| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
9.7.2007 14:47:42
Taky jsme zavření a nejen kvůli počasí.
Je u nás dneska synovec tak se Radka alespoň nenudí. S těma nepranýma věcma je to opravdu problém. Já jsem si tak vypěstovala plíseň po celém trupu a do dneška s tím zápasím a budu do smrti. Holky naštěstí tak choulostivé nejsou. Právě jsem pouklízela a už se tady objevili nové hromádky hraček. Je to pořád dokola. Ale co by jsme celý den dělali, že? |
| Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
|
|
9.7.2007 13:20:24
Aničko no zase je dobře že je to ,,jen,, opruzenina,třeba se Kubík víc spotil.Hlavně aby mastička pomohla.Denys ten zadek má lepší tak uvidímaž bude zase v bazénu.Vylezlo z ní že měla u babi nové kalhotky od tety a neví estli byly prané,ona je ta to choulostivá,možná i z toho.
A prší a pršííí uuuu pomoc jdu trošku poklidit ten čurbes:) |
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
9.7.2007 12:46:06
Ahoj holky,
tak hlásím návrat od doktora. V čekárně jsme strávili přes dvě hodiny, na to abychom pak během minuty byli venku. Kuba naštěstí spálu ani nic podobnýho nemá, tak vyfasoval mastičku, prý to vypadá na opruzeniny, ale z čeho to člověk netuší... Jo Helčo, Kuba už se taky nemůže Klárky dočkat a pokaždý když holky volaj, tak Kuba volá že chce Klárku a pak mi vykládá jak za rok až bude velkej kluk, tak bude s Klárkou taky u babičky na prázdninách... Jo a počasí tu taky stojí za prd, je zataženo a asi bude pršet, takže zase strávíme den mezi čtyřma stěnama. |
|
|
9.7.2007 12:23:00
Ahoj při pondělí:)
tak u nás právě hřmí zataženo a prská.Dopo to v celku šlo,děckám jsem slíbila bazén až po obědě a ted také počasí:( nicméně si spolu svorně hrají,Denča lepí lukyho autíčka tak je jí Lukeš vděčnýá:))jejda jak se dlouho neviděly tak ted se mají taak rádi nehádají se nemlátí se:) no aby jim to vydrželo aspon do toho čtvrtka:) Peču bábovku po obědě už jsme tak budem asi doma. Soni ano angíny tu kolem taky lítají kámoška byla s holkou také na pohotovosti a poslali je na krční. |
|
|
8.7.2007 23:28:43
Sestra dělá v nemocnici na op sálech kde se dělají i operace ORL a říkala že je strašně moc angín a strašně moc se trhají mandle s abcesama.
|
|
|
8.7.2007 23:26:53
Špatně jsem to napsala. Nemocná je jenom Katka, ale trnu aby to nedostala i Radka, má jet v neděli na tábor.
|
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
8.7.2007 21:42:50
Soni, koukám, že penicilin začíná být prázdninová móda...
Klárka už ho bere od pátku a myslim, že Kuba bude následovat, ta jeho vyrážka se mi totiž ale vůbec nelíbí, ale zase vůbec nemá teplotu, tak nevim co to může být. Tak ať už jsou všechny děti konečně zdraví a užijou si těch prázdnin. Já si tedy svoje poslední "prázdniny" taky představovala trochu jinak ![]() |
|
|
8.7.2007 20:38:11
Soni jejda a obě holky:( honem se uzdravte at si můžete užívat prázdnin:)
|
|
|
8.7.2007 19:38:41
Takové krásné koupání, to vám teda závidím.
My jsme dopadli jak hubkaři. Před chvílí jsme se vrátili z pohotovosti a dovezli jsme si angínu. Tak jsme dostali penicilín a už se léčíme. Snad nás to brzo přejde. |
|
|
8.7.2007 17:05:06
Aničko ano měla radost obrovskou,Luky byl vlastně poprvé ,,v takové velké vodě,, já s náím do plavča kvůli nemocem nechodila a co měli ten pidi malý to nebylo na plavání:) nemají ho napuštěný úplně plný Luky má tak do půl pasu,ted jsem jim připustila tak zítra pokud bude hezky budou mít trošku víc.Už jsem je vyhnala doufám že neonemocní hlacně Denda má v pá odjíždět na ten tábor.
Soni jé :( nemoce tak at jste brzo zdravý. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.