| Ilona-L97+A04 | 19418 |
|
|
10.3.2008 18:30:35
Ahojda holky, moc vás zdravím.
Radko, malá je krásná holčička!!!!!!!!!!!! Děkuji za přání úspěchů v práci.Musím přiznat, že je to trochu mazec, ale líbí se mi tam a moc mě to s dětičkama baví. Zjišťuju, že ani to řízení auta mi nějak nevadí.Zrovna dneska jsem musela jet, jelikož bych se tam jinak tak brzy nedostala.Zítra jedu opět a pak pojedeme autobusem,Anetce se to moc líbí,ale je to bohužel jen jedna zastávka. Anetce se ve školce líbí,ale jakmile se chystám k odchodu do školy, začne bulet. P. uč. ale říkala, že nebrečí soustavně, jako to některé děti dělají, jen si prostě fňukne, že jí je po mně smutno.Ale zvykne si a bude pohodička. Ani nechodím moc utahaná, což mě překvapuje,jelikož po MD s Lucinkou jsem chodila z práce úplně hotová. Tak se mějte krásně a já zase nakouknu ![]() |
| Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
|
|
5.3.2008 7:58:07
ahojky vcera jsem tu nebyla,mala byla po ockovani a usnim desne mrzuta.Ale mame nausnicky a taaakhle nam slusi...
![]() |
| Jana a děti | 21099 |
|
|
4.3.2008 14:12:24
Všechny vás zdravím,
Radko, Karolínka je nádherná a je dobře, že vám dělá radost Utíká to nějak rychle, nějak nám ty dětičky stárnou, co?Ilonko, ať se v práci daří ![]() Dášo, lyžařka super U nás nic novýho, konečně jsme se jakž takž vylízali z nemocí (snad to teda nezakřiknu), rýmu nepočítám, ta s námi bydlí. |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
4.3.2008 8:31:46
Radko, z toho si nic nedělej. Já vidím naprosto živě, jak se nám narodil Jiřík a to 1.3. oslavil své 14 narozeniny. Nějak nám ty děti rychle rostou a přerůstají. Už mě přerostl o 14cm
![]() |
|
|
3.3.2008 20:49:13
Letí to příšerně rychle,je to jako dneska,co mě manžel odvážel do porodnice a to už jsme věděla,že ten den se malá narodí,nastupovala jsem na vyvolávání porodu,ale nakonec to malá stihla sama
).Každý pondělí si na to vzpomenu. |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
3.3.2008 15:44:16
Ahoj Radko, krásná fotečka
. Našemu Honzíkovi je dneska přesně 5 měsíců ![]() .To to letí, že? Ilon, to je super, že máš práci, tak ať se Ti tam líbí a nejsi moc utahaná. Dášo, taky super fotka , lyžaři perfektní. |
|
|
3.3.2008 12:44:06
Jedna aktuální,jsou nám přesně tři měsíce...
![]() |
|
|
2.3.2008 12:04:20
Ahojky všem,
tak opět nakukuju,zase po dlouhý době.Přiznám se,že tentokrát nějak nebyla spíš nálada na net vůbec chodit,ale starosti co byly se vyřešily,takže už je nám zase lehčejc na duši.A jak se všechny máte?Co dětičky?My pořád stejné,Kačka strašně zlobí,Míra taky zlobí a Karolínka je sluníčko )).TeĎ zrovna spinká,tak jsem doma v podstatě sama.Kačka u babičky a taťka na fotbale,takže s ním stejně nemluvím:-((.Maličká nám roste jako z vody,je s ní čím dál větší sranda.Pořád si něco brblá a krásně se řehtá.Až dopíšu,hodím do alba nějaké nové fotky,abyste taky viděly,jak se měníme. |
| Dáša-Dáda-Jirunka | 17527 |
|
|
2.3.2008 12:02:26
Ilon ,no tak to máš dobrý
![]() Na horách jsme se měli parádně, lyžovali jsme celý týden akorát poslední den jsme jeli do Liberce do Babylonu.Tam byl ve svém živlu Jíra. Dášenka se naučila lyžovat, zaplatili jsme jí dvě hoďky učitele a pak už jezdila sama,sice je na krátký sjezdovce, na tu delší nechtěla kvůli vleku že prej jel moc rychle, (jela tam dvakrát bez potíží)zvládla by i ten velkej ,ale nechtěla tam ,no aspoň jí tak neubejvaly body z karty. Bydleli jsme v Janově n.Nisou a jezdili jsem asi tři km na sjezdovky na Severáku, bylo to tam vyloženě pro rodiny s dětma, sjezdovky jednoduchý ,takže žádný rychlý machýrkové ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.