| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 3627  [Dalších 2797 >>]
lipoo 47870
5.12.2007 14:43:29
a dankuv pernik
lipoo 47870
5.12.2007 14:42:46
moje druhé sáňky

a chalupa
lipoo 47870
5.12.2007 14:41:28
Blani-prostě sypu cukr:-)))sypu,míchám,sypu,míchám a až je prostě akorát.to je,že se nesmí na tom talíři rozjíždět,když ji zamícháš-musí tam zůstat to,jak jsi to zamýchala...ale když je to zas moc hustý,tak se to pak trhá,ale to se může zředit citronovou šŤávou...lepší je hustší,ta líp drží..
Blanka, syn 3137
5.12.2007 12:00:30
Lidko, jak děláš tu polevu na perníčky, aby nebyla moc hustá ani tekutá? Díky
Blanka, syn 3137
4.12.2007 14:16:58
Lidko, spálová angína není spála - jen ta bakterie je stejná. Při spále je myslím i vyrážka a tu Š. neměl. Kdysi ve školce měli psaný výskyt spály skoro půl roku - pak jsem mluvila s paní řed. a ta říkala, že to jsou opakovaně pořád jen 2 děti z jedné rodiny-jejich maminka je nenechala dobrat ATB a poslala je do školky a znovu to dostaly :-(. Nakonec se paní řed. naštvala a volala jejich doktorce a domluvily se, že ATB budou dětičky dostávat v injekcích a dokud paní doktorka neřekne, do školky děti nesmí...a bylo po spále :-) Nikdo jiný ji naštěstí nedostal...i když jsem trnula celou dobu...myslím, že ji nutně chytit nemusíte...
lipoo 47870
4.12.2007 13:26:40
NO,tak Tom by k mudr sám nikdy nešel..ani pro ten recept..Je hrozně nesamostatný:-((Ani né nesamostatný,ale prostě někde promluvit....
Blanko-spálová angína je spála?Já jen,že u danka je napsané,že ve vedlejší třídě mají spálu...Tak doufám,že to Danek ustojí,v sobotu máme jít na MIchala.Si říkám,že když ho nechám včil doma-tak už je to jedno-inkub.doba je psaná v knížžce dva až čtyři dny...Tak jestli to už nechytl,tak uvidíme...budu se modlit!
Blanka, syn 3137
4.12.2007 11:02:32
Jehlo, tak ať se rychle vymarodíte - do vánoc je ještě času dost :-)))Jirka je kádr, že si došel sám k doktorce, to Štěpán si byl teď v září, co měl spálovou angínu, jen pro recept na antibiotika a v lékárně, aby nemusel čekat až do odpoledne, než přijdu domů - měl už 4 dny horečky a bylo mu dost mizerně, ale doktorka čekala na výsledky výtěrů. Jako na zlost měla lékárna, co je přímo u nás v poliklinice, inventuru a musel do té vzdálenější...
Štěpán teď kašle, ale není to nic vážného, tak jen dneska nepůjde na plavání (omluvenku ale málem zapomněl doma).
jehla +4 64905
4.12.2007 9:21:30
No Lipoo, prostě náááádhera.
Já teda letos nevím jak to budu zvládat, zatím nezvládám.
Mám teď doma maroda Jiříka, tak bude mít zase co dohánět.
Má angínu a dostal antibiotika, sice to je v začátku, ale dostal je kvůli malýmu,aby se to nerozjelo.
Ještěže je velký a mohl si tam zajít sám. Jen mi asi 2x volal, co má doktorce říct. No ale zvládl to :-DDDD

Blanka, syn 3137
3.12.2007 9:19:32
Teda Lidko, to je nad moje síly - takováhle nádhera - ty sáňky
to já mám v lednici už týden těsto na perníčky a linecké od pátku - jen pořád ho nějak nikdo nechce vykráje a upéct...ale mám závazek, že do konce týdne bude upečeno-tak jsem zvědavá...:-)))
lipoo 47870
3.12.2007 8:46:02
blani-no..já na to uplně zapomněla...že jsem si tě chtěla dát do kontaktů....
včera jsme dělali sáňky-pro dana do školky
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 3627  [Dalších 2797 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.