Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
21.12.2007 20:08:26
No,tak jsem tu psala a nic tu není:-((
No,ucho už je lepší,takže pichaní zažehnáno..i když nám ušní dneska říkal,že pak přemýšlel,jestli neudělal chybu,že mu to nepichl,že to měl nahraně..naštěstí nepichl,páč to byl první doktor ke kterýmu šel danek v klidu a pohodě.Poprvé! |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
21.12.2007 13:23:39
Lidko, když takhle před vánocemi se to dobře pamatuje :-)))
Danek měl štěstí, že mu ucho nepíchali - to my měli vždycky obráceně - píchané ucho a ATB ne (až na výjimky)... |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.12.2007 9:36:13
Ježiš Blani-ty máš pamatováka!!!Tak díky...mám polokulatý:-))
Akorát jsem si na narozky nadělila návštěvu ušního...včera jsme tam byli,Dan má ucho,máme atb a dneska zas se ukázat-páč mu to nepichal,tak jestli to nebude třeba..ale doufám,že nebude-spali jsme už v pohodě... tak si taky užijte vánoce!!! |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
21.12.2007 7:47:10
Přeju vám všem krásné vánoce, hodné dětičky a hlavně hodně síly trpělivosti s jejich "pubošstvím" v celém dalším roce
![]() Lidko, Ty máš teď někdy narozeniny,viď? Tak ještě navíc všechno nej,nej k narozkám... ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
17.12.2007 11:45:30
tak Tom už v čepici ani nechodí...dneska si určo žádnou nevzal a to tam mrzne..letos to nějak fláká..loni nedal bez čepky ani ránu...
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
17.12.2007 9:52:44
No Lidko, a to je mu teprve 5 :-))) Štěpán chrchlající, smrkajícíc jel v pátek přes půl Prahy bez čepice, protože už 2. čepici během týdne zapomněl ve škole :-((( Nevím, v čem bude chodit, až se zásoba čepic doma vyčerpá :-((( Asi budeme muset vyloupit skříňku ve škole :-)))
|
| lipoo | 47870 |
|
|
17.12.2007 8:40:29
no díky Blani:-))Je ještě doma...ještě chrapí...v sobotu jsme byli v OBI a na parkovišti potkali jeho učitelku ze školky../Dan v rozeplé bundě/,v té kose...tak nevím,co si pomyslí:-))Jsem tam včil volala-ona to bere jiná učitelka,tak snad si nepoklepe na hlavu,že v sobotu lítá po venku s rozeplou bundou,když je marod...holt vyjel z obchodu s tatínkem....a pak večer začal jaksi víc kašlat a v nedělu chrapět..a dneska v noci chrblal:-(..zatím je odhlášen do středy,chtěl by ještě před vánocema jit,ale vzhledem k tomu,že ještě spí,tak nevím nevím jestli se mu bude chtět vstávat..
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
17.12.2007 8:02:39
Koukla jsem do kalendáře - a všechno nejlepší Dankovi k svátku !
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
12.12.2007 11:19:54
Lidko, tak ať jste do vánoc fit... u nás taky pořád doufám, i když u mě zatím žádné velké zlepšení nevidím...
Hlavně že nemusíš řešit, kam Dana dát, když je nemocný - jestli zůstat doma nebo ne...na to nerada vzpomínám - každou rýmu nebo kašel jsem se modlila, jestli to ustojíme nebo budu muset zůstat doma - babičky v tomhle teda nefungovaly vůbec :-((( |
| lipoo | 47870 |
|
|
11.12.2007 16:22:42
blani-no přesně tak...týden byl ve školce-předtím 14dní nemocný...takže asi tak:-(ale aspoň že mu vyšel ten Michal
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.