| Blanka, syn | 3137 |
|
|
9.9.2009 8:06:03
Lidko, nene, Š. je na ZŠ, na gympl nechtěl, protože jejich "úžasná" úča v 5. třídě je skvěle "motivovala" řečmi typu, že se tam stejně nikdo z nich nedostane
![]() ![]() . Asi byla zaplacená školou za to, kolik žáků zůstane ![]() ![]() ![]() . No, povedlo se jí to, učila tak "skvěle", že od nich ze třídy se nakonec dostala jen 1 holčička, co byla většinu roku doma nemocná a učila ji maminka. Š. ale stejně pak odešel na jinou školu, protože škola se spojila s jinou a vznikl z toho "moloch" o 1500 dětech...kde nikdo nikoho neznal a šikana vesele bujela ![]() . Tohle je škola menší a jsou tam všichni spokojení - děti znají kantory a kantoři zase děti a tak to má být ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
4.9.2009 15:10:23
Blani-a on je na gymplu?nebo to pletu?nebo na základce?samí kluci...
.On se tom začal bavit s holkama až na konci devítky-tak jsem byla zklamaná,páč pak by se před holkama hrozně styděl-on je ten stydlivý typ.Tak jsem ráda,aspoň za tu jednu...na celé škole jsou dvě holky..je to technické škola /elektrotechnika,autotronik,a pak učňáky-automechanik a tak.../a včil dojel TOm...trošku dřív než normálně.Prý měli poslední hodinu dějepis a učitelka jim říkala,co je to za kravinu mít v pátek sedm hodin /měli dějepis sedmou hodinu/,pak jim prý říkala-co je to za kravinu mít na průmyslovce dějepis ,a tak je pustila o půl hodiny dřív ...ta to bude brát rozumně.![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
3.9.2009 13:01:29
Lidko, zmizely všechny diskuze dětí starších než 15 let
![]() , asi si správce myslí, že s takovým "veloši" už žádné problémy nejsou a maminky si nemají o čem psát...Jinak máte hezkého "malého" prvňáka...a že Tom má jen jednu holku ve třídě - to je dané asi odborností školy, že...Š. má ve třídě už 3. rokem taky jen samé kluky - o rok níž jsou zase skoro samé holky - prostě je to záhada a náhoda...Ale kluci jsou perfektní kolektiv a i třídní loni říkal, že holka by jim kolektziv určitě nabořila...a holek máme v okolí docela dost, takže tím nijak netrpí ![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
3.9.2009 12:50:53
tak jsem zde..ale vůbec nevím,kde se naše diskuze nachází....prostě v tom seznamu není
![]() tak tom je v prváku-došel s tím,že tam mají i jednu holku...já říkám-super..a on dodal-která loni propadla ..no,Danek má taky jednu propadlici romskou ve třídě,tož asi tak.tady fotečka menšího ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
2.9.2009 16:09:32
tak supr-blani dík za nalezení diskuze-i když nevím,kde opravdu je..písnu večer i s fotečkou.
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
31.8.2009 8:41:29
Tak jsem zpátky po 3 týdnech dovolené a nemůžu říct, že by se mi ráno nějak chtělo vstávat...bylo to fajn, ale moc rychle to uteklo...V Karlovicích o nás pečovali jak o vlastní, vůbec se nám nechtělo domů
![]() Až zvládnu kupy prádla, tak se snad dostanu i k fotkám a nějaké budou u nás v albu... |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
27.7.2009 10:33:50
Nikde nikdo, všichni asi na dovolené - to jen já se asi nedočkám
, ještě 14 dní...Minulý týden jsem strávila cca 8 hodin uklízením Š. pokoje - hlavně vyhazováním různých starých a rozbitých (ne)potřebností - bylo toho asi 12 tašek a ještě teď mě bolí záda ![]() Měla jsem z toho asi 12 hodin radost, protože to tam fakt začalo vypadat jako pokoj a ne jako skladiště všeho možného i nemožného, ale včera večer, když puboš přijel, mě radost přešla - dostala jsem vynadáno, že nemůže NIC najít a že si to CHTĚL uklidit sám - chacha, to bych chtěla vidět - 100x jsem ho k tomu nutila, i jsem mu nabízela spolupráci, nikdy neměl ČAS a najednou by chtěl...Bylo mi to docela líto...![]() ![]() těší mě jen, že ty hromady zaprášených krámů zmizely... |
| lipoo | 47870 |
|
|
16.7.2009 8:04:40
na ty kopečky jezdím na kole
) |
| lipoo | 47870 |
|
|
16.7.2009 8:03:56
blani-krásně?žádný les a nic..jen pole pole pole a silnice:-((..vzadu za kopečky jsou hostýnský vrchy /hostýn,tesák,troják/
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
16.7.2009 7:35:51
Ale je u vás krásně - co to je za kopečky vzadu?
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.