překvapující zjištění. Lukáš ji dělal v Praze - Čimicích. Přijímací řízení je do 1,5 bez zkoušek, což se mu povedlo splnit, ale byl to bohužel na dlouhou dobu poslední světlý moment, který jsme v souvislosti s tou školu zažili...:(. Ale netvrdím, že musí být ta škola špatná, problém je spíše v něm, je to takový morous a když se jednou vůči nečemu (někomu) zatvrdí, je vymalováno. Měl by zcela jistě problémy na jakékoliv jiné škole, nikde to přeci není ideální.

A perlička na závěr. Letos se tam hlásí moje neteř, která je povahou spíš kluk, než holka (:-D) a ptala se nás, jak to tam chodí a jak byl náš mladej spokojenej... Tak jsem jí doporučil urychleně si zažádat o změnu příjmení, nebo alespoň vystupovat pod nějakým pseudonymem ;). Nebude to tam mít s tím jménem vůbec lehké. Ale třeba jí to zrovna nakopne k lepším výkonům, že. Buďme optimisté.

I když mě už to kolikrát moc nejde, věříš ?

ahoj M.
lipoo 47870
5.2.2008 10:43:11
Mecháčku a jakou si vybral školu?
Mecháček 13080
5.2.2008 8:45:06
Evelyn, to je sice poněkud smutné zjištění, na druhou stranu máte alespoň jasno předem a nebudete pak třeba zklamáni...;). Mě to přijde od syna docela fér, když to takhle na rovinu rodičům oznámí, je tedy hrdina, že si to troufne. Já se dobře pamatuju, jak jsem někdy na začátku 5. třídy doma zcela vážně rodičům sdělil, že se školní docházkou končím, neb je to nuda :-D, rodiče tehdy ten můj "zásadní" postoj zvládli celkem bez problémů a netrvalo ani týden a už jsem si zase mohl normálně sednout... A jaký jsem pak byl vzorný školák ;) !!!

Horší je, když se potomek tak úplně netrefí s výběrem dalšího studia a je hned od začátku otrávený, ještě mnohem víc, než za normálních okolností. To je pak zoufalá situace pro všechny, nás to potkalo u nejstaršího, který si školu sice vybral demokraticky sám, ale realita ho těžce zklamala a byl z toho šílený boj o přežití, trvající celá studia. To je pak o nervy.

ahoj M.
lipoo 47870
4.2.2008 16:38:46
Tak jsme právě byli na očkování...konečně:-)V čekárně ani nohy /Minulý pondělí s dankem tam byla polovina čekárny/,tak jsem ráda,že tam aspoň nic nechytnul...Měli pohodičku-doktor v civilu,to on občas bývá-a já to mám radši,páč Danek je pak klidnější-nemárád bílou..i když teĎ s TOmem mi to bylo jedno,že...tak TOm dostal pichanec,"chlapi" chvilku promluvili o lyžáku,pak jsme pokecali my,a bylo:-)
Evelyn1968,2děti 6269
4.2.2008 14:53:07
Ahoj,
tak P. nakonec dostal malou finanční odměnu:-). s tím, že to třeba bude příště lepší, rovnou řekl, že nebude~j~.

E.
lipoo 47870
1.2.2008 20:31:34
Mecháčku-tak to gratuluju:-))...no vidíš-rákosku!!!A já měla špatný svědomí,že dostal jen čokoládu a colu:-D
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 3627  [Dalších 2927 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.