| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3627  [Dalších 3537 >>]
Blanka, syn 3137
9.9.2009 8:06:03
Lidko, nene, Š. je na ZŠ, na gympl nechtěl, protože jejich "úžasná" úča v 5. třídě je skvěle "motivovala" řečmi typu, že se tam stejně nikdo z nich nedostane ~o~~q~~q~. Asi byla zaplacená školou za to, kolik žáků zůstane ~q~~Rv~Rv~Rv. No, povedlo se jí to, učila tak "skvěle", že od nich ze třídy se nakonec dostala jen 1 holčička, co byla většinu roku doma nemocná a učila ji maminka. Š. ale stejně pak odešel na jinou školu, protože škola se spojila s jinou a vznikl z toho "moloch" o 1500 dětech...kde nikdo nikoho neznal a šikana vesele bujela ~o~~o~. Tohle je škola menší a jsou tam všichni spokojení - děti znají kantory a kantoři zase děti a tak to má být ~z~
lipoo 47870
4.9.2009 15:10:23
Blani-a on je na gymplu?nebo to pletu?nebo na základce?samí kluci...~a~.On se tom začal bavit s holkama až na konci devítky-tak jsem byla zklamaná,páč pak by se před holkama hrozně styděl-on je ten stydlivý typ.Tak jsem ráda,aspoň za tu jednu...na celé škole jsou dvě holky..je to technické škola /elektrotechnika,autotronik,a pak učňáky-automechanik a tak.../
a včil dojel TOm...trošku dřív než normálně.Prý měli poslední hodinu dějepis a učitelka jim říkala,co je to za kravinu mít v pátek sedm hodin~t~/měli dějepis sedmou hodinu/,pak jim prý říkala-co je to za kravinu mít na průmyslovce dějepis~t~,a tak je pustila o půl hodiny dřív~t~...ta to bude brát rozumně.~R^
Blanka, syn 3137
3.9.2009 13:01:29
Lidko, zmizely všechny diskuze dětí starších než 15 let ~o~~q~, asi si správce myslí, že s takovým "veloši" už žádné problémy nejsou a maminky si nemají o čem psát...
Jinak máte hezkého "malého" prvňáka...a že Tom má jen jednu holku ve třídě - to je dané asi odborností školy, že...Š. má ve třídě už 3. rokem taky jen samé kluky - o rok níž jsou zase skoro samé holky - prostě je to záhada a náhoda...Ale kluci jsou perfektní kolektiv a i třídní loni říkal, že holka by jim kolektziv určitě nabořila...a holek máme v okolí docela dost, takže tím nijak netrpí ~t~~y~
lipoo 47870
3.9.2009 12:50:53
tak jsem zde..ale vůbec nevím,kde se naše diskuze nachází....prostě v tom seznamu není~:(

tak tom je v prváku-došel s tím,že tam mají i jednu holku...já říkám-super..a on dodal-která loni propadla~:(..no,Danek má taky jednu propadlici romskou ve třídě,tož asi tak.
tady fotečka menšího
lipoo 47870
2.9.2009 16:09:32
tak supr-blani dík za nalezení diskuze-i když nevím,kde opravdu je..písnu večer i s fotečkou.
Blanka, syn 3137
31.8.2009 8:41:29
Tak jsem zpátky po 3 týdnech dovolené a nemůžu říct, že by se mi ráno nějak chtělo vstávat...bylo to fajn, ale moc rychle to uteklo...V Karlovicích o nás pečovali jak o vlastní, vůbec se nám nechtělo domů ~t~~t~ Až zvládnu kupy prádla, tak se snad dostanu i k fotkám a nějaké budou u nás v albu...
Blanka, syn 3137
27.7.2009 10:33:50
Nikde nikdo, všichni asi na dovolené - to jen já se asi nedočkám ~d~, ještě 14 dní...
Minulý týden jsem strávila cca 8 hodin uklízením Š. pokoje - hlavně vyhazováním různých starých a rozbitých (ne)potřebností - bylo toho asi 12 tašek a ještě teď mě bolí záda ~a~
Měla jsem z toho asi 12 hodin radost, protože to tam fakt začalo vypadat jako pokoj a ne jako skladiště všeho možného i nemožného, ale včera večer, když puboš přijel, mě radost přešla :-© - dostala jsem vynadáno, že nemůže NIC najít a že si to CHTĚL uklidit sám ~g~ - chacha, to bych chtěla vidět - 100x jsem ho k tomu nutila, i jsem mu nabízela spolupráci, nikdy neměl ČAS a najednou by chtěl...Bylo mi to docela líto...~o~~q~~q~ těší mě jen, že ty hromady zaprášených krámů zmizely...
lipoo 47870
16.7.2009 8:04:40
na ty kopečky jezdím na kole:-))
lipoo 47870
16.7.2009 8:03:56
blani-krásně?žádný les a nic..jen pole pole pole a silnice:-((..vzadu za kopečky jsou hostýnský vrchy /hostýn,tesák,troják/
Blanka, syn 3137
16.7.2009 7:35:51
Ale je u vás krásně - co to je za kopečky vzadu?
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3627  [Dalších 3537 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.