| Lena64 |
| • |
28.1.2007 13:23:47
Ahoj, mám kluky 23, 21 a potom 12, ale to jim všem teprve letos bude.Náš nejmenší už dva dny chodí bobovat a vydrží s dětmi na kopci 3 hodiny, někdy i déle. Když má pořádnou zimní kombinézu, tak se jen tak nepromočí a ani nechce domů. Dnes dělá iglů, ale mám špatné tušení, dnes pokašlával, ale ven chce za každou cenu, takže s ním nic nenadělám, chce si užít konečně sněhu. Co děláš ty? Odpočíváš?Lenka.
|
| Lenka75 |
| • |
22.1.2007 18:29:27
Holky pojedou na jarní prázdniny s babičkou a dědou na Teplicko ta´ky na hory. Snad do té doby nějaký sníh napadne. Zatím nejedou s nápadníkem, ale ono to nebude dlouho trvat a nějakého šamstra si najdou. Zatím jsem celkem OK ikdyž není to nic moc. Při kontrole se paní dr. něco nelíbilo, ale prý by mohl jít dříve. Tak se snažím ležet a nic moc nedělat.
Ohledně holčičky se máš na co tzěšit a časem se té vnučky určitě dočkáš Jak máš velké kluky, Lenka |
| Lena |
| • |
13.1.2007 12:39:35
tak to je fajn, když těhotenství probíhá v klidu. To jsi moc ráda, že to bude chlapeček, co? To nám se sen o holčičce nesplnil, tak snad bude jednou vnučka. Dnes jel náš prostřední se slečnou na hory a není tam ani trochu snížku.Tak chodí na procházky.Hlavně, že má chudák nové prkno...
|
| Lenka75 |
| • |
7.1.2007 16:54:27
Ahoj Milado a Leno, dlouho jsem se nedostala abych nakoukla co nového. Jsem ve 29. týdnu a zatím vše O.K. Tak snad to bude tak i nadále. Termín mám koncem března což je pomalu za chvíli a budeme mít kluka., což je super ke dvou holkám konečně kluk do rodiny. Šarlotka na keramiku už nechodí, moc už jí to nebavilo. Chodí pouze na flétnu a spíš jí baví doma si vyrábět dle vlastní fantazie. Dnes v noci zvracela a tak se bude zítra flákat doma. Jinak nic nového. Měj se Lenka a ať nám to počasí konečně pošle trošku zimi.
|
| Lena |
| • |
22.9.2006 12:36:51
Kubík chodí do páté, ale začala nám škola chřipkou, pak střevní chřipkou, takže zvracel víc jak jeden den, no hrůza. Včera ho bolela hlava, tak usnul již v 19.00 hod., což nebývá u něho zvykem.Naštěstí šel do školy, ale vzbudil mě, když svítil v pokojíku. Dělal si v půl páté ráno úkol z angličtiny.Ještě si s ním asi užiji.Leni, těhotenství dopadne dobře, držím palečky.Ahoj Lena.
|
| Lenka dvě dcery 8 a 10 let |
| • |
17.9.2006 13:51:04
Ahoj Milado a Leno. Nám škola již také vcelku jde po prvních dvou třídách, kdy to bylo docela hrůza. Začaly i jezdit ze školy samy, jelikož dojíždí do Prahy. Nyní jsem po 1/2 roce od mimodělož. těh těhotná ve 13 týdnu a zatím vše O.K. Do práce nechodím a tak si to užívám. Aho Lenka
|
| Lena |
| • |
5.8.2006 17:24:10
mám již velké dva syny a desetiletého - 1.12.95, tedy brzy už jedenáctiletého.Škola mu jde dobře, zatím měl vyznamenání, ale někdy je to dřina, musím ho k tomu učení nutit.Když byl ještě druhák, tak to šlo, ale teď by raději lítal venku.
|
| Ariela4 |
| • |
9.5.2006 10:39:03
Ahoj my máme doma zatím dvě holčičky Adélku 10 let nar. v říjnu 96 a Anetku - 4 roky a Alžbětku která se nám snad narodí v srpnu či koncem července. Měla bych návrh sloučit, tahle narozené starší děti ne podle měsíce narození, ale jen podle roku narození. Takhle je tu méně lidí a většinou si dopisujeme sami se sebou na určité diskuzi. Tak doufám, že tu brzo někdo bude. Docela bych ráda probrala školu a potíže s ní.
|
| Lenka75 | 40361 |
|
|
16.3.2006 18:16:29
Ahoj Milado. Byla jsem v nemocnici jen dva dny. O otm že jsem těhotná jsem věděla 4 dny. Byla to docela rychlá akce. Ráno jsem šla ještě do práce, začala jsem špinit a bolelo mě příšerně břicho. Dojela jsem do nemocnice a ještě večer jsme šla na sál. Ještě příští týden budu doma, dávám se do kupy. Nejvíc mě štve to, že se to stalo na můj svátek, vždy si na to vzpomenu. Snad se zadaří za 1/2 roku. Moc bych si přála třetí. Šarlotka teď měla rýmu a kašel ale už je vcelku dobrá. Dokonce chtěla jít do školy, doma je prej nuda. Papa
|
| Lenka75 |
| • |
28.2.2006 18:15:51
Ahoj Milado, na chvíli jsem se odmlčela vzhledem k neočekávanému mimoděložnímu těh. a následné hospitalizaci. Už jsem v pohodě a jsem docela ráda, že mám dvě holky, moc mi pomáhají. Ikdyž věřím, že tví kluci jsou taky fajn. Zátra jdu na ko. Pa Lenka
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.