| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 3627  [Dalších 2717 >>]
lipoo 47870
15.11.2007 8:18:49
jo,jo..už jsem to četla,že je to pro ty,kteří chtějí pokračovat ve studiu,což unás zatím nehrozí...zatím nemá ani na tu střední....
Blanka, syn 3137
13.11.2007 15:04:02
Lidko, technické lyceum je všeobecnější než průmyslovka-je to takový hybrid gymplu a průmyslovky. V Praze jsou 2 při elektroprůmyslovkách - to lepší má přijímačky, to druhé ne...no, uvidíme, utěšuju se, že u nás je to ještě daleko...
O lajdáctví mi ani nemluv, z toho šílím...nějaká příprava do školy - to skoro neznáme :-((( dennodenní boj :-((( poznámky naštěstí zmizely, mám vyčerpáno asi do konce života za 1. stupeň :-((( - teda doufám...
lipoo 47870
13.11.2007 14:34:06
Blani-ono technický lyceum je spíš pro ty,co chtějí na vysokou,ne?Hm,tak to se nás netýká...nezvládne asi ani tu střední,když jsem viděla včera tu jeho píli se učit...a doensl poznámku za zapomínání...dějepis si opravil tak,že dostal dvojku...
a docela mě naštvala jeho uča z fyziky,že mu řekla,že mu vychází /jako čtvrtletí/ tři až čtyři !!!Má tam dvě známky-jednu čtverku ze sešitu,a druhou jedničku ze zkoušení...přitom fyzika je důležitý předmět na ty elektro školy....tož jestli to bude fakt,tak se půjdu na rodičáku té krávy zpetat-ale co naděláš...no,asi si pak promluvím s třídní-jenže ona je tkaová "mouchy sněste si mě"...kdyby se TOm učil,tak bych za něho bojovala,jenže on je fakt lajdák a orodovat za takovýho,kterýho učky nemůžou ani vidět:-(
Blanka, syn 3137
13.11.2007 10:23:32
Osobně si taky myslím, že bez přijímaček je to objektivnější - podle vysvědčení - než podle toho co kdo vyplodí během hodiny, kdy může nervák mít okno a totálně odpadnout :-( a na jeho místo se dostane klikař, co toho moc neumí,ale je v klidu :-(((
lipoo 47870
13.11.2007 8:59:05
No,tak TOm nadšenýá nebude:-))
U nás se ani na technický lycea nedělají příjmačky..berou podle vysvědčení...To už záleží na každé škole jestli využije příjmačky nedělat nebo dělat.
Blanka, syn 3137
13.11.2007 7:49:20
Lidko, teď ráno hlásili v rádiu, že vakcína už dorazila do republiky, takže se možná do vánoc dočkáme (teda ti naši "drobečkové") :-)))
Blanka, syn 3137
13.11.2007 7:47:49
Lidko, tak zase to bude bez nervů z přijímaček - pamatuju, jak jsem se nervovala a skoro samé jedničky na vysvědčení mi byly kničemu :-((( Bude záležet, jaké vysvědčení budou mít děti, co se tam sejdou. Jestli bude chtít Š. jít na to technické lyceum, tak zkouškám asi neujdeme, je tam dost nátřesk(zatím) - ale to je ještě daleko (naštěstí)...
lipoo 47870
12.11.2007 21:30:03
Blani-jo-žít a studovat se dá,ale né školu ,která má matiku jako hlavní předmět:-((...chce na nějakou elektrotechnickou-počítače...já se ptala profesorky z té školy-jestli nevadí trojka z češtiny a matiky-tak řekl,že čeština ani nevadí,ale ta matika je horší..ONo se tam příjmačky totiž nedělají,ale berou podle vysvědčení...
Blanka, syn 3137
12.11.2007 8:56:35
Tak máte předstih - a už má Tom nějakou představu? Neboj, i trojkou z matiky se dá žít (a studovat) :-)))
lipoo 47870
11.11.2007 17:26:36
tak jsme byli v sobotu na přehlídce středních škol...abysme to omrkli a příští rok měli klidnější,nebo aby už tak nějak věděl,kam chce jít....ještě pojedem na Dni otevřených dveří a uvidíme...a pak taky-ještě aby se tam dostal-s jeho trojkou z matiky...
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 3627  [Dalších 2717 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.