Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
5.12.2007 14:43:29
a dankuv pernik
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
5.12.2007 14:42:46
moje druhé sáňky
![]() a chalupa ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
5.12.2007 14:41:28
Blani-prostě sypu cukr:-)))sypu,míchám,sypu,míchám a až je prostě akorát.to je,že se nesmí na tom talíři rozjíždět,když ji zamícháš-musí tam zůstat to,jak jsi to zamýchala...ale když je to zas moc hustý,tak se to pak trhá,ale to se může zředit citronovou šŤávou...lepší je hustší,ta líp drží..
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
5.12.2007 12:00:30
Lidko, jak děláš tu polevu na perníčky, aby nebyla moc hustá ani tekutá? Díky
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
4.12.2007 14:16:58
Lidko, spálová angína není spála - jen ta bakterie je stejná. Při spále je myslím i vyrážka a tu Š. neměl. Kdysi ve školce měli psaný výskyt spály skoro půl roku - pak jsem mluvila s paní řed. a ta říkala, že to jsou opakovaně pořád jen 2 děti z jedné rodiny-jejich maminka je nenechala dobrat ATB a poslala je do školky a znovu to dostaly :-(. Nakonec se paní řed. naštvala a volala jejich doktorce a domluvily se, že ATB budou dětičky dostávat v injekcích a dokud paní doktorka neřekne, do školky děti nesmí...a bylo po spále :-) Nikdo jiný ji naštěstí nedostal...i když jsem trnula celou dobu...myslím, že ji nutně chytit nemusíte...
|
| lipoo | 47870 |
|
|
4.12.2007 13:26:40
NO,tak Tom by k mudr sám nikdy nešel..ani pro ten recept..Je hrozně nesamostatný:-((Ani né nesamostatný,ale prostě někde promluvit....
Blanko-spálová angína je spála?Já jen,že u danka je napsané,že ve vedlejší třídě mají spálu...Tak doufám,že to Danek ustojí,v sobotu máme jít na MIchala.Si říkám,že když ho nechám včil doma-tak už je to jedno-inkub.doba je psaná v knížžce dva až čtyři dny...Tak jestli to už nechytl,tak uvidíme...budu se modlit! |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
4.12.2007 11:02:32
Jehlo, tak ať se rychle vymarodíte - do vánoc je ještě času dost :-)))Jirka je kádr, že si došel sám k doktorce, to Štěpán si byl teď v září, co měl spálovou angínu, jen pro recept na antibiotika a v lékárně, aby nemusel čekat až do odpoledne, než přijdu domů - měl už 4 dny horečky a bylo mu dost mizerně, ale doktorka čekala na výsledky výtěrů. Jako na zlost měla lékárna, co je přímo u nás v poliklinice, inventuru a musel do té vzdálenější...
Štěpán teď kašle, ale není to nic vážného, tak jen dneska nepůjde na plavání (omluvenku ale málem zapomněl doma). |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
4.12.2007 9:21:30
No Lipoo, prostě náááádhera.
Já teda letos nevím jak to budu zvládat, zatím nezvládám. Mám teď doma maroda Jiříka, tak bude mít zase co dohánět. Má angínu a dostal antibiotika, sice to je v začátku, ale dostal je kvůli malýmu,aby se to nerozjelo. Ještěže je velký a mohl si tam zajít sám. Jen mi asi 2x volal, co má doktorce říct. No ale zvládl to :-DDDD |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
3.12.2007 9:19:32
Teda Lidko, to je nad moje síly - takováhle nádhera - ty sáňky
to já mám v lednici už týden těsto na perníčky a linecké od pátku - jen pořád ho nějak nikdo nechce vykráje a upéct...ale mám závazek, že do konce týdne bude upečeno-tak jsem zvědavá...:-))) |
| lipoo | 47870 |
|
|
3.12.2007 8:46:02
blani-no..já na to uplně zapomněla...že jsem si tě chtěla dát do kontaktů....
včera jsme dělali sáňky-pro dana do školky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.