Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
7.12.2007 11:03:29
Mecháčku, ty bys měl sepsat všechny vaše zkušenosti do příručky, jak přežít pubertu našich dětí - spousta lidí by si pak uvědomila, že to co mají doma, je brnkačka :-)))
Taky mi připadá, že to hroozně uteklo - pořád jsem chtěla, aby dítko už sedělo, lezlo, mluvilo, chodilo,chodilo do školky, do školy...a co bych teď dala za to miminko, které kam položíš, tam najdeš...mám kamarádku, co má teď miminko (1.) v 38 letech a závistivě pokukovala po tom našem pubošovi - hned bych si to s ní vyměnila - jak je každý nespokojený s tím co má a chtěl by to, co nemá :-((( |
| lipoo | 47870 |
|
|
6.12.2007 19:46:26
Mecháčku-ty bys měl být spisovatel:-)))Fakt deprsivní:-((
No,syndrom opuštěnýho hnízda...to se taky netěším-asi se pak s manžou zabijem:-)) Jehlo-jo,dokáže si zařídit,ale už nic mi vyřídit....a i o tom zařízení pochybuju... |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
6.12.2007 18:04:58
Mecháčku, úplně jsi mi vehnal slzy do očí.
Představila jsem si, jak za 20 let sedíme u toho stolu sami dva a úplně mi fakt bylo do breku. Ne,že bych nechtěla být sama se svým mužem, ale zvykla jsem si, že je pořád někdo doma. No, je nás hodně a pokud budou mít děti taky 4 děti, tak budeme mít 16 vnoučat, tak snad budeme mít co hlídat. :-DDDDDDD Lipoo, já myslím, že určitě i Tom si dokáže něco zařídit :-)))) |
| Mecháček | 13080 |
|
6.12.2007 15:33:13
Holky nebrečte, však ono se vám po tom bude stýskat, až vás ti vaši dárečci najednou přestanou potřebovat mít věčně za zadkem. A bude to, ani se nenadějete. On si každý říká, že je to pořád ještě hodně daleko, a pak najednou zjistí, že je doma věčně sám a jen čeká a čeká. My jsme také byli doma zvyklí na velký cvrkot, několik let moje žena doma provozovala non-stop službu na hlídání dětí a sešlo se nám jich tam třeba i 10 najednou (!!!). Ale všechno to pak najednou kamsi vyšumí, děti vyrostou, zjistí, že je na světě mnohem víc lidí, než maminka s tatínkem a sourozenci (a hlavně zajímavějších, neokoukaných) a začnou vystrkovat růžky. Nedá se tomu nijak zabránit, lze se jen přizpůsobit a nějak rozumně to zkusit korigovat, zastavit bohužel ne.
Tak si to s nimi užívejte, dokud máte co. My už doma povětšinou sedáváme u stolu sami dva, koukáme se po těch prázdných židlích a je nám všelijak. Nějak moc rychle to všechno uteklo. ahoj M. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
6.12.2007 14:29:19
Lidko, to Štěpán je takový mimochodník, když je s někým z nás - to by byl schopný se nechat zajet autem - ale když je sám a musí si něco vyřídit, tak si dá pozor, aby mu něco neuniklo - teda aspoň většinou...A neboj se, že bys s ním musela chodit všude tak dlouho - brzo se bude stydět za maminku a na rande si tě určitě s sebou nevezme :-)))
|
| lipoo | 47870 |
|
|
6.12.2007 12:46:34
No,tak to máš dobrý...Tom je takový trošku "mimozemšŤan",takže mám smůlu...budu s ním chodit asi do dvaceti.
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
6.12.2007 10:04:50
Tak Jiřík mi řekl všechno a dokonce i pozdravy od doktorky a sestřiček.
Taky jim řekl, že nás Honzík nutí chodit spát, protože neusne dokud není všude tma. Tak prý sestřičky říkaly, že je to malý tyránek. Ale on je jinak hrozně moc hodný a vlastně to s námi myslí dobře. Aspon jsme všichni vyspinkaní. |
| lipoo | 47870 |
|
|
6.12.2007 8:59:04
NO Blani...když vidím jiný nazdobený perníky,tak moje jsou děsný...takže živnost ne:-))a taky-udělám jedny sáňky,a mám toho plný zuby...hlavně když se rozpadají,nebo kroutí:-))
Jehlo-no,u nás i kdyby TOm k tomu doktorovi šel sám,tak já bychp ak vůbec nevěděla,co mu vlastně je,a jak má léky užívat a kdy dojít na kontrolu...on to prostě vůbec nevnímá...on by nic nevěděl. |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
6.12.2007 8:16:10
Teda Lipoo, opravdu naprosto úžasné a Dankův výtvor taky :-DDD
Díky za pochvalu Jiříka. On už je trochu zvyklý, protože vloni si k dr. chodil sám na očkování (má to hned vedle školy) a taky byl letos sám na preventivce. Aspoň bude samostatný. I ti mladší musí být, nemůžu být s nimi všude. Takže asi je to na tu samostatnost nejlepší mít více dětí, protože jinak bych s nimi chodila všude. Teda, spálu ještě nikdo u nás neměl, tak to jsem ráda. A ta maminka, no to je naprosto šílený, pustit děti takhle do školky. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
6.12.2007 7:23:51
Teda Lidko, to je krása. Ty si založ živnost a budeš v balíku - hlavně na vánoce :-)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.