Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
20.11.2007 22:14:02
Hm,tak oblečení..to u TOma nehrozí..fakt nemám inspiraci:-(
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.11.2007 14:35:08
Lidko, to už si nepamatuju, jestli jsem něco vyřešila nebo ne, ale asi jsem ani nebrečela, jen jsem na tím pořád místo spaní dumala :-)))
Vánoční dárky - obvyklé téma pro mou prázdnou hlavu a prázdnou peněženku :-/// Š. si teď oblíbil deskovou hru Trans America a chce k ní evropskou obdobu Trans Europa a pak chce odřené džíny (on-kterému bylo odjakživa jedno co má na sobě :-)), tak uvidíme... |
| lipoo | 47870 |
|
|
20.11.2007 12:18:02
NO,tak to jste mě uklidnili...Blani-a cos vyřešila?:-))Tom to právě taky neřešil,nebo možná se něco zeptal,třeba jestli všichni jednou umřou nebo tak,ale tím to haslo...že by kvůli tomu dvě hodiny brečel..:-(( a vůbec-dávejte tipy na dárečky!!!!
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.11.2007 10:59:28
Lidko, to je asi normální, že to děti v Dankově věku řeší - pamatuju si to i u sebe- byli jsme s našima v Rumunsku a já místo toho, abych se těšila z koupání v moři, tak jsem řešila vlastní smrt :-((( a bylo mi taky pět...
To Š. v pěti řešil zalehlé a bolavé uši, na tohle asi neměl čas, ale člověk neví, co je horší... |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
20.11.2007 10:31:48
Chudáček Danek, takový starosti.
Naše Míša měla zase jiné. Asi před rokem, než jsem byla těhotná, tak říkala pořád,že chce být kluk. Říkala jsem si, má dva bráchy, tak chce být jako oni. Jenže ona se bála, že bude muset rodit až bude velká a že to moc bolí. No nevím kdo ji co nakukal. Tolik jí to trápilo. Takže se mnou prožívala těhotenství a pak se ptala a bolelo to moc, mami? Musela jsem ji ujistit, že to tak hrozné není. Nechápu, proč se tak malé děti zabývají takovými věcmi :-)))) |
| lipoo | 47870 |
|
|
20.11.2007 10:23:43
Téda,vy jste baby ukecaný:-))a už nevím,co jsem chtěla...
jo-k rodičáku-my máme až ve čtvrtek,ale jejich třída se hrozně zhoršila už loni.Předloni v šesté byli mazlíčci ,hodní a bobánci...a loni na rodičáku hrůza a děs.Jejich třídní odešla dřív na mateřskou,neb by to neustála:-(.Hrozně ji srali,neučí se,neposlouchají,odmlouvají..tož puberta no.Tom mi přijde doma ještě v pohodě,ale kdoví co dělá,když je v davu,že..ale myslím,že je zatím o.k. Jo-včera zas Danek nemohl usnout /pro Jehlu,je mu pět/,a brečel a nechtěl říct proč..dvě hodiny jsem to z něho dolovala!Až jsem to vydolovala...tak prý kvůli dvěma věcem..První byla,že se bojí,že neví jak to bude vypadat v hrobě..a druhá,že mu umře děda..Který ještě chodí do práce a je plný elánu a zdraví...Bože,bože..to je rodinný,neteř má taky takový úvahy o životě a smrti,a švica si s ní už taky zažila svoje...probdělé noci a tak...takže se děsím,co mě ještě čeká...a je mi ho hrozně líto,že se zatěžuje takovýma starostma zbytečnýma..místo aby se těšil na vánoce,tak řeší takové "kraviny":-( HOlt my musíme mít pořád něco,že jo Blani..:-) |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
20.11.2007 10:02:24
Blani, na tu Umpůmku,kojím tak to jde hůř psát, už to mladej vzdal. Vlastně není pozdě, já jsem tuk.
Já si myslela,že musí už ted v lednu, no nejsem divná?:-))) Tak to ho tam dokopu, protože bude mít tak vlastně dvě šance. Tak uvidíme. Malé děti,malé starosti,velké děti, velké starosti. Tak už to chápu,toto rčení:-))) Chtěla jsem jít ven, ale čekám na dva lidi, mají si přijít pro bundy a dávají si na čas,ach jo. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.11.2007 9:42:46
Jehlo, ještě mě napadlo, vždyť váš Jirka by klidně mohl zkusit to UMPRUM - tam se dělají talentovky už někdy v lednu ne? Kdyby se nedostal, může normálně dělat v termínu přijímačky někam jinam...kamarádky holka se takhle loni taky nedostala na grafickou školu, tak dělala přijímačky s ostaními dětmi na gympl s výtvarným zaměřením a tam se dostala.
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.11.2007 9:40:09
Jeho, vaše mimi půjde do školy automaticky o rok později - Štěpán je 29. Ledaže byste chtěli, aby šel dřív :-)), to se musí pro změnu žádat a absolvovat PPP, ale my jsme o to nestáli a ten rok navíc byl hodně znát - navíc ve školce měli přípravku na školu, kde probrali skoro celé 1. pololetí 1. třídy, takže nástup do 1. třídy byl docela v pohodě...zato teď...:-((( škoda, že se na každý ročník nedá někde rok připravovat - ale to by se chodilo do školy ještě ve 30 :-)))
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
20.11.2007 9:30:47
Tak náš Jirka měl vloni taky hodně kroužků,ale letos už má jen 2x v týdnu plavání a 1x výtvarku.
To proto,aby se mohl učit :-))))) Tak mi teď došlo, že ten náš malý Honzík, bude na tom stejně, jako váš kluk, protože je narizený 3.10. Takže vlastně asi automaticky půjde o rok později, že? Zatím jsme na to nebyli zvyklí, protože jsou kluci v březnu a Míša v květnu. Jo a stopli jsme po včerejšku dětem počítač, manžel změnil hesla, a můžou tam jen podle výsledků ve škole. Taky nás to mohlo napadnout dřív. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.